Dodaj do ulubionych

Nagrobki dziecięce...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 12:32
j/w czy ktoś się orientuje,gdzie robią nagrobki dziecięce u nas w W-chu,chciała bym coś wyjątkowego,ale do tej pory gdzie pytałam nie mają ofert małych grobików....;( jeden z kamieniarzy kazał mi chodzić po cmentarzach taką miał ofertę... wiem,że zaraz poradzicie Strzegom i ok ,ale szukam kogoś na miejscu solidnego i z pomysłem czegoś wyjątkowego dla wyjątkowego Aniołka ;( poradzcie jeśli znacie jakieś namiary.Z góry dziękuję za poważne propozycje.
Obserwuj wątek
    • iksylon Re: Nagrobki dziecięce... 25.03.11, 13:35
      Witaj , moja kuzynka sprzedaje nagrobki
      Jest z okolic Strzegomia , ale przyjeżdża z ofertami do Wałbrzycha.
      Jeśli jesteś zainteresowana podaj jakiś kontakt do siebie
      • Gość: mama Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 13:52
        joasia8403@interia.pl chodzi mi o konkretny katalog.dziękuję
        • Gość: Sylwia Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:57
          ja swojej córci robiłam na przemysłowej u kamieniarza, nie ma on wystawionych małych ale ma sporo zdjęć, zrobiłam śliczny nagrobek z dobrego kamienia.
          Pozdrawiam
    • Gość: mama Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 20:33
      up
      • Gość: :( Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 20:39
        [*]
    • Gość: mama Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.11, 13:17
      up
    • Gość: Angelika Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 14:05
      Polecam zobaczyć na stronie Tekst linka ,
      tam znajdziecie państwo naprawdę wyjątkowe rzeczy.

Osobiste wrażenie to 100 % zadowolenia.
      • Gość: Adam Re: Nagrobki dziecięce... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.11, 14:07
        Jeśli nagrobki dla dziecka to tylko pan SZCZOTOK ,

tutaj podaje adres nagrobek dla dziecka
    • amarylisek_45 Re: Nagrobki dziecięce... 30.06.11, 23:56
      www.msg-granit.pl nie tylko dziecięce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka