Dodaj do ulubionych

pracować w pup

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 23:02
co do wątków o tym, że praca spod lady w up i to za 3000tys to się zastanówcie czy te baby z up

dalej by tam siedziały w tym smierdzącym żulami urzędzie, hahahah bo ja na pewno nie. i to

one wszystkie muszą mieć wyzsze wykszt. poobserwujcie bip urzedu i konkursy są na miejsca w

posredniaku, i te paragrafy ktore trzeba znac to nie mog nawet przeczytac a co dopiero znać:/ a

są sfrustrowane bo pewnie za grosze siedza i muszą się z wami użerac
Obserwuj wątek
    • Gość: i Re: pracować w pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 23:29
      a my musimy uzerac sie z pracownikiem pup, ktory spadl z nieba i wypisuje brednie na forum
      • Gość: onaion Re: pracować w pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 23:34
        no z nieba- bo anioł
        • Gość: zenek Re: pracować w pup IP: *.ip.netia.com.pl 10.04.11, 07:52
          wymagania i proces rekrutacji przedstawione w bipie maja sie nijak do tego jak odbywa sie to w rzeczywistosci.
          mieszkasz w miescie przekretow, oszustw i nie przyszło Ci do glowy ze jest to robione specjalnie tak by tacy jak ty wierzyli w to że ludzie pracujacy w urzedach sa wybitnie madrzy i wyksztalceni?
          oczywiscie nie kwestionuje tutaj wyksztalcenia wszystkich urzednikow.
    • Gość: do onaion Re: pracować w pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 10:38
      Autor: Gość: onaion IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 23:02
      Odpowiedz
      co do wątków o tym, że praca spod lady w up i to za 3000tys to się zastanówcie czy te baby z up

dalej by tam siedziały w tym smierdzącym żulami urzędzie

Za 3000tys???? Nie chodziliście do szkoły, że wypisujecie takie brednie? Zaręczam, że za 3000tys czyli trzy miliony nawet wy byście siedzieli z tymi śmierdzącymi żulami!
      • Gość: beba Re: pracować w pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.11, 22:30
        Za jakie 3 tyś? 1/3 tych bab jest na stażu, nawet te starsze, za ok.750zł na rękę. Duża większość na kombinowanych umowach za najniższą i w dodatku na krótkie okresy. Normalne pieniądze biorą jedynie wyżsi urzędnicy, ci co gwno robią najwięcej zarabiają. Układy i układziki, liczą się wyłącznie koneksje partyjne,rodzinne i towarzyskie. Konkursy i wiedza to też, jak wszędzie, pic na wodę.
        • Gość: Andi Re: pracować w pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 23:26
          Oj mylisz sie.
          • Gość: oj tak Re: pracować w pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.11, 00:07
            oj tak to akurat prawda coś o tym wiem.....
        • Gość: była Re: pracować w pup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 07:46
          Pracowałam tam i wiem, że jest tak jak pisze baba. UP powinien dawac wzor jesli chodzi o zatrudnienei i jego formy tymczasem roczne umowy z miesieczna przerwa pod koniec roku, sami stazysci i żałosne stawki
          • Gość: slepajula Re: pracować w pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 09:49
            Ja jestem slepa ale żeby tez PiP może trzeba mu podpowiedzieć ,że najwyższy czas na kontrole w UP w Wałbrzychu -uprzejmie donoszę
            • Gość: Bez pracy Re: pracować w pup IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 10:50
              A kto Wam dupki dał prawo nazywać interesantów urzędu "śmierdzącymi żulami" ??? Żałosne kundelki, szczekające z braku zajęcia.
              • Gość: kolo Re: pracować w pup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 15:05
                tak jak wszedzie w urzedach....dziala kolesiostwo.
                • Gość: znająca temat Re: pracować w pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 18:03
                  Nie pracuję w PUP, ale wiem jak wygląda. Większość osób nie po kolesiostwie, ale stażysci za 750 na rękę. Kobiety po 50-tce/3 lata na stażu.
                  Do PUP przychodzą rózni ludzie- Ci porządni co im w życiu chwilowo nie wyszło a Walbrzobyl nie ulatwia i agresywne żule. Zuli się bardziej pamięta, ale nie ma co generalizować. Praca jest trudna, bo z czlowiekiem i jego frustracjami, bo cięzko się przyznać do tego, że brak nam kompetencji, umiejętności interpersonalnych czy doświadczenia i lepiej obwiniać za to innych.
                  W PUP 70% pracuje na stażu a reszta za 1300 netto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka