Gość: iwona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:21 pilnie potrzebny numer do kuriera z UPS!! dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:27 Widze wiesz co to forum a slyszalas o takim czyms jak ,,google,, ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ups kurier IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:33 prosiłam tylko o sensowne odpowiedzi, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: ups kurier IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.11, 09:38 lmgtfy.com/?q=ups+kurier+wa%C5%82brzych Do autorki tematu - myślenie nie boli wbrew pozorom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ups kurier IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:45 skoro myslenie nie boli, to wyszukaj mi na tym co mi podałes na google choc jeden numer do kuriera, nie do firmy kurierskiej, tylko do KURIERA.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:50 Jako osoba obarczona w inteligencję zadzwonił bym do przedstawiciela UPS na Wałbrzych i poprosił o numer kuriera mojej przesyłki. MIałbym to w 5 minut a nie czekał pól dnia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarPoz Re: ups kurier IP: *.icpnet.pl 28.02.11, 14:03 Ja chwalę sobie współpracę z firmą kuriernet.pl ,są brokrem UPS i K-EX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:48 Kurde, którego? Jak można bardziej sensownie odpowiedzieć na idiotyczne pytanie? Wejdż sobie na www ups com i tam w "kontakt z firmą UPS" masz namiary na wszystkie placówki Ale jak widzę to przerasta Ciebie, więc jak podam telefon to sposób wybrania numeru też przerośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:57 Hehe troche humoru z rana nie zaszkodzi cytat: ,, pilnie potrzebny numer do kuriera z UPS!! dzieki za pomoc!,, odp. ,, Widze wiesz co to forum a slyszalas o takim czyms jak ,,google,, ? ,, cytat : ,,prosiłam tylko o sensowne odpowiedzi, dziekuje,, Droga Iwonko ze sobie pozwole :) co w tej odpowiedzi wedlug Ciebie nie jest sensowne i gdzie jest Twoja prosba bo nie widze ? Wiesz jak juz zakladasz post na forum pytaj o konkrety i o co Tobie kobieto chodzi!!! Dostalas kilka jak najbardziej normalnych odpowiedzi wiec pomysl wiesz to nie boli. Pozdrawiam powodzenia i milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: ups kurier IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.11, 10:16 Autorka myśli może, że w Wałbrzychu jest tylko jeden kurier tej firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 11:17 ...który jak idzie na urlop to Wałbrzych 3 tygodnie paczek nie dostaje :> Odpowiedz Link Zgłoś