Dodaj do ulubionych

Nowa sala na Chrobrego WESELE

IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.11, 11:47
Witam!
Mam pytanie czy ktoś widział nowo otwartą salę na Chrobrego?Sala Bankietowo-Balowa .Planujemy wesele, ciężko z salą, czy ktoś już tam był na weselu, jakie jedzenie, ceny?
Może ktoś nam doradzi? Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: jolcia Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 15:01
      witaj, widziałam sala ładna choć ja bym tam wesela nie zrobiła, mało klimatyczne otoczenie....śmierdzące korki aut i autobusów. ja preferuje Szczawno.w końcu ten dzień ma być wyjątkowy
      • Gość: iza Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 13:14
        miejsce fatalne, tez wybrałabym szczawno . z pewnością ominęłabym kombinat weselny na szczawienku.
        • Gość: mona Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 14:15
          sala pełna klasy - jedna z nie licznych w Wałbrzychu aby zorganizować swoje wesele
          (o ile masz gości z klasą, bo jak nie to może śmierdzące szczawno albo ogródki działkowe na podzamczu lub podgórzu)hehehe:)
          ja jako człowiek który się na tym ZNA polecam tą salę
          jedzenie w skali od 1 do 10-----------10
          atmosfera 10
          obsługa 10
          .......i pełna kultura .....z klasą :)pozdro:)
          • Gość: cc Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 21:53
            mona - przecież ty kłamiesz .Ale dlaczego.
          • Gość: ar-bat Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 11:52
            To jak tak jest super to dlaczego nikt tam nie robi wesel ? Wyjście z sali na teren np warsztatu samochodowego,sklepu ! naprawdę jest milej nawet w Maratonie .
          • Gość: Danuta Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 18:21
            smierdzące spalinami miejsce, obsługa zarówno warsztatu jak i niby hotelu , bez przygotowania
            ogólnie mniej niż zero
            • Gość: Wojciech Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 23:10
              Ja tam spalin nie czulem, z imprezy jestem bardzo zadowolony (zarowno z miejsca jak i menu, obsluga mogla by byc troche lepsza ale pewnie sie z czasem wyrobi.
    • Gość: IWONA Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.11, 09:53
      Witam. Byłam tam na szkoleniu. Sala piękna-jedzenie ( typowo na szkolenie) czyli były ciasta( własnego wyrobu ) kanapeczki itp były super. Bardzo ładnie podane. Wystrój sali bogaty. Natomiast o weselu nic nie mogę napisać.Pozdrawiam!-)
      • Gość: Max Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 13:49
        Tez bylem na szkoleniu firmowym, calodniowym z obiadem, przekaskami i deserami. Nie bylo to moje pierwsze szkolenie i bylo naprawde niezle. Nie wiem jak ceny bo placila firma ale bylo smacznie, milo, obsluga tez bardzo dobra. Wystroj tez fajny. Co do otoczenia, no coz srodmiescie moze piekne nie jest ale chyba nie robi sie wesela w otoczeniu sali tylko w samej sali. Atutem sa pokoje hotelowe, parking, itp.

Jesli chcesz zobaczyc zdjecia, menu itp zerknij na ich strone:
        www.sala.walbrzych.pl/
    • Gość: ja Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 09:21
      Szczawno dla mnie przereklamowane! W zeszłym roku robiłam córce komunię. Nie jestem zadowolona z pewnego lokalu.......nie będę podawać nazwy . Jadą tam tylko na opini , jedzenia mało, niby miało być tak świetnie. Szczawna nie polecam.
      • Gość: mariola Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 15:02
        ogólnie Kiepski/właściciel/ i Paździochy/obsługa,organizacja,jedzenie/,klasę się ma ale nigdy nie nabędzie
        • haba.baba Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE 03.10.11, 19:06
          a ten dom weselny przy dawnej kopalni Thorez
          • Gość: elalae Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 23:04
            A ja polecam Szczawno,otoczenie , deptak klimat taki jak być powinien.Można zrobić piękną sesję nocą:-) Korzystałam już dwukrotnie z jednej restauracji na deptaku i szczerze ją polecam , niestety na tym forum jak bym podała nazwę zaraz byłaby to autoreklama. Także chodzcie i wybierajcie sami:-)
            • Gość: jj Re: Nowa sala na Chrobrego WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 16:10
              również polecam Szczawno, robiłam tam wesele w czerwcu w pięknej stylowej restauracji, nazwy tez chyba nie podam, w Szczawnie jest dużo lokali, my decyzję podjelismy chodzac sobie na niedzielne obiadki, wybralismy tam gdzie było najsmaczniej:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka