Dodaj do ulubionych

Pożegnali Piotrka

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.11, 15:44
Telewizja Dami zrobiła nowy teledysk: walbrzychfakty.pl/2011/05/09/dzis-piotr-gdy-ciebie-nie-ma/
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 15:56
      genialne!
      • Gość: dla wioli.Fan Re: Pożegnali Piotrka IP: *.play-internet.pl 09.05.11, 23:49
        www.youtube.com/watch?v=UmiQLfpug-E
    • Gość: Zzzz Re: Pożegnali Piotrka IP: *.play-internet.pl 09.05.11, 15:57
      Zakrótki teledysk ale oddaje ostatnie 8 lat nic nie robienia tylkobSądy i Prokuratura więc dość. Gdzie nowe drogi, parki, praca ird można wymieniać, gdzie fachwcy pizyskujący środki z Uni, do starej kopalni to chyba tylko Ci z bieda szybów pójdą bo nawet nie wiadomo jak tam dojechać i po co komu takie coś, galeria już jest i są takie pustki że wstyd.
    • Gość: patrycja Re: Pożegnali Piotrka IP: *.play-internet.pl 09.05.11, 16:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,125013652,125013652,Piotr_Kruczkowski_abdykowal.html
    • Gość: buhahahaaaaaaa Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 18:29
      Naprawdę EXTRA!!!!!!
      • Gość: wyborca Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 18:52
        Są w tym mieście zdolni ludzie. Szkoda, że tak późno sie ujawniają.
        • Gość: . Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 19:10
          Wisielczy klip - amatorszczyzna bez polotu. Jednym słowem : do dupy.
          • Gość: wróżbita Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 20:34
            zobaczycie za jakiś czas jak nie daj Bóg Wild zostanie prezydentem!!!Dutkiewicz zabierz całą kasę na niedokończone drogi przed EURO a my nadal będziemy z ręką w d....!!! Wtedy to będzie piosenka (nekrolog) ale dla Wałbrzycha!!!!!
            • Gość: kl Re: Pożegnali Piotrka IP: *.tchmachines.com 09.05.11, 21:15
              Jemu nie są potrzebne nasze marne srebrniki, bo z Wałbrzycha mógłby przejąć tylko dług. Jemu potrzebne jest miejsce pod wrocławskie śmieci. Po prostu powstanie tu prawdopodobnie największe wysypisko odpadów komunalnych.
              • Gość: Ooo Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 21:24
                Większego gówna niż zrobił tu Kruczkowski, nikt nie jest w stanie zrobić!!! O czym ty kolego mówisz! Masz nielegalny Mobruk w środku miasta, Albę która z powodu niewypłacalności Miasta za chwilę rozwiąże umowę z UM, a Ty straszysz ludzi "wysypiskiem Dutkiewicza". W kasie miasta wielkie zero a Kruczkowski bierze kredyt na Starą Kopalnię, gdy już nie ma na podstawowe rachunki. Wałbrzych o takim prezydencie jak Dutkiewicz może tylko pomażyć. Nie strasz ludzi Wildem bo po Piotrusiu wszystko będzie lepsze :-)
                • Gość: kl Re: Pożegnali Piotrka IP: *.kundenserver.de 09.05.11, 21:29
                  No tak... Pewnie dla ciebie. Obiecał ci stanowisko? Niedźwiedzia skóra już podzielona? Żebyś się nie rozczarował kolego. Po paru miesiącach zobaczysz, że masz dwie ręce w nocniku. Optymista - propagandzista...
                  • Gość: Oooo Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 21:40
                    Nie, nic mi nie obiecano. Tak się składa że mam wiedzę większą niż Ci się wydaje. Kruczkowski rządził tu 8 lat, po takim czasie powinien wygrać w cuglach 3 kadencję. Jest tylko jeden szkopół wolał ładnie wyglądać niż pracować, tylko to go zgubiło. Lubiński inteligentny ale genetycznie obciążony Rosiakami i totalnie nie przygotowany do rządzenia miastem w tak dramatycznym stanie. Wild? Młody ambitny z zapleczem politycznym i mam nadzieje z dobrym zapleczem menadżerskim, bo to jest dla Wałbrzycha obecnie najważniejsze. Dla mnie narazie jedyna rozsądna opcja. Zobaczymy co zrobi Platforma, może zaskoczy mnie czymś lepszym.
                  • Gość: taki jeden Re: Pożegnali Piotrka IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 21:45
                    Wszystko byłoby cacy, tylko niestety, popularność Wilda wygląda trochę na "syndrom Tymińskiego". Czyli: wybierzmy kogokolwiek, byleby nie z naszego bagienka.
                    A jak na razie, żaden z potencjalnych kandydatów nie pokazał nic.
                    To, że Kruk jest skompromitowany to wiadomo. A jak PO wystawi Szełemeja - to go "wystawi". Obaj są "pozamiatani". Lubiński? Może i coś by zrobił ale jego otoczenie to porażka. I pojawia się Wild. Wałbrzyszanie dają mu spory kredyt zaufania w postaci sporej ilości głosów w I turze ale tak naprawdę to strasznie mało o nim wiadomo. O tym, co zrobił, jakim jest organizatorem, przywódcą.
                    Wydaje mi się, że mamy twardy orzech do zgryzienia.
                    "Ziomali" mamy dość ale czy powinniśmy oddawać rządy komuś tylko dlatego, że Dutkiewicz go popiera? No i co z tego? Przecież to nie Dutkiewicz będzie u nas rządził tylko ew. Wild, którego nie znamy.

Porządek w Wałbrzychu może zrobić tylko prezydent z "grande cojones". A jak patrzę na tych wszystkich kandydatów to mi się przypomina reklama "biedronki": "ruchy, kluchy... leniwe"
                    • Gość: Ooo Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 21:53
                      Miej więcej coś w ten deseń. Będziemy gdybać jak poznamy wszystkich kandydatów. Moim zdaniem wystaienie Szełemeja nie jest dla niego żadną atrakcją, miał już lepsze oferty i je odrzucił. Płatkami zobaczymy. Pozdro
                      • Gość: Ooo Re: Pożegnali Piotrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 21:55
                        Pożyjemy zobaczymy. Miało być :-)
    • Gość: widzielec Re: Pożegnali Piotrka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 08:59
      Profanacja, żeby z pieśni pożegnalnej dla Skrzyneckiego zrobić pseudośmieszny klip o ustępującym preziu. Wiola chyba nie zdaje sobie sprawy że wkrótce reklamować się będzie w Dami ino Orfin i jakieś pseudo biura rachunkowe.
      To ponure, że niedawna tuba Ludwiczuka i jego dworu, utrzymująca się z kasy od powiązanych z miastem firm, teraz nagle stała się taka niezależna. Zobaczymy na jak długo wystarczy kasy na tą "niezależność i obiektywizm "

A lud wałbrzyski będzie się rajcował takimi bezsensownymi "potworkami". Ciekawe czy "piwnica pod baranami" dostała tantiemy za wykorzystanie tej pieśni
      • Gość: Rebel Yell Re: Pożegnali Piotrka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 09:24
        Niezalezne media :) tu macie wyklad dwoch profesorow na ten temat.

"Po Dami bym się tego nie spodziewał. Tak między nami.
        To co ona zrobiła ku... (przypuszczalnie Wioletta Rybczyńska szefowa TV Dami), słyszałem od ch...a pieniędzy od Wilda, ona wzięła pieniądze od Wilda żeby zajebać Mirka (Lubińskiego), a Domagała ku... żeby zajebać ku... Wilda, myśmy tak stali ku... po boku. Teraz jak się wypie...ł projekt jej z Wildem to jest duży problem.
        No to Ona była zawsze przez was karmiona.
        No co ty to mnie się pytasz, no to ku... ja tam nawet nie wiem. Idź i się spytaj naszego kolegi Piotra (przyp. Kruczkowskiego) czy ona była karmiona czy nie. Jak była karmiona i tak napie...ła, te filmy tej pieprzonej kroniki, no Lonek ku..., to ku... to niewiarygodne.
        Ja patrzyłem na to z boku. To było dla mnie szokiem, tak między nami. "
    • Gość: polo Re: Pożegnali Piotrka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.11, 16:29
      vod.gazetapolska.pl/56-rozmowa-niezalezna-protest-kibicow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka