Dodaj do ulubionych

ups kurier

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:21
pilnie potrzebny numer do kuriera z UPS!! dzieki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:27
      Widze wiesz co to forum a slyszalas o takim czyms jak ,,google,, ?
      • Gość: iwona Re: ups kurier IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:33
        prosiłam tylko o sensowne odpowiedzi, dziekuje
        • Gość: Polak Re: ups kurier IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.11, 09:38
          lmgtfy.com/?q=ups+kurier+wa%C5%82brzych
          Do autorki tematu - myślenie nie boli wbrew pozorom !!!
          • Gość: iwona Re: ups kurier IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:45
            skoro myslenie nie boli, to wyszukaj mi na tym co mi podałes na google choc jeden numer do kuriera, nie do firmy kurierskiej, tylko do KURIERA.. pozdr
            • Gość: Irokez Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:50
              Jako osoba obarczona w inteligencję zadzwonił bym do przedstawiciela UPS na Wałbrzych i poprosił o numer kuriera mojej przesyłki. MIałbym to w 5 minut a nie czekał pól dnia na forum.
            • Gość: DarPoz Re: ups kurier IP: *.icpnet.pl 28.02.11, 14:03
              Ja chwalę sobie współpracę z firmą kuriernet.pl ,są brokrem UPS i K-EX
        • Gość: Irokez Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:48
          Kurde, którego?
          Jak można bardziej sensownie odpowiedzieć na idiotyczne pytanie?
          Wejdż sobie na www ups com i tam w "kontakt z firmą UPS" masz namiary na wszystkie placówki
          Ale jak widzę to przerasta Ciebie, więc jak podam telefon to sposób wybrania numeru też przerośnie.
    • Gość: Gość Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:57
      Hehe troche humoru z rana nie zaszkodzi
      cytat: ,, pilnie potrzebny numer do kuriera z UPS!! dzieki za pomoc!,,
      odp. ,, Widze wiesz co to forum a slyszalas o takim czyms jak ,,google,, ? ,,
      cytat : ,,prosiłam tylko o sensowne odpowiedzi, dziekuje,,

Droga Iwonko ze sobie pozwole :) co w tej odpowiedzi wedlug Ciebie nie jest sensowne i gdzie jest Twoja prosba bo nie widze ? Wiesz jak juz zakladasz post na forum pytaj o konkrety i o co Tobie kobieto chodzi!!! Dostalas kilka jak najbardziej normalnych odpowiedzi wiec pomysl wiesz to nie boli. Pozdrawiam powodzenia i milego dnia :)
      • Gość: młody Re: ups kurier IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.11, 10:16
        Autorka myśli może, że w Wałbrzychu jest tylko jeden kurier tej firmy :)
        • Gość: Irokez Re: ups kurier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 11:17
          ...który jak idzie na urlop to Wałbrzych 3 tygodnie paczek nie dostaje :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka