Dodaj do ulubionych

quick cart jest do dupy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:15
chełpią się, że najprostsze narzędzie, że nie trzeba znać języków, tymczasem ja po podstawach z html nie mogę nic zrobić, jak to świństwo dostosować do własnych upodobań, chodzi mi o grafikę, układ, no o wszystko. Wychodzi na to, że muszę się nauczyć różnych języków od podstaw, żebym mógł pozmieniać to tak jak chcę. No a jeśli nauczę się tych języków to mogę w notatniku sobie napisać sklep i quick carta nie będzie potrzebny. Podsumowując to gó.... Czy ktoś może mnie oświecić, że tak nie jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adamek Re: quick cart jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 17:15
      No, po nicku widać poziom ogólny...
      Otóż. Ze sklepami e-commerce jest jak z autami.
      Chcesz mieć tuningowane autko pod swój gust ? Sa dwa wyjścia:
      1. Oddajesz do speca i on dłubie tak abyś był zadowolony
      2. dłubiesz przy nim sam. W tym czasie się uczysz. I CO? Zrobisz go sobie sam i pretensja do kogo? Że jak już umiesz tuningować swoje auto to po cholerę ci w ogóle auto bo te możesz sklecić sobie sam ??? Żałość nad żałościami...

A wracając: sam używam QuickCarta. Jeżeli chcesz modyfikować sklep to albo weź się za naukę css, php i html albo zacznij hodować znaczki lub zbierać rybki.

NIE MA SKLEPU INTERNETOWEGO KTÓREGO ZMIANA ZAWARTOŚCI GRAFICZNEJ NIE WYMAGAŁA BY PODSTAW PHP I CSS. KROPKA.

Z Quick cartem masz o tyle dobrze, że w zasadzie odpada nauka MySql więc nie masz co marudzić.

Podsumowując:

Albo się weź do roboty i nie marnuj klawiatury na denne posty albo sobie daruj zabawę w e-sklepy. Jest tyle wspaniałych rzeczy, które możesz uskuteczniać a ty akurat uwziąłeś się na e-commerce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka