IP: *.alfaelektro.com.pl / 10.16.1.* 03.01.11, 09:17
witam wszystkich panów , mam pytanko jaka bielizna wam sie najbardziej podoba?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: bielizna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 09:47
      pełna żadne stringi
      • Gość: Jac Re: bielizna IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.01.11, 09:56
        eee tam pełna , stringi koniecznie i najlepiej czarne !
        • Gość: niuchacz Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 10:39
          dokładnie, czarne bo nie widać obsrania na paseczku.
        • Gość: ups Re: bielizna IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.11, 09:27
          Kwestia gustu - a tu się nie dyskutuje (albo wieku :) To tak, jak by teraz dyskutować - fajniejsze brunetki czy blondynki. Zależy dla kogo.

Jak ktoś chce żreć - i to lubi - wystarczy mu pyrów z gara przesypać do michy i będzie zadowolony. Jego sprawa. Smakosz będzie pół godziny stroił łyżkę puree. Niby to samo a zupełnie coś innego.

Dla mnie to jak dostać posklejany już model samolotu, albo puzle :). Gotowe i bez układania. Jakaś radocha z tego? Żadna. Bez sensu. Stringi to właśnie posklejany model samolotu. Gotowe. Wszystko podane na tacy. Zero napięcia, tajemnicy i radochy ze ściągania :)
    • Gość: d4 Re: bielizna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.11, 11:49
      Taka, ktorej nie widac;)
    • Gość: młodafoka Re: bielizna IP: 94.254.138.* 03.01.11, 18:05
      czysta
    • Gość: Rabarbara Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:08
      mój mąż najbardziej się podnieca gdy noszę bieliznę w kaczorki
    • Gość: piaskiemwoczy Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:11
      Na ciemnej karnacji jasna, na jasnej ciemna.
      Kontrast musi być.
      • Gość: indianin Re: bielizna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 20:45
        a na czerwonej??
    • Gość: dziadekmróz Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 09:51
      Teraz, panie, to są dziwne czasy. Kiedyś żeby zobaczyć doopę to trzeba było odchylić majtki, teraz żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylić doopę.
      • Gość: marta Re: bielizna IP: *.alfaelektro.com.pl / 10.16.1.* 05.01.11, 10:06
        a pończochy was nie interesują?
        • Gość: kolesrocznik87 Re: bielizna IP: *.internetia.net.pl 05.01.11, 10:45
          w leginsach tak :)
        • jog.urt Re: bielizna 13.07.13, 16:01
          Mój facet uwielbia komplety bielizny i zawsze na 4lejdi.pl, znajdzie mi coś ciekawego i taniego
    • Gość: Kozak Re: bielizna IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 19:17
      Myslę, że najbardziej ciekawe sa ponczochy, pas do pończoch , koronkowy biustonosz. Stringi niekoniecznie. Szpilki do bielizny.
      • marbanaszek Re: bielizna 09.01.11, 14:35
        Mogę powiedzieć jaka bielizna podoba się mojemu mężczyźnie. Faktycznie stringi odpadają. Najlepiej figi koronkowe. Podobają mi się też gorsety, ale znowu ja do nich nie jestem za bardzo przekonana. Co do koloru to wszystko oprócz bieli :) Teraz na gwiazdkę dostałam od niego komplet który sam mi wybrał, dokładnie taki z gorsetem: www.krisline.com/product,products,47.html . Piękny :) Do tego obowiązkowo pończochy.
        • Gość: edi Re: bielizna IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 14:41
          nic nie zastąpi podmytej i dobrze wydepilowanej lub przystrzyżonej małży.
        • Gość: Bonifacy Jozwiak Re: bielizna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 20:07
          REKLAMA REKLAMA na mlode polki REKLAMA na te dzikie zapalczywe w gestym lesie wychowane. Tu tampon tutaj szampon, tam znowu cos do prania, bez zapierania i bez namaczania... :D
    • Gość: Piotrek Re: bielizna IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 19:50
      najładniejsza jest czarna, koronkowa albo czerwona. Tyle w temacie
      • lucki_lucek Re: bielizna 18.07.13, 19:14
        A mnie najlepiej podobają się bielizna latexowa lub skórzana. Do tego jakieś kajdanki z futerkiem i voila :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka