Dodaj do ulubionych

Wild się wciska

IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 14:58
To jak pięknie wciska się łokietkami Patryk Wild do Wałbrzycha widać po stylu, w jakim wciska się na nasze kamienice. W rynku poświecić swoją reklamą na jednym z domów, to owszem, ale już o pozwolenie konserwatora zabytków poprosić, to już nie łaska. Tylko bez pozwolenia - łup :). A niby Wrocław. Cywylyzacja :). Oj nieładnie. Określenie "Dziki" nie wzięło się znikąd.
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: Wild się wciska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 15:06
      Ty, pogadaj z Szełemejem.
      Mam wolny czas to może też załatwiłby mi taką fuchę?
      • Gość: korek Re: Wild się wciska IP: *.180.114.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 15:12
        Banner Wilda w Rynku właśnie widziałem. Ciekawe co na to konserwator zabytków?
        • Gość: korek Re: Wild się wciska IP: *.180.114.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 15:15
          No i przede wszystkim - co na to posłanka Zalewska? Czy się oburzy, czy się wzruszy? Czy na stronie o wyborczych przekretach sprawę poruszy?
      • Gość: Mała Mi Re: Wild się wciska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 18:27
        no kontrargument po zbóju :))))))
        tylko na tyle stać "bojówkarzy" wilda :))))))))?
        osobiście mogę wam zafundować bilety pkp 1 klasy do wrocka ( o ile jest 1 klasa :D )
        jedźcie, odwiedźcie mpk, pogadajcie z pracownikami, dowiedzcie się jakiej klasy "polityka" chcecie wpuścić na stołek w mieście, którego dobro jest wam podobno najwyższe;
        a potem wróćcie i zagłosujcie w zgodzie ze swoim sumieniem;
    • Gość: ! Re: Wild się wciska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 15:10
      gdzie ten banner?
    • Gość: przechodzień Re: Wild się wciska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 16:25
      Gość portalu: betatester napisał(a):
      > ale już o pozwolenie konserwatora zabytków poprosić, to j
      > uż nie łaska. Tylko bez pozwolenia - łup :)

Najpierw niech konserwator pokaże zezwolenie Mobruka na szyld SKŁADOWISKO na zabytkowym szybie Staszic.
      Szełemej ma za to na siedzibie sztabu fajne reklamy - Lombard i Pożyczki. One najlepiej wskazują przyszłość miasta pod jego rządami.
      • Gość: Paweł Re: Wild się wciska IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 16:32
        Koniecznie musicie jechać i zobaczyć baner Wilda w Rynku, TAKI SANDA!!!!
        • Gość: x Re: Wild się wciska IP: *.147.35.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.11, 17:02
          Koniecznie! Jak Wild śmiał coś na własnych oknach p
          owiesić? ;) hahaha. Nie pamietacie podobnego baneru w tamtym roku? Byly radny Kwiatkowski z PO tez mial baner, tylko brzydszy :P
          • Gość: czy aby na pewno ? Re: Wild się wciska IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 17:06
            Niemożliwe, że brzydszy.
            • Gość: wyborczy Re: Wild się wciska IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.11, 19:27
              możliwe, chociaż to rzecz gustu
              • Gość: Ola Re: Wild się wciska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 21:00
                Brzydszy byłby gdyby dał zdjęcie... na szczęście tylko jakieś głupoty napisał
          • Gość: ? Re: Wild się wciska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.11, 22:15
            Może sprecyzujesz, co to znaczy własny?
            To jest jego, prywatny budynek?
            Własność?
            • Gość: ziew Re: Wild się wciska IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 22:52
              Prywatny to ma dom i chlew w Srebrnej Górze. Świnkom może sobie wieszać takie plakaty.
              • Gość: wyp Re: Wild się wciska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.07.11, 00:06
                WYP..dalać!!! Buraki
              • Gość: x Re: Wild się wciska IP: *.180.67.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.11, 07:13
                Odezwał się wieprz... Ślepy wielbiciel Szełemeja...
                • Gość: ziew Re: Wild się wciska IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 08:19
                  Nigdzie nie napisalem ze jestem zwolennikiem Szelemeja. Moim idolem jest Zielinski knurze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka