Dodaj do ulubionych

droga Strzegom -Autostrada OPINIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 13:19
Co sądzicie o tym odcinku drogi od Strzegomia do węzła autostradowego wczoraj wpadł tam do rowu autobus relacji Jelenia Góra - Zakopane na szczęście było tylko rannych 14 pasażerów. Autobus hamował zahaczył kołami o pobocze z lodem i wpadł do rowu a raczej przepaści. Kiedy jechałem w listopadzie jak kopali tam rowy melioracyjne na poboczu o głębokości 3 metrów to byłem ciekawy jak to się skończy. Absurd brak pobocza przynajmniej pół metra a rów taki głęboki jakby osobówką tam wpadł to tylko ziemią zasypać. Najpierw sadzą drzewa na oślep przy poboczach i nie pozwalają ich ścinać a później kopią wilcze doły "Inżynierowie" . Poza tym na Dolnym Śląsku do 2013 nie powstanie żadna obwodnica oprócz tej autostradowej i żadna droga ekspresowa tak dalej a wszyscy skończymy w tych rowach tylko już bez zadośćuczynienia w kwocie ćwierć miliona złotych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kierowca Re: droga Strzegom -Autostrada OPINIE IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.01.11, 14:24
      Podczas remonto drogi mialem podobne spostrzezenia, moje sprawdzily sie juz w okolicy swiat gdzie na moich oczach osobowka zwiedzala te jak to ladnie okresliles "wilcze doly". NIe wiem czym jak wyciagneli ale na pewno latwo nie bylo. Mysle ze takich zdarzen jest tam wiecej tylko te z udzialem osobowek nie sa tak spektakularne wiec sie o nich nie mowi. Szkoda ze w naszym kraju nawet jak sie robi remont drogi to nie robi sie go z glowa ...
      • Gość: aleksander Re: droga Strzegom -Autostrada OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 13:02
        www.swidniczka.com/news,single,init,article,5182
        • Gość: maxel Re: droga Strzegom -Autostrada OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 18:49
          Brawo dla wszystkich inżynierów budowniczych dróg jak tak dalej pójdzie to ani koleją ani samochodem po tym kraju nie da sie jeździć a tak na poważnie to widząc stan nawierzchni zastanawiam się ile asfaltu jest w asfalcie i co za cymbał odbiera później wykonanie tych dróg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka