Dodaj do ulubionych

kasy samobsługowe w TESCO

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.07.11, 08:08
Co sądzicie sprawdzą się?
Co tam idę na zakupy to kolejki, a na tych kasach pusto.
Obserwuj wątek
    • Gość: plum Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 08:15
      Bo się nie chce, albo się boją ludziska.
      We Wrocku tak jest i ja chodzę na te samoobsługowe.
    • Gość: Pani Wiaderko Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 08:35
      miałam w piwnicy dwadzieścia cynowych wiaderek "żółciaków"
      teraz mam dziesięć
      vivat zakupy w tesco
    • Gość: misia Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.07.11, 09:02
      Byliśmy ostatnio na zakupach i jak zawsze by nie stać w kolejce poszliśmy do kas samobsługowych. Wszystko było by fajnie, gdyby nie too że kasa podczas płacenia kartą zawiesiła się, autoryzacja poszła do banku, w wyniku czego tranakcjaa została 2 razy zdjęta z konta, bo nikt nie sprawdził czy przypadkiem nie zeszło już. Porazka , albo informatycy sobie nie radzą, ja teraz muszę latać i wyjaśniać bo sklep nie chętny do zwrotu2 razy naliczonych pieniędzy. Masakra nic dziwnego ze ludzie ich unikają
      • Gość: s..h Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 15.07.11, 22:19
        Misia, ty tępaku jeden, jeśli już tak się stało to pieniądze "same" wracają na konto w ciągu 10 do 14 dni. Nie musisz nigdzie biegać i wyjaśniać.
        A informatycy mają z tym niewiele wspólnego - MYŚL! ...to jednak nadal ma przyszłość.
    • Gość: Gość Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.wb.energiapro.pl 14.07.11, 11:20
      Ostatnio wogóle nie korzystam z kas "normalnych" w Tesco tylko idę do samoobsługowej. Kiedy sam wprowadzam produkty mogę od razu sprawdzić cenę towaru, bo nie zwsze się zgadza z tą na półce.
    • Gość: dyniaa Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:20
      Nie korzystajcie z samoobsługowych bo zlikwidujecie następne miejsca pracy. Etat kasjerki nie jest super, ale jest.
      • Gość: leelo Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 12:27
        obrońcy etatów się znaleźli
        trzeba było protestować jak likwidowali etaty w zamykanych sklepikach, albo u producentów wyniszczonych niekorzystnymi umowami z sieciami
        • Gość: dyniaa Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:32
          no to zlikwidujmy jeszcze w marketach! Boższe, co za d...
          • Gość: leelo Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 12:37
            " Próżnoś repliki się spodziewał
            Nie dam ci przytyczka ani klapsa.
            Nie powiem nawet pies cię je...ł,
            Bo to mezalians byłby dla psa."

J. Tuwim
            • Gość: dynia Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:49
              "I tak mi nie dogadasz bo mi z dupy wyjadasz."

Irek - Arystokrata a Białego Kamienia
      • Gość: . Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.108.83.2.dolnet.pl 14.07.11, 12:55
        W Świebodzickim TESCO praktycznie nie ma kasjerów .
        Sklep ma mało klientów ,zaraz po otwarciu zwolniono mnóstwo pracowników.Klienci są zmuszeni kasować się sami,niestety nie mają wyboru.
        • Gość: dyniaa Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 13:15
          :((((( to kiepsko.

W W-chu klienci mają do wyboru więcej marketów więc mogą "zmusić" tesco do likwidacji tego pomysłu. Tym bardziej, że tesco nie jest najtańszy.
        • Gość: a Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 10:33
          > W Świebodzickim TESCO praktycznie nie ma kasjerów .
          > Sklep ma mało klientów ,zaraz po otwarciu zwolniono mnóstwo pracowników.Klienci
          > są zmuszeni kasować się sami,niestety nie mają wyboru.

Masz wybór,możesz nie kupować w TESCO.
    • Gość: klientka Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.07.11, 22:06
      Mnie w tych kasach denerwuje to że pakować trzeba sie na końcu, bo wszystko musi leżeć na tej platformie do końca, w normalnych kasch odrazu można pakować i jest szybciej.Te kasy są dobre tylko do małych zakupów a nie dużych, no ludzie strasznie sie gubią na nich.
      • Gość: Wojciech Re: kasy samobsługowe w TESCO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.07.11, 13:47
        Niekoniecznie, wkladaj po skasowaniu od razu do torby to po zakonczeniu schwycisz torby i idziesz do domu.
        Mi sie te pomysl podoba bardzo i korzystam (glownie dla tego ze nie czekam w kolejce), zreszta pomysl od dawna funcjonuje na zachodzie i sie swietnie sprawdza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka