Dodaj do ulubionych

kim naprawde jest Radcom ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:00
kim naprawde jest Radcom ? i o co chodzi w jego przekazach ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wonsz222 Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 21:12
      Radcom to TSC. Zdradza go styl pisania, totalny zajob oraz to, że gdy Radcomowi zaczyna brakować argumentów, to zawsze TSC staje w jego obronie. Zresztą obaj zajęli czołowe miejsca w rankingu na trolla tego szacownego forum.
      • Gość: wonsz222 Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 21:13
        Zapomniałem dodać, że zaraz zjebie mnie jakiś czopek z neostrady hehe.
        • Gość: wonsz222 Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 21:15
          Albo zalogowany, żeby ukryć IP :)
      • Gość: Dr. Psycholog Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:14
        mi to wygląda na zaburzenia dysocjacyjne
        • Gość: A Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 21:16
          Po Dr nie stawiamy kropki.Jeśli Twoje diagnozy są tak trafne, jak ortografia, to gratuluję.
          • Gość: sajko Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:22
            oho jest i pan z dialogu :D hehe robi sie ciekawie. Multiosobowość
            • Gość: ... Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 21:37
              to kolega Ari z tej samej organizacji
              • Gość: widz Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 21:43
                radco to cwaniak ma jedno konto, moze dwa konta na gazecie a z reszty dowala niezalogowany :) i tak sa 4 komentarze :D
                • Gość: iksi Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.11, 21:50
                  Nudzi sie Wam, co to ma za znaczenie czy jedno, dwa czy piec. Kazdy ma prawo do pisania na forum, bo jest publiczne. Jakby to powiedzial Jasiu Smietana " Bez sęsu ... ten watek" ;-))
                  • Gość: mocdar Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:04
                    bez sens a jednak złośliwy uśmiech na końcu
                    • Gość: dialog pan z dialogu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 22:08
                      ja tez mam dialog czyli o mnie pisza jak fajnie w ogole musze se zrobic jakis nick a w ogole to Radcoma to nie znam ale Ari to znam lubie go czytac :P
                      • Gość: pyton boa Re: pan z dialogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:10
                        ari to arkadiusz :> wiadomo jaki
                        • Gość: rozgryzam pomału Re: pan z dialogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:26
                          radcom to zapalony narciarz hahahaha temat andrzejówka :)
                          • Gość: klon Darii Sejmowe Re: pan z dialogu IP: *.centertel.pl 07.01.11, 08:46
                            Były by jaja gdyby zorganizować bankiet z udziałem znanych osobistosci z tego forum: Radcomem, Darią Sejmową, TSC, , Last wariorem, itd. Ciekawe czy były by ofiary?
                        • Gość: kumaty w te klocki Re: pan z dialogu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.11, 10:02
                          Na 100% Ari to nie Arkadiusz. Podobnie jak TSC to nie Andrzej.
                • Gość: wila Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 09:18
                  radkom jest z KGB
        • Gość: anton Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:38
          Gość portalu: Dr. Psycholog napisał(a):

> mi to wygląda na zaburzenia dysocjacyjne

raczej socjopata ..
    • Gość: męt społeczny Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 11:56
      A czy przypadkiem radcom to nie pewien redaktor, od którego miasto (a więc my wszyscy) odkupiło za niezłe pieniądze mieszkanie na ratuszowej?
      • Gość: hihi Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.11, 13:46
        Pamitajcie drodzy forumowicze o niejakim ice79, ktory zmienil nick... ciekawe na ktory?? ;>
        • Gość: Adas Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:15
          radcom to jakiś głupi ćwok co myśli pewnie ze światem powinni rządzić ludzie pokroju Korwina Mikkiego i i p. Kononowicza
          a ich pomysły to jakieś hitlerowskie bełkoty !!! Brak im realizmu !!!
          • Gość: pisowiec Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:21
            radcomk to jest h... radcz.k, to wielki h.j
            • Gość: czytacz Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:35
              Gość portalu: pisowiec napisał(a):

> radcomk to jest h... radcz.k, to wielki h.j
              ////////////////////
              W domyśle R. Radczak :)

Ha,ha , ale bzdura. Teraz to rzeczywiście naubliżałeś "radcom'owi".
              • Gość: adwokat Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 11:14
                Niechaj radcom ujawnij swoja tożsamość albo nie wypisuje glupot na forum
                • Gość: Adam Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.11, 09:44
                  Andrzej, daj spokój, bo będzie kęsim.
                  • Gość: Filantrop Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: 87.105.201.* 01.04.11, 10:29
                    Czy radcom wyjechał na urlop ?
                    • ewa10-0 Re: do Filantropa 01.04.11, 13:05
                      "Radcom" nie wyjechał na urlop.Pracuje nadal nad likwidacją Mo-Bruk'a.
                      • radcom Re: do Filantropa 01.04.11, 16:49
                        No dobra, skoro aż tak intryguje Was moja osoba, to proszę...

Mam na imię Piotr, jestem przystojnym brunetem i od ponad roku robię Was w wała, naiwniaki...

Pozdrawiam, radcom
                        • Gość: taki jeden Re: do Filantropa IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 20:11
                          He he
                          Poisson d'avril
                        • Gość: miejscowy Do radcoma IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 03:42
                          Stwierdziles, ze jestes przystojny patrzac w lustro?.
                          • Gość: fill34 Re: Do radcoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 09:48
                            Radcom to wałbrzyski patryjota :P
                            • Gość: zły na analfabetów Re: do fill34 IP: *.play-internet.pl 25.04.11, 10:54
                              Pisze się "patriota",a nie patryjota!Lepiej być patriotą,niż analfabetą!!!

addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/polish-spellchecker-dictionary/
                              • Gość: ls Do niefortunnego poprawiacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 00:12
                                Patriota sam się pisze gdy pisze siebie samego sam, samo się nic nie pisze, nawet "patriota".
                                Ja się piszę:ls ale ls się nie pisze.
                                • Gość: zły na analfabetów Re: do ls IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 12:03
                                  Co brałeś,że tak napisałeś,że nic nie można zrozumieć?Prawie jak bełkot pijanego "analfabety".
    • Gość: zły Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 11:58
      forum.gazeta.pl/forum/w,813,124637797,124637797,Akcja_Kasujemy_Krukowi_Mobruka.html?s_action=w_add
    • Gość: sowa Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.11, 21:20
      to koles ktory pracuje w pewnej przychodni, jako informatyk. Przychodnia ta nalezy do pewnej pani, ktora nosi nazwisko pewnego jajoglowego doktorka.
      Ot co ....cala tajemnica. I jak ci teraz radcomie ....sadziles ze jestes anonimowy?? hhehehe.
      • Gość: podstolnica Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 21:24
        Nie trafiłaś ślepa sowo , he,he.
        Radcom to Królowa Angielska.
        • Gość: pajacyk Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.07.11, 14:21
          hohołek powrócił
          • Gość: ... Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 14:24
            a pajacyk zamieszkał tu na stałe.
    • Gość: iva Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 20:06
      Moim zdaniem naprawde to on jest poprostu IDIOTĄ .
    • Gość: dolina b Re: kim naprawde jest Radcom ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 15:20
      to pseudo dziennikarz o imieniu na R.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka