Gość: Ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 16:29 wpolityce.pl/view/8265/Nasz_news_Jeden_z_prowadzanych_publicystyczne_show_TVP_1_Mam_inne_zdanie_zapowiada_rezygnacje_z_programu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wow Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 16:41 To pani Viola zdezerterowała?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her Jan Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.11, 17:08 To znaczy, że jest gorzej niż uważaliśmy. Platforma zmiecie wszystko pod dywan w Wałbrzychu. Wypowiedź Marka Rz. w której obwinia i oskarża wszystkie komitety wyborcze w Wałbrzychu plus wypowiedź Piotra K. , że w innych miastach też kupowano głosy plus zdjęcie programu w TV zapowiada porażkę protestujących, uniewinnienie oskarżonych, rehabilitację pomówionych i beatyfikację "poszkodowanych" . Zgodnie z NOWĄ EWANGELIĄ wg Evangieluka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 21:06 To jakaś masakra ... Nikt się teraz tym nie zajmie ... wszyscy są umoczeni i sprzedani ... sądy też a telewizja widać boi się nagłośnić sprawę a to jest dopiero sprawa dla reportera tylko takie odważnego ... aż się dziwię że TVN tego nie wziął przecież to najlepszy skandal do opublikowania ... emisja programu sporo by zarobiła , reklama itd :) Tylko widać na prawdę inni rządzą a społeczeństwo podzielone ... tak doszedł do władzy Hitler ... wszyscy się go bali i bali się odezwać !!! a przecież nie wszyscy Niemcy chcieli wojny tylko ta połowa co nie chciała to bała się odezwać ... Rządy strachu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależna Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 21:21 To jest nie tylko gigant cenzura, to gorzej. Z tego wniosek, że PO dzierżące władzę jest w zamordyźmie równe PiS-owi, albo i lepsze. Czy jest na to zło jakiś skuteczny środek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 22:00 Nie jest mi z tym dobrze, ale cieszę się z prawdy o POpulistach z politycznie niepoprawnej partii. Jak się czują Ci wszyscy naiwnie wierzący w Pomazańców wszelakich cnót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honsu Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.com 10.03.11, 22:13 Ile jeszcze dowódców potrzeba abyście wreszcie zrozumieli, że żyjemy w kraju rządzonym przez przestępców? Jak mówiono Wam: nie wybierajcie zbójów z PO, bo puszczą naród z torbami, to machaliście ogonami przed takimi jak Tusk, Chlebowski, Drzewiecki, Piesiewicz, Komorowskim i ich lokalnymi kacykami . Teraz mordy w kubeł , cierpieć i kombinować jak przeżyć w tej chu.jni, gdzie jesteście tylko zwierzyną łowną dla umundurowanych pachołków PO. Nie żal mi durni. Żal tylko tych co się przed durniami bronili. Takiego rabowania portfeli pod byle pretekstem, nędzy i gnoju nie było nawet za Gomółki w tym kraju. Niestety, jak wykazało ostatnie referendum - durni jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 22:17 kompromitacja, czego się boją media??? Utraty pracy??? Klamstwo, obłuda i kasa najważniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależna Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 22:33 Do Honsu. Masz rację we wszystkim. A ja ci jeszcze dopowiem: prawicowi ludzie mają w genach po swoich dziadkach fabrykantach, możnych właścicieli folwarków itd.we krwi takie cechy jak pogarda dla inaczej myślących, dla uboższych. Traktują ich jak wyrobników, którym dawaliby raz na dzień zjeść i kazali harować na ich włościach cały dzień. Nie liczą się z ludźmi. Ja z tym sku........... nie mam i nie miałam nigdy nic wspólnego w tym nigdy prawicowym nie dałam swego głosu w wyborach i nie dam. Ale co z tego,ci maluczcy i tak posłuchają tych oszustów z ambony i pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honsu Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.com 10.03.11, 23:34 Coś mi się widzi, że tą filipikę w stylu Cycerona podłapałaś od prof. Nałęcza. Żeby więc nie było wątpliwości: Nie dzielę tubylców na prawicowych i lewicowych. Doświadczenie uczy, że hurtem jesteście jebnieci i tylko w tym kontekście można rozprawiać o genetyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 22:34 Jest nadzieja. Przecież vice ministrem MSWiA jest Tomasz SIEMONIAK z Wałbrzycha. I pracował kiedyś w TVP na ważnym stanowisku. Może zadzwoni po starej znajomości do kogo trzeba i program wyemitują. No chyba , że już dzwonił i dlatego nie wyemitowali. To już by była totalna POrażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manga Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.11, 22:42 To, że jest z Wałbrzycha nie znaczy odrazu, że nie jest z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 22:53 Oczywiście , że jest z PO. To pupil Schetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.11, 07:28 Tu potrzebna jest istna rewolucja francuska badz wiosna ludu, bo nikt nam zwyklym obywatelom nie pomoze, zostalismy zdani jedynie na siebie. Jak mielibysmy hart ducha i potrafili sie zjednoczyc, to szybko bysmy dali kopa sloncu sudetow, niczym mubarak uciekl by w sina dal. Jednak co z tego jak polski narod jest zatraszony, kazdy patrzy na swoj tylek, swojego kompana najchetniej by sprzedal i upodlil. Dopoty nie zmieni sie nasza natura, dopoty bedziemy ponizani i kopani w dupy przez nastepne pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 13:49 Coś w tym jest. W wielkim uproszczeniu można stwierdzić, że człowieka można tyle razy kopnąć w dupę , na ile on sam pozwoli. Podkreślam, w wielkim uproszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 14:42 To cwiłujemy sie jak w egipcie i ruszamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Znów o Wałbrzychu IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 15:39 To się zdziwią co niektórzy. Może wreszcie zrozumieją, że nie wszystkie głosy są na sprzedaż. Trzeba przygotować transparenty, ułożyć hasła, kupić jajka i pomidory i takie tam gadżety demokracji bezpośredniej Odpowiedz Link Zgłoś