Gość: uczciwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:17 Znajomy dzwonił, ale nie wiadomo co dalej? Chyba policja rejestruje zgłoszenia i powinna podać do wiadomości publicznej ile tego było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość NIedzielny Re: Kto zgłaszał policji kupowanie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.10, 12:24 Ja tam policji żadnego kopulowania nie zgłaszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kto zgłaszał policji kupowanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:27 Jasne, bo to wstyd jak się psu tyłek nastawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imię44 Re: Kto zgłaszał policji kupowanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 12:59 "pies" porządny człowiek w przeciwieństwie do Ciebie. Następnym razem się zastanów co wypisujesz. Ciężko się czyta taki bzdury. jakie pisze "@" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicki Re: Kto zgłaszał policji kupowanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:37 ja to dzisiaj byłam w spożywczaku i kupiłam : cukier, chleb, masło, batonika i 2 jogurty. Jestem uczciwa i wszystko zgłosiłam na policji, ale oni powiedzieli, że to nie ich sprawa. Tak, że nie bardzo wiem o co z tym zgłaszaniem chodzi. To co i gdzie ja mam zgłaszać? Bo oni, ci tam na policji, to jeszcze powiedzieli, że jak kupiłam to nie, ale jakbym coś ukradła to oni chętnie przyjmą zgłoszenie bo im wtedy wykrywalność wzrośnie czy coś takiego. To ja już nie wiem co mam robić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do wicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:15 <To ja już nie wiem co mam > robić :( KUPOWAĆ I ZGŁASZAĆ. Czy muszę krzyczeć żeby dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Do 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:32 kopulować i kupować to taka różnica jak po miedzy tobą a inteligentnym psem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicki do Adama Re: Do wicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:14 To sie znaczy, że co , że zgłaszać wszystkie zakupy?? A jak oni, sie znaczy policjanci, znów mi powiedzą, że ich to nie obchodzi? Bo ja wczoraj kupiłam jeszcze pół kilo kiszonej kapusty na surówkę i nie wiem czy mam iść zgłosić to kupowanie. Bo ja mieszkam niedaleko komisariatu i jak wracam z zakupów to zawsze mijam komisariat, to co, za każdym razem mam zgłaszać zakupy? Przepraszam, że tak o wszystko pytam, może się ktoś denerwować, ale ja chcę być dobrą obywatelką i co trzeba zgłaszać to zgłaszać bo to może być ważne. Odpowiedz Link Zgłoś