Dodaj do ulubionych

Do Wałbrzyszan

IP: *.19.157.lan.e-wab.pl 23.12.10, 16:40
Drodzy Wałbrzyszanie chciałbym wam złożyć wszystkiego najlepszego w nowym roku. Aby ten nowy nadchodzący rok był lepszy i to w 300 razy.
Abyśmy już nie stali w korkach
Abyśmy już nie psuli zawieszenia
Aby autobusy przyjeżdżały na czas
Aby Rynek się rozwijał i tętnił zyciem
Aby każdy Wałbrzyszanin na twarzy miał uśmiech chodząć po mieście zarażał tym uśmiechem i szczęściem innycm pomimo tylu problemów na forum, w wałbrzychu warto sie uśmiechnąć do drugiego wałbrzyszanina.
Może Lubiński i Kruczkowski dadzą sibie po buziaki i będą razem działać dla naszego dobra i Wałbrzyszan przecież to my zyjemy w tym mieście i razem go tworzymy!

Pozdrawiam serdecznie
Radosław
ps. pamiętajcie o uśmiechu!
Obserwuj wątek
    • Gość: LedwardGierczyński Re: Do Wałbrzyszan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 16:41
      Aby Wolska rosła w siłę a ludzie dostali żytniej!
    • Gość: dziadek Re: Do Wałbrzyszan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 22:00
      Radosław, Ty skończyłeś już edukację czy jesteś w trakcie nauki, z napisanego tekstu nie wiele rozumie.
      zapodaj.net/048b26808e48.jpg.html
      • Gość: wnuczek Re: Do Wałbrzyszan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 22:16
        Dziadku, pomyliło ci sie: tępy to jest ten, który nie rozumie co czyta a nie ten, który to pisze.
      • Gość: 2 wnuczek Re: Do Wałbrzyszan IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.10, 22:30
        Dziadziu,
        wiem, że to może być trudne, ale:
        rozumiem ("m" na końcu),
        i niewiele, czyli w sumie mało.

Acha, ten Niemiec, co ci wszystko chowa, to Altzheimer.
        Już go wytropiłem a Ty się nie matrw niczym.

Kochający wnuczek
        • Gość: ja i tylko ja Re: Do Wałbrzyszan IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.10, 22:39
          Kochani, nie plujmy jadem, bądźmy radośni, choć przez kilka dni bądźmy radośni, nie zważajmy na błędy innych, Święta to taka miła instytucja. Wesołych Świąt i dużo miłych wspomnień życzę ja ;) Pozdrawiam serdecznie czytających. Przesyłam taki internetowy opłatek. Podzielmy się nim i nie kąsajmy się wzajemnie. Wspólnie żyjemy w tym mieście, nie gnojmy się wzajemnie. Dobrych Świąt :)

M.
          • Gość: 2 wnuczek Re: Do Wałbrzyszan IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.10, 22:44
            Ja też Cię kocham :*
          • Gość: as Re: Do Wałbrzyszan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 23:01
            a walta się na ryj w ten świąteczny czas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka