Dodaj do ulubionych

Lonio Superstar!!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 06:58
Widziałem wczoraj w "dami" "oświadczenie Lońka w sprawie ostatnich hec i muszę przyznać, że jest naprawdę niezły. Ten ludowy trybun nie potrafi powiedzieć 10 (słownie: dziesięciu) sensownych zdań. Czytanie z kartki też nie szło mu najlepiej. Z tego, co wyprawia jego twarz w trakcie publicznych wystąpień, nie będę drwił, bo to zbyt łatwe. Ale jakie miasto, tacy "politycy"...
Obserwuj wątek
    • edi_wch Re: Lonio Superstar!!! 28.04.11, 07:01
      Gość portalu: telewidz napisał(a):

> Ale jakie miasto, tacy "politycy"...

Na kogo głosowałeś ??
      • Gość: telewidz Re: Lonio Superstar!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 07:15
        Wybierając prezydenta skreśliłem obie pozycje. I uwaga na marginesie: nie tylko ja tak zrobiłem, a Lekarz i Loniek robią z podobnych wyborów argument w sprawie fałszerstwa.
        • Gość: . Re: Lonio Superstar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 07:46
          I pomyśleć, że do stworzenia takiego durnia jak " telewidz" wystarczała jedna pozycja.
          • Gość: telewidz Re: Lonio Superstar!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 07:57
            Dobre! Ale czemu durnia?
            • Gość: . Re: Lonio Superstar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:22
              Bo kto przy zdrowych zmysłach cieszy się ze stawiania bezwartościowych krzyżyków na papierze .
              • Gość: Kowalski Re: Lonio Superstar!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 15:14
                Kto się cieszy? WWS się cieszy. A powód podał ci telewidz dwa posty wyżej. Chłoptasie cieszą się, że mają haka na Kruka, podczas gdy podwójne skreślenia były na porządku dziennym. NIE dla obu kandydatów i spełnienie wyborczego obowiązku. Gdzie w tym głupota? Poza twoim głupim komentarzem, oczywiście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka