Gość: kiki IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 19:43 Ludzie co z Wami się dzieje ,dlaczego panuje taka znieczulica ,czemu pozwalacie na takie bestialskie traktowanie zwierząt? Czy tylko ja jestem tutaj człowiekiem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarzspecjalista Re: Zwierzęta 03.03.11, 19:56 Ty się alienujesz i unikasz konfrontacji z codziennością. W twoim hyperrealu zwierzę dohumanizuje egzystencję wyekstrahowanego degenerata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 20:08 No to dałeś do pieca. Równie dobrze mogłeś to napisać po łacinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Zwierzęta IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 20:14 Nie alienuję się poruszam bardzo ważny problem ,jeśli nietacza ogarniasz ok rozumiem .Wielu oszołomów mnie otacza przeżyję i Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Zwierzęta IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 20:15 Nie alienuję się poruszam bardzo ważny problem ,jeśli nie ogarniasz ok rozumiem .Wielu oszołomów mnie otacza przeżyję i Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Zwierzęta IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 20:33 specjalista zapomniał przyjąć dzisiejszej porcji medykamentów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanes Re: Zwierzęta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.11, 21:01 kiki- mnie codziennie serce boli- nie kumam, nie moge sie pogodzic z tym, jak traktuje sie zwierzeta. a ty marny "lekarzu specjalisto" zapier&%laj do koryta z tymi marnymi textami pisanymi z Encyklopedią Wyrazów Obcych na kolanach. Wiemy ze to miejsce jest siedliskiem prostakow, dowartosciujacych sie. No juz 21 00, nocna zmiana w piekarni czeka, czas na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Zwierzęta 03.03.11, 21:07 Och, kiki, bardzo mi przykro, ze nie widzisz staruszków dogorywających w samotności, obrobionych własnymi nieczystościami, którzy nie mają nawet pocieli, maltretowanych żon ani zagładzanych dzieci. Strasznie ci współczuję, że nie dostrzegasz dramatu dziewczynek żyjących w wałbrzyskich melinach, molestowanych przez "wujków" i gwałconych przez kolegów "tatusia". Naprawdę, żal mi ciebie, kiki. Naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Zwierzęta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.11, 21:13 na 100% tez to widzi, moj drogi... ciebie tez zauwazono. wiec co sugerujesz- wyrzucmy pieska przez okno, bo staruszka i tak gloduje. szkoda slow, tu chodzi o traktowanie z szacunkiem wszystkich czujacych bol i strach istot. Ty zapewne przejechalbys kolo potraconego psa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Zwierzęta 03.03.11, 21:32 Z taką samą pewnością stawiasz zrzuty z jaką widzisz gorejącą pochodnię jedynej prawdy u swego idola. Wnuczka duchowa imć Dzierżyńskiego? Proponuję zapisać się do RM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zwierzęta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.03.11, 07:42 Troli nalezy trzymac w spokoju i nie wdawac sie w dyskusje z nimi, ale Ty lekarzu z takim wachlarzem doswiadczenia zyciowego wdajac sie w puste dywagacje rowniez stajesz sie poniekad trolem imc walbrzysko-medycznym. Odpowiedz Link Zgłoś