Dodaj do ulubionych

Pytanie o krople do oczu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 18:58
Jestem alergiczka stosuje krople do oczu. Pytanie moje: ile mozna uzywac takich kropli od pierwszego otwarcia. Ja uzywam juz 3 miesiace i ktos mi powiedzial wlasnie ze nie mozna tak dlugo uzywac od otwarcia. Czy to prawda???
Obserwuj wątek
    • Gość: okultysta Re: Pytanie o krople do oczu IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 13.07.11, 19:30
      Droga Krater, źle widzisz po zakraplaniu . To nie jest to forum, w którym chciałaś pisać.
      • Gość: em Re: Pytanie o krople do oczu IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 19:46
        przydatność produktu : 12 m-cy od otwarcia
        • haba.baba Re: Pytanie o krople do oczu 14.07.11, 13:35
          to jaką pojemnośc mają te krople-krople używa się tylko na jeden cykl,skończyłaś leczenie to już nie przechowuj na drugi raz
      • Gość: Amado Krople do oczu IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.11, 20:44
        Szkoda ze ta Ameryke odkryles dopiero teraz .Tu wiekszosc ludzi wciska swoje problemy na forum Walbrzych.
    • Gość: ona Re: Pytanie o krople do oczu IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 14:10
      Kiedyś musiałam użyć jakichś kroplu do oczu. Dawno to było, nazwy nie pamiętam, ale nie ważne, bo nie o tym chcę napisać. Ulotka była w dwóch językach, po polsku i po niemiecku. I tu była dopiero radocha jak się okazało, że wg polskiej ulotki krople były ważne 6 tygodni od daty otwarcia, a niemieckiej 3 miesiące. Wygląda na to, że producenci sami nie wiedzą.
    • czarny.chochlik Re: Pytanie o krople do oczu 24.09.11, 18:22
      są różnego typu krople i maja rozne daty waznosci. Jednak nalezy stosowac sie do tego terinu szczegolnie jesli dodatkowo stosuje sie cos do oczu. Przeterminowe krople mogą wyrzązić wiele złego.. to jakby się dobrowolnie zakażało oko. A jakie te krople stosujesz ? Moze to te trzy miesieczne ?
      • a.janicka Re: Pytanie o krople do oczu 25.09.11, 17:03
        można kupić małe opakowania 12 pojemników po 0,5ml
        www.aptekainternetowa.co/index.php/dorosli/leki-bez-recepty/starazolin-hydrobalance-one-krople-do-oczu-x-12-pojemnikow-a-0-5ml.html
    • Gość: d Re: Pytanie o krople do oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 20:39
      lekarka mi mowila ze wazne sa miesiac od otwracia
      • czarny.chochlik Re: Pytanie o krople do oczu 25.09.11, 22:19
        a widzisz, bo są różne, zresztą na ulotce musi być napisane, ale koleżanka tu poddała dobrą myśl, mniejszych pojemniczków :D
    • Gość: gość Re: Pytanie o krople do oczu IP: 212.160.172.* 27.09.11, 13:30
      Kropli można używać po otwarciu max 7 dni
      • Gość: kkk Re: Pytanie o krople do oczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.11, 21:21
        przejdz na dietę jarską a przestaniesz być alergiczką i nie będziesz miała problemu z kroplami
        • Gość: true Re: Pytanie o krople do oczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.09.11, 21:00
          oraz dużo ruchu na świeżym powietrzu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka