Gość: tomek IP: 188.33.228.* 18.01.11, 18:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: a kierowcy mpk leją pod krzaki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.01.11, 19:56 A może tak sprawdzić właściciela kiosku?? Bo na pewno nie jest nim MPK. A co do sikania, no cóż :/.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: a kierowcy mpk leją pod krzaki IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 20:33 Ja mam wiele ciekawych zdjęć na których widać np: pękniętą szybę w 2letnim autobusie zaklejoną czarną folią albo zdjęcie dziury w podłodze przez którą widać ulice. Może ta gazeta tez chce takie zdjęcia. Chętnie je odstąpię w imię poprawy bezpieczeństwa pasażerów w autobusach MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: a kierowcy mpk leją pod krzaki IP: 46.112.216.* 19.01.11, 18:14 Edi wiesz że gazety łykają afery a autobusy roz.bane to żadna rewelka,jaki zarząd taki prezes,jaki prezes tacy mechanicy,jacy mechanicy takie autobusy-pamiętać należy że ITD nie przypadkowo ma siedzibę obok bazy MPK,wyobraz sobie ITD obok prywaciarza-zero zatrzymanych dowodów rejestracyjnych,oj pare aby statystyka była ok,nadmieniam że średnia wieku mechanika w MPK wynosi ok 40-są to ludzie nie do końca winni ale wyłuczeni na Jelczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: a kierowcy mpk leją pod krzaki IP: *.147.7.110.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.01.11, 18:56 Nie do końca tak jest jak napisał tomek,z tego co wiem to mechanicy są nawet nieźli,problem polega na braku kasy,a z niczego autobusu nie da się naprawić,na każdy model wozu jest wyszkolona kadra mechaników,poza tym nawet jezeli by byli na Jelczach szkoleni to puki co marka Jelcz stanowi ok 50%wałbrzyskiego taboru.Co do zalatwiania potrzeb fizjologicznych to się zgadza,ale postawcie się w ich sytuacji,gdzie maja chłopaki sikać?przecież to nie automaty.Nie jestem pewny,ale kiosk chyba był własnością ZDiKu i to ta firma się go pozbyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw pozdro dla Ari mojego ulubienca IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.11, 23:17 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: a kierowcy mpk leją pod krzaki IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 23:04 > są to ludzie nie do końca winni ale wyłuczeni na Jelczach a czy ty nie jesteś z MPK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 05:32 Gdzie tu widzisz błąd. Jak ktoś jest wygięty w łuk to się tak mówi, że jest wyłuczony, ale na jelczach. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: Do edi 20.01.11, 14:44 od czego macie związki w firmie? Na każdej linii powinien być sracz przynajmniej na jednym końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: Do edi IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 12:47 A ten pojebus edi zawsze odbiega od tematu...żal mi go, że tak go czapka w główkę uciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Do edi IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 13:17 rozwiń swoją wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Do edi IP: *.play-internet.pl 25.01.11, 18:21 usunięto post o laniu przez kierowców pod krzakami bo bardzo uraził Zarzeckiego a ja napiszę więcej,sikają to mało,na pętli na sobięcinie jest na.rane jakby niemcy zbombardowali te krzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: Do edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:23 nie ma co się obrażać sikanie to naturalna konieczność - ja tez widziałam sikającego kierowcę na ostatnim przystanku pod zamkiem Książ,czy MPK nie może postawić dla panów kierowców jakieś TOi TOi a jak nie to majtkopieluchy może NFZ zrefunduje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanizator Re: Do edi IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 12:27 sympatyczna kolezanko jeżeli NFZ chciałby udzielić tym biednym kierowcom wsparcia w kwestii dotowania pieluchomajtek to zapewniam Cię że P.Zarzecki-Prezes zaraz by znalazł sposób aby tą kwotę pieniędzy wyszarpać na swoje konto w ramach premii bo przecież kierowcy wstają o 2-3 nad ranem i stoją na mrozie zanim podjedzie firmowy autobus a prezes czepie za to premie a ka wysokie?-starczyłoby na opłacenie toi-toi na wszystkich pętlach przez ładne kilka -naście miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: Do edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 21:21 i pomyśleć że w takiej Finlandii nawet kobiety sikająm gdzie chcą - bez żadnego wstydu park to park ulica to ulica Pan prezes MPK może jest Finczyk pfuj Chińczyk nie Finlandczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga ... IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 18:51 Nie ma lekko, trochę zrozumienia. Jak się bardzo chce to po prostu mus i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanizator Re: ... IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 13:23 tak i wini się kierowców że to chamy bo leja pod krzaki a gdzie ma lać jak jego prezes leci z fotela prezesa do ratusza bo tam jest radnym i h.. kładzie gdzie oni leja Odpowiedz Link Zgłoś