Gość: lost IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 18:35 chciałbym,żeby był koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Moje życie jest do dupy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.11, 18:42 Wrzuć na luz , właśnie zaczęła się wiosna ! Kto wie co przyniesie :) Głowa do góry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Moje życie jest do dupy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.11, 18:55 oto skutek braku wiary i celów życiowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulaj dusza Re: Moje życie jest do dupy IP: *.centertel.pl 21.03.11, 18:56 Dlaczego? Czy dlatego do dupy że nie żyjesz na takim poziomie jak na głupich i nierealistycznych serialach w TV? Wyluzuj się , 95 % ludzi ma równie "poważne" problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Moje życie jest do dupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 19:49 Ale dałeś do pieca hulaj dusza. Aż 95% ma problemy? Niezły wynik. Ale to dobry sygnał dla młodych i zdolnych: jest nisza na rynku trzeba studiować psychiatrię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Moje życie jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:03 wiesz też bym chciała końca świata, moje jest równie do d... nie daje rady na każdym gruncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gedon Re: Moje życie jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:05 Spokojnie. Już blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Moje życie jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:07 www.youtube.com/watch?v=t8RgZerhflk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulaj dusza Re: Moje życie jest do dupy IP: *.centertel.pl 21.03.11, 20:12 Często bywam za granicą, nie widać tam tylu nieszczęśliwych twarzy co u nas, stąd te wnioski. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoti Re: Moje życie jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:36 Prawie każdy człowiek przeżywa w pewnym etapie swojego życia wielki upadek .Upadek wszystkiego -wartości ,godności, życia .Jedni takie coś mają raz w życiu ,a niektórzy parę razy .Po każdym takim upadku następuje przebudzenie ,po wielkiej bitwie we własnej głowie coś zaczyna świtać .Przychodzi taka mentalna "wiosna" .Jednak życie ma sens .Wielki sens .Ale każdy człowiek musi przejść swoją ciernistą drogę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam to samo Re: Moje życie jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:46 :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draqla Re: Moje życie jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 21:26 hahaha wiedziałem że sami pomyleńcy siedzą na tym forum, nikomu nic się nie udaje wiec zawsze jadą po tych o których słychać że dają sobie radę, że dużo zarabiają, że są popularni, że podbijają świat :) zawsze, ale to zawsze o kimkolwiek tu nie było tematu : beznadziejny, głupia, brzydka, złodziej... wydało się dlaczego wszyscy byli tu dla wszystkich tacy beznadziejni - zazdrościcie innym że mają sensowne życie i widzą sens w życiu! :) Nie wiem po co ja w ogóle odwiedzam czasem to forum, moje życie ma sens i mam wiele pomysłów na nie, a wypraszanie końca świata tylko świadczy o waszej nieudolności, bo uwierzcie nikt mądry, nikt zaradny o takie rzeczy nie prosi, a cieszy się każdą chwilą. ZAMIAST ŚLĘCZEĆ NA TYM FORUM, WYJDŹCIE Z DOMU, DAJCIE SOBIE SZANSĘ FRUSTRACI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Moje życie jest do dupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 21:28 Jedź do Indii, zostań derwiszem - zobaczysz ,ze człowiek który naprawdę nic nie ma może być szczęśliwy (nawet jak jest niewidomy!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Moje życie jest do dupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 23:37 Wyjedź do Indii? Ha ha Chyba stopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niee Re: Moje życie jest do dupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 21:25 Ja pierd.lę to ja już prawie czterdzieści lat zapierda.am po cierniach????!!!!! Niech żyje Wałbrzych - cierniste miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Moje życie jest do dupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 23:33 No a gdzie można legalnie kupić te zioło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT na początek IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 23:51 przeczytaj Alchemika... Oczyszcza duszę. Niektórzy twierdzą, że jest naiwna, ale "rzeczy proste są zawsze najbardziej niezwykłe". — Paulo Coelho Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś