Dodaj do ulubionych

Ile wydaje poseł?

IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 19.04.05, 19:51
redaktorzyno.

Jakie paliwo, to jest amortyzacja samochodu gnojku z gazety
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadek Re: Ile wydaje poseł? IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 19.04.05, 22:05
      Wyslano z IP: *.sejm.gov.pl. Kultura jak na posla przystalo. Nic dodac, nic
      ujac.
      • being28 Re: Ile wydaje poseł? 19.04.05, 22:10
        Redakcja podpadła i teraz na kolankach do Wawy buciki całować:)
      • Gość: detritus Re: Ile wydaje poseł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:37
        Gość portalu: Tadek napisał(a):

> Wyslano z IP: *.sejm.gov.pl.

Dobre, dobre... :o]
    • Gość: Harry Re: Ile wydaje poseł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:27
      Widzisz GNOJU wybrany przez zubożonych obywateli to jest rzeczywiście około 70
      groszy za 1 km no moze troszkę więcej (chodzo o auto pow 900 ccm) Jeśli
      szumowina wydała 50 tys zł tzn że przejechała 50000 : 07 = 72 000 km. czyli po
      około 1500 km tygodniowo (zakładając, że w Boze Narodzenie siedziałęś posle
      ośle przy swoich kiełbasach ze swoją grubą żoną i teściami i nie jeździłeś w
      sprawach Narodu. Istotnie oiszesz kanalio z kompa sejmowego a więc jesteś
      posłem. Oj gdybym cię dopadł.
      • Gość: Enola Gay co.uk A mnie interesuje superposel Florek-czy cos zrobil IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.04.05, 13:46
        Czy znany jest komus z forum przypadek jakiejkolwiek dzialalnosci superposla
        Florka,ktory przedstawicielem narodu zostal wybrany za kare i na dowod,ze SLD
        moze nawet krowe zrobic poslem,taka w niej sila tkwi.Czy ten poroniony posel
        kiwnal choc palcem w jakiejs sprawie,bo widze,ze na materialy biurowe wydawal
        tysiac zl miesiecznie.Czego dotyczyly te jego pisma.Kto to w ogole pisal,bo on
        sam nie wyglada mi na takiego,ktory umialby splodzic jakies sensowne pismo.Wiem
        tez,ze superposel z mozgiem 10-ciolatka mial tez jakies problemy ze swoim
        pracownikiem biurowym,zadajac jakoby uslug ponadstandardowych w ramach pensji...
        • kinia_mf Re: A mnie interesuje SUPERPOSEŁ Florek- 20.04.05, 14:18
          > Czy znany jest komus z forum przypadek jakiejkolwiek dzialalnosci superposla
          > Florka

tak, i to spory
          poczytaj debilu troche, zorientuj się pierw w temacie, a potem kwicz

>zostal wybrany za kare

ty się chyba za karę urodziłeś

>Wiem
          > tez,ze superposel z mozgiem 10-ciolatka

ty za to...hm myślisz rewelacyjnie, jak pustak

>mial tez jakies problemy ze swoim
          > pracownikiem biurowym,
          >zadajac jakoby uslug ponadstandardowych w ramach pensji..

niektórzy chyba potrzebują więcej żeby myśleć, tak jak ty, ale widać i to i tak
          nie pomoże...psu na bude

• Gość: Tadek Re: A mnie interesuje SUPERPOSEŁ Florek- IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 20.04.05, 15:00
            > > Czy znany jest komus z forum przypadek jakiejkolwiek dzialalnosci superpo
            > sla Florka

> tak, i to spory
            > poczytaj debilu troche, zorientuj się pierw w temacie, a potem kwicz

Posel Florek prawie nic nie robi, jest posmiewiskiem w calej Polsce i nawet mu
            to odpowiada:
            "Gazeta Olsztyńska” poinformowała, że w dwadzieścia minut po urodzeniu przez
            żonę posła, Dorotę, syna Mikołaja Sebastian Florek zjawił się w olsztyńskim
            szpitalu i dziennikarzom obwieścił: „Jak teraz któraś z gazet zapyta mnie, co
            zrobiłem w tej kadencji, to pierwsze co odpowiem, że dwóch synów”. "

• Gość: d Re: A mnie interesuje SUPERPOSEŁ Florek- IP: *.nycmny83.covad.net 21.04.05, 01:50
            Co za przekonywujace argumenty , czyzby florian we wlasnej osobie?

nie ma co sie oszukiwac posel f nic nie zrobil i nic nie zrobi,
            gosciu ktory zostaje wybrany poslem po udziale w swietnym programie
            pt. bigburdello , pakazuje ze ta partia jak i ludzie glosujacy to debile
            jakich malo (a raczej duzo), oczywiscie florek nie zawiodl nikogo i jak
            zostal poslem (sic) zachowywal sie dalej jak by byl w bb, jego stanowisko
            w jakiejkolwiek sprawie konczylo sie wraz z koncem wywiadu badz najazdu kamery
            jednym slowem : burak, pajac, itp.. no ale czego sie tu mozna bylo spodziewac?

a co moze nie ?

zapraszam na stronke sejmu i wspaniale <<interpelacje>> posla florka :
            www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/084.htm
            zalosne ze takie zeczy trzeba tlumaczyc niektorym ale ehh...
        • Gość: ok! Kiedy sie dziwilem.... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 15:15
          a teraz przestalem.Każdy z posłów osłów jakby nie bylo zostal wybrany w wolnych wyborach.Takich poslow, burmistrzow, radnych itp. wybierają obywatele, wieć trudno miec o to pretensje do poslow.Najlepszym tego przykladem jest jakiś pan z zagranicy, ktory zostal bodajze w Lodzi wybrany drektorem filharmonii, nagrał z zespolem 11 plyt i sie ulotnił.Dziennikarz pyta sie przed kamerą utyskujacego muzyka, (że z obiecanych pieniadzy za płyty i zagranicznych wojaży i recitali nie zobaczyli ani grosza) , dlaczego wybrali tegoż pana a n ie innego.A na to muzyk: przecież on wygladal na najlepszego kandydata, obiecywal nam koncerty, płyty, wyjazdy, więc go wybraliśmy.
    • Gość: sam_sob Re: Ile wydaje poseł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:08
      Ale rekordzista Marek Ż. z PO seksownych sms-ów jest jak najbardziej
      usprawiedliwiony.
      Prawda?:)))
      pzdr
      • theedge Re: Ile wydaje poseł? 20.04.05, 16:04
        Mister Florek, jak przystalo na lewicowca, cale swoje zycie poswiecia
        najbiedniejszym. Ciagle mysli jak i pomoc w trudnych czasach. Konsekwentnie
        glosuje za wszystkimi ustawami tworzonymi przez SLD dzieki ktorym nam wszystkim
        zyje sie teraz duuzo lepiej. Poza tym pomaga biednym jak moze, oddaje im swoja
        cala poselska diete a nawet swoje znoszone portki. No i warto jeszcze wspomniec
        ze ten rasowy SLD-owiec nie wykorzystuje swojej pozycji do prywatnych celow :-)
        P.S. Niech zyje Florek!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka