Dodaj do ulubionych

Servce Diesel Pisarzowice

IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 09:12
Ktoś kiedyś polecał ten serwis a jakie było moje zdziwienie kiedy zadzwoniłem i facet powiedział,że przy silnikach nissana 2,2Di nic nie robią.Może ktoś da namiary na dobrego fachowca w tej dziedzinie w Wałbrzychu lub okolicach.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Inżynier Wszystko z Pisarzowic jest do dupy! IP: *.dialog.net.pl 26.05.11, 11:15
      Po jaką cholerę na wiosce szukacie fachowców.
    • Gość: wałbrzyszanin Re: Servce Diesel Pisarzowice IP: *.19.107.lan.e-wab.pl 26.05.11, 11:49
      Proponoje wejdz na strone BOSCH SERVICE NOWICKI .Byłem z Focusem w Walbrzychu ,Pisarzowicach skasowali i nic nie zrobili .U Nowickiego bez problemow naprawili disla.Polecam
      • Gość: gość Re: Servce Diesel Pisarzowice IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 16:16
        Do wałbrzyszanina;Ten service Nowicki to jest sieć Boscha taki jak na Podzamczu przy Podwalu1.Tu naprawiają sposobem prób i błędów wymieniają po kolei części a może się uda naprawić.Właśnie mam u nich auto i nie dają rady.Ale dzięki za info.
    • Gość: qwx Re: Servce Diesel Pisarzowice IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.11, 12:29
      Z jednej strony jasne że smutno jak nie robią motoru z którym akurat ma się problem, z drugiej strony warto też docenić że nie zabierają się za to gdzie nie mają doświadczenia i nie uczą się jak wielu na Twoim silniku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka