IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 17:05
Witam, w tym roku wybieramy się do Chorwacji,ale kompletnie nie wiem które miasto i jakie okolice wybrać.Dodam,że nie będziemy korzystać z żadnego biura-jedziemy sami samochodem.Proszę o jakieś info.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: pww Re: CHorwacja IP: *.19.65.lan.e-wab.pl 19.01.11, 18:20
      Gdzie nie pojedziesz - będzie dobrze. Ja byłem trzy lata z rzędu, zjechałem autem całe wybrzeże Chorwacji Czarnogóry. Polecam okolice Dubrovnika.
      • Gość: serb Re: CHorwacja IP: 188.33.119.* 19.01.11, 18:40
        Zależy czego oczekujesz, plażowania, turystyki samotności czy tabunów ludzi. Dla kazdego cos miłego.
        Nie spijcie tylko w aucie poza campingiem nawet jesli to camper, na 99% problemy z policja lokalną.
        • Gość: hanna Re: CHorwacja IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 18:54
          Szukamy jakiejś kwatery (nie zamierzamy spać w aucie).Chciałabym większość czasu spędzić na plaży,jednakże nie wykluczam czynnego odpoczynku,np. na zwiedzanie ciekawych miejsc.
    • Gość: gość Re: CHorwacja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.11, 22:00
      Polecam wyspę Pag i zakwaterowanie w miasteczku Pag, które jest jej stolicą. Piękne widoki, ładna żwirowa plaża miejska a wszędzie wokół plaże kamieniste i skaliste. Przepiękne widoki a kwatery w większości z widokiem na zatokę. Miejsce do którego mogę wracać co wakacje. Drugie to Primosten. Piękne miasteczko na cyplu a wokół plaże z krystaliczną wodą. Oba miejsca w północnej Dalmacji a więc stosunkowo najbliżej od nas.
      • Gość: hanna Re: CHorwacja IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.11, 21:22
        dziękuję :)
        • Gość: Arti Re: CHorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 22:23
          A czy ktoś mógłby mi polecić coś na wyjazd "w ciemno" z małym dzieckiem? zależy mi na tym, aby było w miarę blisko, spokojna okolica, nie zatłoczone plaże i żeby nie było problemu ze znalezieniem zakwaterowania (sama podróż dla dzieciaka będzie bardzo męcząca). Z góry dziękuję za jakieś info
          • Gość: ar-bat Re: CHorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 13:37
            Od 25 lat jeżdzimy w to samo miejsce Sukosan 16 km od Zadaru.Mieszkamy w apartamencie złozonym z dwóch pokoi , kuchnia do dyspozycji lodówka .Osobno toaleta i łazienka,duży taras.Jak wyjedziesz z W-ch po południu jesteś na 9 rano na miejscu .Robimy rezerwacje w zimie bo potem jest już za póżno .Polecam .
    • Gość: didier Re: CHorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 22:57
      rovinji najpiekniejsze miasto i oczywiscie dubrovnik ale to bardziej na zwiedzanie jedzcie do rovinji nie pozallujecie ja wczesniej bylem 5 razy w innych miastach typu split sibenik itp a jak roaz pojechalem do rovinji to co roku jezdze tam !! piekne miasto duzo ciekawych rzeczy mozna w 2 godz dostac sie statkiem do venecji na wycieczke za nie duze pieniazki !
    • Gość: polecam Re: CHorwacja IP: *.swidnica.mm.pl 23.01.11, 23:22
      najwięcej informacji znajdziesz na forum www.cro.pl
      strona jest raczej martwa, ale forum tętni życiem :)
    • Gość: Arti Re: CHorwacja Adriatica net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 09:24
      mam jeszcze jedno pytanie - czy ktoś z Państwa korzystał z ofert Adriatica net? jeżeli tak to proszę o opinie (czy wart) i czy kontakt odbywa się również w j. polskim (zarówno z biurem jak też na miejscu?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka