Dodaj do ulubionych

Coś oryginalnego pod choinkę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 10:06
Zróbmy sobie prezent pod choinkę
www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6095
Obserwuj wątek
    • Gość: Imię44 Re: Coś oryginalnego pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:10
      podpisujcie się proszę pod petycją! Opiszcie swoje wątpliwości i odczucia. Tylko w ten sposób można coś zdziałać. Nie poszliście do urn albo oddaliście głos ale nic to nie dało? widzieliście oszustwa na własne oczy? Zróbmy coś!
      • Gość: palecwoku Re: Coś oryginalnego pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 06:26
        Ja oddałem głos na Kruczkowskiego.
        Nie widziałem nikogo kto by kupował głosy, mój kandydat wygrał i jest gitara
    • Gość: ziuta Re: Coś oryginalnego pod choinkę IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 17:14
      Może kilkanaście losów lotto a może jakiś karnecik na zakupy do jakiegoś sklepu. Wszystko zalezy od kwoty jaką chce się wydać.
      • Gość: P.A. Re: Coś oryginalnego pod choinkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.10, 10:48
        Dotyk Piękna od Yasumi z Wałbrzycha - sama (sam) decydujesz: masaż relaksacyjny za 80,- czy okład za ponad 100, możesz też określić kwotę za jaką obdarowana osoba sama wybierze zabiegi. Teraz dokładają w prezencie 15% wartości, zob. tutaj Prezent na każdą kieszeń, dla każdego. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka