Gość: Pacjent IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.11, 17:25 Ile kosztuje leczenie kanałowe zęba trzonowego u dobrego stomatologa w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Leczenie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 21:22 nie pamiętam ile kosztuje, ale ja kilka lat temu leczyłam u dr Nowaka na ul żeromskiego, naprawde dobry stomatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Leczenie zębów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.02.11, 21:23 Standard 250 - 400,-, mikroskop 500 - 800,-zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroskop Re: Leczenie zębów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.11, 18:27 czy ktoś w Wałbrzychu wogle robi leczenie kanałowe pod mikroskopem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Leczenie zębów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 11:56 Czy ktos się orientuje ile kosztuje kanałowe leczenie u stom, Bujaka? I czy warto leczyc zęby w jego gabinecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok Re: Leczenie zębów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 14:14 Ile kosztuje to nie wiem,ale na pewno drogo i na pewno warto. Dawniej jak u niego bywalem to potrafil sie tak dlugo i delikatnie "pieprzyc" przy kanalowce, ze raz na fotelu mu przysnalem ;) Ogolnie potwierdzam opinie ze jest drogi, ale bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartina Re: Leczenie zębów IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 22:43 Ja polecam Panią Datczuk. leczę zęby u niej od lat. Ceny ma przystępne i jest profesjonalistką w swoim fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Leczenie zębów IP: *.152.156.22.dsl.dynamic.eranet.pl 24.02.11, 01:18 A czy któryś z tych stomatologów robi koronki ? I za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhhh Re: Leczenie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 17:08 wlasnie ile koronka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Leczenie zębów IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.11, 19:40 U Bujaka najdrożej a estetycznie nie najlepiej. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Leczenie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 07:48 polecam kownackiego w swidnicy przyjmuje 350 zł kanałowe koronki tez nie sa drogie miły a podczas wizyty pełen komfort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Leczenie zębów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.02.11, 19:49 W Wałbrzychu mikroskop endodontyczny znajduje się w co najmniej 4 gabinetach - nie będę reklamował. Korony protetyczne czyli tzw. "koronki" ceny od 250 do 1200 zależnie od rodzaju i materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Leczenie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 17:39 sledze forum gazety od dluzszego czasu a ze mam akurat problemy z zebami czesto czytam wątki dentystyczne Datczuk, Nowak i Kownacki muszą się zareklamować w kazdym poscie na dodatek z tych samych IP :))) popytaj znajomych bedzie to bardziej miarodajne a napewno ktos z nich bywa u dentysty :) Odpowiedz Link Zgłoś