Gość: www IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.11, 19:31 Ale pojechał z Kruczkowskim, stary dobry wyga:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ./ Re: senkowski - dami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 20:52 Dobry wyga bo zamknoł te piorunskie kopalnie we wałbrzych. Ot tego czasu nie czeba sie menczyć na szychta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volks Re: senkowski - dami IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.11, 22:00 ja, ja my wyjadyma na west a Germańcy na swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draqla Re: senkowski - dami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 01:22 gdyby dalej siorpała kasę, wywiadu takiego by nie było - tyle na temat konkretnego medium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: senkowski - dami IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 07:48 ...zanim się pogniewała na Kruka to jeden wielki ołtarz i salwy chwały dla niego i codziennie o Kruku i Kruk w kazdym wydaniu i na kazdy temat na kolanach o Kruku i jego ekipie...a teraz dokładnie odwrotnie....ciekawe kogo jeszcze wyciagnie z niebytu aby tylko przykopał na antenie Krukowi...ech...bezstronnośc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: senkowski - dami IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 09:11 Nie lubię Kruka i ciesze się, że odejdzie ale Dami to nigdy święta nie była. Zgadzam się, że za kasę w lokalnych mediach można wszystko. Jak chcesz zrobią Cie aniołem a jak podpadniesz z podziemi wyciągną takich którzy zrobią z Ciebie najgorszego. Nie bez podstawnie na takie media mówi się brukowce. Inne wałbrzyskie gwizdka sa nie lepsze np NWW, 30 min, DB,TW, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami to gowno Re: senkowski - dami IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 14:55 Bo dami to gowno i tego sie nie oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: senkowski - dami IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 09:19 walbrzychfakty.pl/2011/04/15/zbigniew-senkowski-piotr-kruczkowski-okazal-sie-zwyklym-zdrajca/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezem Re: senkowski - dami IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.11, 11:48 co do przedstawicieli prasy czy mediów lokalnych to całkowita prawda ze za kilka groszy kazdego mozna opluć,trzeba jednak pamiętać że to obecni włodarze najbardziej z tego korzystali przez wiele lat . A w negowaniu kruczka najbardziej mnie śmieszą vicki z pisu[bartolik i sosiński] którzy to prze osiem lat tworzyli z nim koalicje w mieście,ich krytyka to czysta paranoja plus amnezja mówiąc potocznie zakłamanie na ful,a teraz to wielcy opozycjoniści kruka bo juz niemają dostępu do koryta to wszystko co robi kruk to be,ale jak byli na stołkach to wszystko co robił kruk bronione przez nich,jesli się nie myle to bartolik był odpowiedzialny w mieście za drogi i mieszkania socjalne no i efekty to widać do dziś po jego ośmioletnim zarządzaniu tymi zasobami-całkowita tragedia i nieudolność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urko Re: senkowski - dami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 15:08 Skoro nawet swoi lżą - jak najszybciej kończ waść wstydu oszczędź... póki jeszcze resztki czci zostały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wprost do zezem Re: senkowski - dami IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 15:19 O tej zdradzie mówi pan Senkowski. Dokładnie idzie z pomocą Bartolikowi - koledze partyjnemu. To nie zdrada ideologii, ale zwykłe zerwanie ukladu partyjnego przy obsadzie koryt w starostwie, ratuszu, miejskich spółkach i radach nadzorczych. Ta "ideologia" post pezetperowska obowiązuje wszystkie dotychczasowe układy polityczne przy nie bezinteresownym błogosławieństwie kleru , biskupów, OPZZ i Solidarności, tak bliskiej Senkowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: senkowski - dami IP: *.funetia.pl 27.04.11, 18:48 Brawo Zbyszek dobrze że temu pajacowi wygarnąłeś zresztą powiedziałeś tylko prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urko Re: senkowski - dami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 19:38 ......a karawana jedzie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: senkowski - dami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 10:04 A kim do k.wy nędzy jest Senkowski??? Budzą się upiory, z szaf wyłażą jakieś widma. Co ten gość zrobił?? Wezwał helikopter do złamanej nogi swojej teściowej?? Był gdzieś schowany i lepiej żeby tam został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: senkowski - dami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.11, 21:24 Gdzie Pan był Panie Senkowski jak likwidowali wałbrzyskie kopalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś