Gość: qwerty IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lipa Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 11:21 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiczu Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.dialog.net.pl 07.03.11, 12:22 Wykonanie koncertu na tzw. "odpie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techniczny Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.11, 12:45 Dziwie się im że chcą grać dla takiego bydła wałbrzyskiego. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.dialog.net.pl 07.03.11, 13:07 A kim oni są? Nadludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwedwed Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 13:13 techniczny sam jesteś bydłem nie obrażając bydła. Taki jesteś mądry a nawet nie wiesz że koncert był w świebodzicach a nie w wchu. Co do koncertu - straszna lipa - dobrze ktoś powiedział - na odpier... 6 piosenek, bis i koniec, strasznie na odwal się, koncert trwał godzine ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.11, 13:30 Jeżeli chodzi o o samo granie to Perfect w świetnej formie, natomiast rzeczywiście za krótko, godzina grania + może 10 minut bisów. Zabrakło mi wielu lubianych przeze mnie utworów. P.S. Dobra solówka na garach Szkudelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indiana Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.dialog.net.pl 07.03.11, 13:38 Nie mam już do nich szacunku. Olali Wałbrzyską publiczność. Widocznie kończą już swoją karierę i zbierają ostatnią kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Perfect syty ... :) IP: *.41.125.230.sub.mbb.three.co.uk 07.03.11, 14:21 Wnioskując z opinii moich szanownych Przedmówców, stwierdzam, iż jest jak w starym przysłowiu: "Perfect syty... i Manchester City..." heh A jeszcze precyzyjniej opisał taką rzeczywistość artysta scen polskich, Staszewski Kazimierz... Uwaga... Cytuję: "Bo artysta syty nie ma nic do powiedzenia Chce picia i jedzenia, nie chce nic zmieniać Artysta głodny jest o wiele bardziej płodny..." PS. Godzinny koncert... buhahaha... Toż samą "Autobiografię" można na koncercie wyciągnąć do bez mała 10 minut, solówki i te sprawy.... A może oni support'owali kogoś...? ;D (Czyżby Edith Navrotzki ?) Świat schodzi na psy... I suki... :) Pozdrawiam, gringo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.03.11, 12:07 Mało pozytywne wrażenia po koncercie.Jakoś nie potrafili stworzyć klimatu.Zaczęli od mało znanych piosenek,nie rozruszali tym publiczności...Spodziewałam się czegoś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też byłem Re: Perfect.Jak wasze wrażenia po koncercie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.11, 12:34 Mało znane piosenki??? Jak nie znasz utworów Perfectu to po co tam byłeś? No cóż, niedaleko mnie stały dziewczyny, które oprócz Autobiografii i utworu granego teraz w radio z nowej płyty, patrzyły na scenę jakby zobaczyły ufo, a przy solówce na garach chciały wyjść. Nie ten adres. Odpowiedz Link Zgłoś