Gość: wygodny hubercik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:20 Byłem dzisiaj w Jysk - a tam WYPRZEDAŻ!!! ludziska kupowali pościel w tak wielkich ilościach jakby do tej pory spali na wiązce siana!! Ja tyż kupiłem , a co , nie stać mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -ł Re: jysk :) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.02.11, 21:25 niby takie wyprzedaze a ceny z kosmosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubik Re: jysk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:26 podobnież tam samą chińszczyznę sprzedają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygodny hubercik Re: jysk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 21:40 jeśli chińczyki mieszkają w Skandynawii, to zaiste chińskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jysk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 11:00 Hubik ma rację, z tym, że do artykułów z Chin dochodzą jeszcze z Pakistanu i Bangladeszu. Ze Skandynawią ma to tyle wspólnego, że tam ląduje kasa, którą wydasz w jysku. Wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: jysk :) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.11, 08:49 Jest wyprzedaż bo przenoszą sklep i....muszą wymiesć magazyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: jysk :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 10:13 Już klecę kupić ... Odpowiedz Link Zgłoś