spanish_fly 07.09.18, 10:23 Widziałyście film? Jakie wrażenia? Autumn priorities of President Tusk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaveda Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 10:27 No to jego poprzednik Rompuy też był superstar z podobnym kalandarzem. Swoją drogą, gdzie teraz gwiazdorzy Rompuy? Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 10:33 Emerytura? Rompuy ma już 70 lat. Mnie ten film trochę śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 09.09.18, 10:54 A przecież pamiętamy, jak się media cieszyły, że Tusk został Rompujem Europy Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 11:41 Ciekawa jestem kto jest głównym adresatem tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 11:56 Pasuje do reklam przed seansem filmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 12:02 Nie byłoby tak źle, gdyby nie te napisy... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 12:04 Poważny polityk, a nie jakieś pośmiewisko. www.google.com/search?q=duda+merkel+i+macron&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjb8rjp0ajdAhXOZ1AKHZqgCosQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=JLO9cSdwevjFSM: Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 12:17 I bitwę pod Grunwaldem wygrał. Nie to co Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 12:51 Dobrze, że opozycja ma Tuska, chociaż na chwilę mogą zapomnieć, że nie mają władzy w Polsce i szybko nie będą mieli. Taka chwila relaksu jest bardzo potrzebna dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 12:56 > Poważny polityk, a nie jakieś pośmiewisko Jak to się stało, że przegraliście z pośmiewiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 15:10 Jaki kram, taki pan. Ot cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 18:50 Wyjaśniłam w wątku o plotkach forumowych 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 12:54 Fotka z Lubania, województwo dolnośląskie. Jakieś pomysły na odsunięcie Andrzeja od władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 13:03 A jakąż to władzę ma Duda? Czy pomachać do ludzi prawą czy lewą ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 15:09 Dziękujemy. Kontrast nie mógł być większy. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 19:44 W Zgorzelcu też tak radośnie było? Bo tam podobno mało empatyczny był? I nieco za wesolutki. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 15:08 W sumie fajne. Choć jak dla mnie zbędne. Ale jak ma pomóc, to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 18:40 > Ale jak ma pomóc, to czemu nie w czym niby miałoby pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 07.09.18, 18:37 Wiecie, że jako pisowiec bardzo słabo się orientuję, to może ktoś mi wymieni jakieś osiągnięcie Tuska od czasu jak został królem Europy (prawie cztery lata). Jak znacie więcej niż jedno osiągnięcie, to też wpiszcie Oczywiście wiem, że się często spotykał z bardzo ważnymi ludźmi. Czy samo spotkanie uważacie za osiągnięcie? A może sprawowana funkcja z definicji uniemożliwia królowi Europy uzyskanie jakichkolwiek osiągnięć czy efektów pracy? Rompuja i Reinfeldta też cenicie tak wysoko jak Tuska czy jednak trochę mniej? Jeśli posada Donalda Tuska to wielki honor dla Polski, to dla jakiego kraju wielkim honorem była posada Rompuja? Ktoś wie? Jakiej narodowości jest Rompuj - pytanie do licznych tutaj miłośników i znawców Unii Europejskiej. Jaki kraj reprezentuje Reinfeldt, mili moi? Nigdy nie słyszeliście o królu Europy Reinfeldcie? A przecież to taki honor dla kraju Reinfeldta, cała Europa podziwiała Reinfeldta i jego kraj? Jak myślicie, czy za dwa lata będziemy mieć prezydenta Polski Tuska, czy wybierze bycie "dużym misiem z dala od tego syfu" (jak to słyszeliśmy na taśmach)? Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 09.09.18, 10:46 > Wiecie, że jako pisowiec bardzo słabo się orientuję, to może ktoś mi wymieni ja > kieś osiągnięcie Tuska od czasu jak został królem Europy (prawie cztery lata). > Jak znacie więcej niż jedno osiągnięcie, to też wpiszcie Ktoś coś? Dwa dni już minęły od mojego grzecznego zapytania Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 09.09.18, 10:50 No dobra, nie musi być "osiągnięcie". Wymieńcie po prostu cokolwiek, co w tym czasie zrobił. Przypomnę, że to już prawie cztery lata Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Donald Tusk superstar 09.09.18, 10:25 Jakie wrażenia? Jestem dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Donald Tusk superstar 09.09.18, 10:44 Jak można porzucić stanowisko premiera Polski i wyjechać za granicę? Z tego stanowiska nie ma awansów, bo jest to najwyższa godność dla polskiego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś