Dodaj do ulubionych

Anty Smoleńsk!

20.04.11, 23:12
Anty Smoleńsk, adres: niepokorny.org
Jeśli tak samo jak ja masz dosyć wiecznego zrzędzenia w Internecie na temat katastrofy w Smoleńsku, mam dla ciebie rozwiązanie. Używając mojego userjs możesz wyciąć z dowolnej strony linki zawierające słowa kluczowe typu "Smoleńsk" czy "Tu-154". Skrypt można łatwo dostosować do swoich potrzeb, dodać nowe strony do filtra (domyślnie są Wirtualna Polska i Onet).
Plik można pobrać z mojego Dropboxa. Jest to plik zip, trzeba go rozpakować.
Skrypt działa jako userscript w Operze [klikaj tu] oraz Firefoksie z wtyczką Greasemonkey [klikaj tu]
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Anty Smoleńsk! IP: 31.60.48.* 20.04.11, 23:16
      Spier.dalaj z forum ty zje.bie!!! Ja ciebie mam dosyć równie jak Smoleńska!
      • Gość: ls do s...ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 23:18
        A kysz, apage, i td ...
        może masz jakiś kłopot ze sobą?
        Chcesz o tym porozmawiać?
        • Gość: ququ Re: do s...ja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.04.11, 22:25
          a masz paten jak wypier.do.lic z internetu wszystkie linki i slowa WAŁBRZYCH ????
    • edi_wch Re: Anty Smoleńsk! 24.04.11, 22:30
      oszołomie udający lekarza a czy wiesz, że: link
      • lekarzspecjalista Do ediego-trolla 24.04.11, 22:43
        Czy rozumiesz temat i tytuł?
        Podam przykład:
        Tytuł:
        Pod Włodzimierzem Fetlińskim ugięły się nogi, kiedy zobaczył swoją Inkę spoczywającą na prawym ramieniu Jezusa.
        Temat:
        Przyznam ci się szczerze, że nogi się pode mną ugięły, kiedy zobaczyłem twoje zdjęcie podczas Mszy na placu Piłsudskiego w Warszawie. Wisiało przy krzyżu. Ba, spoczęłaś na prawym ramieniu Jezusa. Mnie również krzyż bliski.
        Pora przewartościować nawyki i pawłowowskie odruchy.
        Nie piszę: psie odruchy ... celowo!
        • lekarzspecjalista Re: Do ediego-trolla 24.04.11, 22:46
          No. ale swoją drogą link ciekawy, lecz chamstwa nie toleruję!
          • edi_wch Re: Do ediego-trolla 24.04.11, 22:54
            to teraz znachorze zamieść prawidłowo linki z pierwszego postu. A potem powiedz o której mam przyjść pod zegar co byś mógł mnie w 4 litery pocałować
            • lekarzspecjalista Re: Do ediego-trolla 24.04.11, 22:59
              Tylko stary pierdoła potrzebuje linka przy tym opisie. Nie jestem firmą reklamową. A poza tym trochę wysiłku ci się przyda, zmniejszysz przepuklinę i dotlenisz ostatnią synapsę.
              Może przy okazji popuścisz, to dłużej cię nie będzie przy klawiaturze (myslę, że zmiana gaci zajmie ci ze dwa dni).
              • edi_wch Re: Do ediego-trolla 25.04.11, 09:35
                Oj zapomniałem,że ty jesteś k@%#a i wszystkie śmieci jakie znajdziesz w sieci wrzucasz na to forum.
                A gacie zmieniam jak zaczynają uwierać
                • Gość: Lech Kaczyński Wypowiedź poważna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 00:40
                  Lech Kaczyński, pytany w radiu RMF FM, czy Lepper powinien zostać wicemarszałkiem Sejmu, odparł: To nie jest sprawa moja. Ja nie jestem w przeciwieństwie do Donalda Tuska liderem partii, więc nie mam tego problemu.(...) Na ogół partie polityczne wysuwają swoich kandydatów na wicemarszałków.

Mnie poparł Andrzej Lepper, a Donald Tusk bardzo często mówił, że nie będzie dzielił Polaków na lepszych i gorszych, a jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że ci, którzy słuchają Radia Maryja, są zwolennikami Andrzeja Leppera, to druga kategoria. Ja tak do tego nie podchodzę. Natomiast jeżeli chodzi o sprawę owego poparcia, to ja bym na pana miejscu, gdybym miał program z panem Tuskiem, zapytał o poparcie Jerzego Urbana i jego salonu(...) czy Leszka Millera, który bez obrzydzenia opowiedział się za Donaldem Tuskiem. To jest, jak sądzę, ta jedna z moich przewag nad moim partnerem - dodał.
      • Gość: Babka z Marsa Re: Anty Smoleńsk! IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 10:34
        Artykuł, który podlinkowałeś, pochodzi sprzed 6 lat... Brawo edi.
        • lekarzspecjalista Re: Anty Smoleńsk! 01.05.11, 10:46
          Bardzo dobrze.
          Zatem już mamy komplet:
          Bezsensowny szacun dla miernego polityka który od lat wspierał się koniunkturalnymi układami.
          Realizował w ten sposób chorobliwe ambicje faszyzujacego brata.
          "Prawda - to my, prawo -my, sprawiedliwość - my ją rozdzielamy według NASZEGO widzimisię."
          Jaka PRAWICA?????????
          Toż to najczystszej wody skomuszenie i bolszewia. W sosie rzymskokatolickim.
          Próbujecie mnie wsadzić pomiędzy agentów?
          A na jakiej to podstawie?
          Połowa z tu piszących miała za PRLu pieluchy w gaciach, a reszta nie wie co to agent.
          Powtarzacie jak litanię swoje teksty BEZ podawania źródeł!
          Po prostu zmyślacie.
          Linki są nieunknionym odsyłaczem jeśli czytelnik chce sknfrontować rzeczywistość z tekstem autora.
          I to mój tekst uwiarygodnia.
          Pozdrawiam was w pochodzie...straceńców.
        • edi_wch Re: Anty Smoleńsk! 01.05.11, 11:06
          > Artykuł, który podlinkowałeś, pochodzi sprzed 6 lat... Brawo edi.

Gdybyś potrafił korzystać z internetu i znał dobrze kilka języków podesłał bym Ci linki bardziej aktualne ale zakładam, że jako ciemna masa miasta Wałbrzych nie potrafisz więc darowałem sobie.

• lekarzspecjalista To edi from (former) Waldenburg 19.05.11, 21:57
            If Darwin was right about natural selection, how can the world be so full of idiots? There was a time, not that very long ago, that people would find the answers to their problems on their own. People used to be resilient, adaptive, and over comers of adversity. If one person couldn't find the answer he would seek out the advice or knowledge of others to find the answer, he didn't expect someone to spoon feed it to him. We had less technology, worked harder yet we didn't have the "stress" so many people claim as their motivation for stupidity. So tell me, if Darwin's theory of natural selection is true, how do the stupid survive?
            • edi_wch Re: To edi from (former) Waldenburg 19.05.11, 23:43
              no no no. Długo składałeś melepeto tych kilka zdań.
              Co do przytoczonej to ty zostałeś "stworzony przez Boga" dlatego też nazwanie ciebie parafianinem jest jak najbardziej na miejscu.
              • Gość: ls Re: To edi from (former) Waldenburg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 15:16
                No, ale nie było to składane tylko zdjęte z innej strony, czytać nie potrafisz więc darowałem sobie * podlinkowanie

* cytat
    • road_66 Re: Anty Smoleńsk! 19.05.11, 20:44
      hmm ciekawe czy moje podpisy są widoczne? Może nie będzie widziany cały post?
      • Gość: l-s Re: Anty Smoleńsk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 21:53
        road zlasowało ci mózg?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka