Dodaj do ulubionych

Dittersbach - Podgórze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 23:17
Czy ktoś potrafi zlokalizować bliżej to zdjęcie. Przypomina dzisiejszą ul. Wałbrzyską w kierunku Mieroszowa, ale mogę się mylić.
zapodaj.net/5d50586e650d.jpg.html
<a href='http://zapodaj.net/5d50586e650d.jpg.html'>http://zapodaj.net/5d50586e650d.jpg.html</a>
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 23:38
      Obawiam się, że to zdjęcie nie ma nic wspólnego z pobliskimi terenami. Nie ma w pobliżu tak zlokalizowanych obok siebie masywów skalnych. Zdjęcie przypomina trochę Różaną (zaraz za Mieoszowem) i skrzyżowanie na Chełmsko Śląskie . Po lewej stronie jest podobna skałka, ale to nie będzie to.
    • zaslawek Re: Dittersbach - Podgórze 14.01.11, 01:10
      trochę wysiłku i wujek google pokazuje inne podgórze:

www.ak-ansichtskarten.de/ak/index.php?menu=93&shop=9130&card=1414757&alte-ansichtskarten=AK_Dittersbach-Jestrichovice__Teilansicht_des_Ortes__Blick_auf_die_Berge
      • Gość: T Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.centertel.pl 14.01.11, 07:49
        Więcej wysiłku zaslawek, Twój link pokazuje zdjęcie m. Dittersbach Jestrichovice a to jest w Czechach. Nie jednemu psu Burek.
        • Gość: Rebel Yell Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 08:54
          Mysle ze to moze byc w kierunku Mobruksztrase.
        • zaslawek Re: Dittersbach - Podgórze 14.01.11, 09:16
          to jest to samo miejsce :)
          zobacz też następne pocztówki
        • Gość: dziadek Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 10:16
          Niestety, zasławek ma rację
          • Gość: janek Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.01.11, 10:55
            znam lasy na podgórzu to nie może byc ta dzielnica. Jeśli się mylę podajcie dokładnie lokalizacje tego miejsca. bardzo charakterystyczne skałki muszą dać prawdziwą odpowiedz, tylko czy ktoś jest w stanie zlokalizować te skałki dziś ? znaczek czeski wiec może jednak czeska strona?
            • Gość: dziadek Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 16:54
              Wrzuciłem tu link do zdjęcia bez przeanalizowania zawartości. Niestety popełniłem błąd, zdjęcie
              dotyczy miejscowości w Czechach. Nakładając obraz z mojego linka i linka zasławka powstaje jeden obraz. Właściwie to chodzi o tą mieścinę. Poniżej link
              jetrichovicko.euweb.cz/indexde.htm
              • Gość: T Re: Dittersbach - Podgórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 17:13
                I miałem rację :) Pozdrawiam wszystkich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka