Gość: marta IP: *.alfaelektro.com.pl / 10.16.1.* 03.01.11, 09:17 witam wszystkich panów , mam pytanko jaka bielizna wam sie najbardziej podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: bielizna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 09:47 pełna żadne stringi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: bielizna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 09:56 eee tam pełna , stringi koniecznie i najlepiej czarne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuchacz Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 10:39 dokładnie, czarne bo nie widać obsrania na paseczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: bielizna IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.11, 09:27 Kwestia gustu - a tu się nie dyskutuje (albo wieku :) To tak, jak by teraz dyskutować - fajniejsze brunetki czy blondynki. Zależy dla kogo. Jak ktoś chce żreć - i to lubi - wystarczy mu pyrów z gara przesypać do michy i będzie zadowolony. Jego sprawa. Smakosz będzie pół godziny stroił łyżkę puree. Niby to samo a zupełnie coś innego. Dla mnie to jak dostać posklejany już model samolotu, albo puzle :). Gotowe i bez układania. Jakaś radocha z tego? Żadna. Bez sensu. Stringi to właśnie posklejany model samolotu. Gotowe. Wszystko podane na tacy. Zero napięcia, tajemnicy i radochy ze ściągania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d4 Re: bielizna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.11, 11:49 Taka, ktorej nie widac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabarbara Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:08 mój mąż najbardziej się podnieca gdy noszę bieliznę w kaczorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskiemwoczy Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:11 Na ciemnej karnacji jasna, na jasnej ciemna. Kontrast musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indianin Re: bielizna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 20:45 a na czerwonej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadekmróz Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 09:51 Teraz, panie, to są dziwne czasy. Kiedyś żeby zobaczyć doopę to trzeba było odchylić majtki, teraz żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylić doopę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: bielizna IP: *.alfaelektro.com.pl / 10.16.1.* 05.01.11, 10:06 a pończochy was nie interesują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolesrocznik87 Re: bielizna IP: *.internetia.net.pl 05.01.11, 10:45 w leginsach tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
jog.urt Re: bielizna 13.07.13, 16:01 Mój facet uwielbia komplety bielizny i zawsze na 4lejdi.pl, znajdzie mi coś ciekawego i taniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: bielizna IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 19:17 Myslę, że najbardziej ciekawe sa ponczochy, pas do pończoch , koronkowy biustonosz. Stringi niekoniecznie. Szpilki do bielizny. Odpowiedz Link Zgłoś
marbanaszek Re: bielizna 09.01.11, 14:35 Mogę powiedzieć jaka bielizna podoba się mojemu mężczyźnie. Faktycznie stringi odpadają. Najlepiej figi koronkowe. Podobają mi się też gorsety, ale znowu ja do nich nie jestem za bardzo przekonana. Co do koloru to wszystko oprócz bieli :) Teraz na gwiazdkę dostałam od niego komplet który sam mi wybrał, dokładnie taki z gorsetem: www.krisline.com/product,products,47.html . Piękny :) Do tego obowiązkowo pończochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: bielizna IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 14:41 nic nie zastąpi podmytej i dobrze wydepilowanej lub przystrzyżonej małży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Jozwiak Re: bielizna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 20:07 REKLAMA REKLAMA na mlode polki REKLAMA na te dzikie zapalczywe w gestym lesie wychowane. Tu tampon tutaj szampon, tam znowu cos do prania, bez zapierania i bez namaczania... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: bielizna IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 19:50 najładniejsza jest czarna, koronkowa albo czerwona. Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
lucki_lucek Re: bielizna 18.07.13, 19:14 A mnie najlepiej podobają się bielizna latexowa lub skórzana. Do tego jakieś kajdanki z futerkiem i voila :) Odpowiedz Link Zgłoś