Dodaj do ulubionych

lubinski zabił kruka

IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 17:46
www.tvwalbrzych.pl/site/2011/04/21/gosc-dnia-miroslaw-lubinski-12/
Obserwuj wątek
    • Gość: TSC Re: lubinski zabił kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 20:11
      Wyważone, przyjemnie wytonowane i merytorycznie zasadne odpowiedzi dr Lubińskiego.
      Napastliwe, nafaszerowane pułapkami i chwilami arogancko stawiane pytania zadawane przez prowadzącego.
      Typowy przykład rozmowy Pana z chamem.

• Gość: brat Grzegorz Re: lubinski zabił kruka IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 23:26
        Chcesz oglądać śmieszne, fajowe i wesołe pytania to obejrzyj sobie Dami.
        • Gość: kibic Re: lubinski zabił kruka IP: *.net 21.04.11, 23:48
          Ni przypiął ni przyłatał...
          Nie wesołe pytania ale poważne odpowiedzi mają znaczenie.
          Czy oglądanie TV "Dami" proponujesz jako Pan czy jako cham?
        • Gość: nic śmiesznego! Re: lubinski zabił kruka IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 23:49
          Pitolisz! Obejrzałem Dami. Nie było tam nic śmiesznego!!. Pytania Wyważone, przyjemnie wytonowane i merytorycznie i takież odpowiedzi. Co tam ciebie rozbawiło głupku! Teraz dopiero mnie wkurzyło! TO TAKI SYF TA WŁADZA ZGOTOWAŁA MNIE I MOIM DZIECIOM?! A teraz życzonka wysyła bezczelnie!! Ustawki sobie z mieszkańcami robią?! POwaliło cię? Śmieszą cię POważne sprawy, korupcja fałszowanie wyborów i śmietnik jaki zrobiło PO z miasta?. Jak możesz być tak głup i bezczelnie śmiać się z krzywdy prostych ludzi, czy ty serca nie masz?!
          • Gość: już niewierna Re: lubinski zabił kruka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 23:58
            Nie denerwuj się. Ten "braciszek " to sukienkowy zbuk, który już raz namącił w głowach biednym ludziom.
          • Gość: Pjotr Re: lubinski zabił kruka IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.11, 11:30
            tu masz racje te PEDAŁY ZROBILI IRLANDJE JEDEN KURWA TWOŻYŁ JAPONIE A TEN TUSECZEK IRLANDJE CZY TEN CAŁY NARÓD JEST TAK BARDZO JEBNIETY ZE TEGO NIE WIDZI ????????????? PRZECIESZ CO KOLWJEK JEST ODNAWJANE TO NIE ONI TYLKO KASA UNI I WYKONANIE PRYWACIAŻY WJENC PO JAKI HUI MUWJOM LUDKOM ZE ONI ZROBILI ... PRZESTAŃCIE NAZEKAC I BADOLIĆ TYLKO ZACZNIJCIE PATRZEĆ I INTERESOWAĆ SIE CO SIE WYCZYNIA Z WASZOM POLSKOM
        • Gość: haha Re: lubinski zabił kruka IP: 31.60.26.* 22.04.11, 09:52
          Arogant i kukiełka Domagałowo-Kruczkowska, Pan Szwałek, prowadzi rozmowę z Człowiekiem na którego ma zlecenie od kolegów. W tv walbrzych nic nie mówili o kupowaniu głosów, Sąd który stał się pośmiewiskiem wszystkich szanujących się mediów i ludzi z odrobiną oleju w głowie jest dla nich OK!! Koń by się uśmiał. Tak jest z TV DOMAGAŁA że zawsze jest krok za innymi lub w rozkroku :-) Udawanie "merytorycznej" tv wam nie wychodzi.
          • Gość: WOLF Re: lubinski zabił kruka IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.11, 11:36
            WJENC NIE NAZEKAC I PATRZEĆ CO SIE DZIEJE A NIE CO DRUGA WAŁBRZYSKA CIOTA NA ZADAWANE PYTANIE ODPOWJADA NO W NASZYM MJESCIE JEST DOBRZE I NIE MA CO NAZEKAC WJENC PO CHUJ BJADOLOM DPOADŁA SIE SWITA OSZOŁOMÓW I DOI PUKI SIE DA A POTEM CO IM ZROBJOM HUJ WJELKI KRUK JEST 3 KADENCJE CO WY KURWA OCZU NIE MACIE PO SPRAWJE SE POSZLI W PIŁECZKE POKOPAC I ŁACHA Z WAŁBRZYSZAN TUKOM SENATOREK CHCE STARTOWAC DALEJ TERAS TO NA BANK NA TACZUSZKE GO WPJERDZIELOM SAMI WYCIONGNIJCIE WNIOSKI
      • Gość: Pjotr Re: lubinski zabił kruka IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.11, 11:25
        I tu się zgadzam . Od dawna pisałem że widoczne jest jak TV Wałbrzych jest stronnicza za PO i wszyscy z WWs i PISU są naciskani przez Szwałka niestety MIrka Lubinskiego nie mozna zagjąć jest to człowjek zrównowazony i kulturalny najacy zasady i dobry smak .Ci co piszą o nim bzdury to są ludki co nie dostali zwolnień lekarskich . Dziwje sie mjeszkańcom bo 2 kadencje a mjasto coras bardziej rozwalnone i nie ma sie co oszukiwac najbardziej to widac jak sie przebywa za granicom i przyjeżdrza tu serce mi pęka bo Kocham to mjasto i krew mnie zalewa ale cusz jak to sie muwi JAKI PAN TAKI KRAM I CZAS TO ZMJENIC ZA WSZELKOM CENE .. MAZE BY TU POWSTAŁ MUSAJNE- ORNUNG POZDRAWJAM I PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA IRYTACJE ZDANIA A SZWAŁEK NIECH ZACZNIE BYĆ DZIENNIKAZEM BO PRZY TEJ ŚWICIE NIESTETY NIE ZABŁYŚNIE
      • Gość: tusku Re: lubinski zabił kruka IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.11, 13:26
        wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9480635,Wieksza_radosc_w_PO__wiekszy_smutek_w_Walbrzychu.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka