IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 06:45
witam , nie śledze na bierzaco sytuacji w miescie , napiszcie prosze jak Paciepmik wywiazuje sie z obietnic danych ludziom ??
przed wyborami wydawalo mi sie ze to konkretny gosc i bedzie walczyl o Walbrzych i jego mieszkancow
Obserwuj wątek
    • Gość: ojtamojtam Re: Paciepnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 08:13
      wczesniej po 2 -3 wpisy w tygodniu co to by nie zrobił. a teraz na stronie z rzadka jakieś bzdury. niby "czas nieutracony" - ale wypadałoby dać jakiś komentarz do tego co się dzieje w Wałbrzychu..........
    • Gość: pisowiec Re: Paciepnik IP: *.204.108.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.11, 08:14
      pomyliles sie dokumentnie wszystkich olal, ma stolek pensje i wszystkich w dupie
      • Gość: Poldek Re: Paciepnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 09:41
        Krzycho działa niczym koń trojański:)
        • Gość: Elwira Re: Paciepnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 15:27
          Panie Krzysztofie , prosze o publiczna odpowiedz , jak realizuje Pan swoje przedwyborcze obietnice ?
          pytam , bo cglosowalam na Pana , a zrobilo sie bardzo cicho o Panskich dokonaniach
    • Gość: trybuła Re: Paciepnik IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 15:41
      paciepnik, paciepnik?

to nie ten wielki obrońca miasta, co jak dostał posadkę to zamilkł sprzedawczyk?
      brzydzę się sobą że musze takich słów używać przez takich szmaciarzy
      • Gość: bry Re: Paciepnik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.07.11, 19:09
        Ten sam trybuła ten sam....:)
      • 57jurand Re: Paciepnik 26.07.11, 19:50
        Tak . Jeden z bandy czworga na ostatnim spotkaniu w sprawie Mobruku siedzial cicho pod oknem tak jakby go niebyło, a taki zawziety był. Swojego czasu Skretkowicz wypowidzał się onim i o R.Ławskim ,,chłopcy szybko się uczą,, chyba miał na mysli że nie gryzie się ręki która karmi .Dlatego ze strachem ale będą głosować na ,, Sercowego,, on Robercik ,Szymuś i wykopany Darek.
        • radcom Re: Paciepnik 26.07.11, 21:00
          Facet ma urlop. Tak normalnie jak większość w tym okresie...
          Oczywiście ty Jurand walczysz o dobro miasta 24h/d. Szkoda, że nie było cię k.urwa gdy biegałem z Ewą 10-0, z ulotkami po Szczawnie. Bojownicy, k.uwa ich mać...

P.C.M.D. radcom

• Gość: Taki jeden Re: Paciepnik IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 15:06
            Aż się muszę z tobą zgodzić Radcom.

Tylko, czemu kur.a nic nie wiedziałem o tej akcji z ulotkami?
            • ewa10-0 do Taki jeden 27.07.11, 22:00
              Bo leżałeś gdzieś "nawalony" w rowie pewnie.
              Pozdrawiam Radcom'a.
          • Gość: bry Re: Paciepnik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.07.11, 18:42
            Urlop to on ma od wyborów.
            • Gość: zawiezione nadziej Re: Paciepnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 20:35
              tak urlop srulrop naobiecywał naobiecywał a teraz wielkie G robi
    • 57jurand Re: Paciepnik 27.07.11, 22:19
      Do radkom. ulotek nie nosiłem bo i nie wiedzałem . Żeby wesprzeć walkę z Mobrukiem wziołem 1 dzień urlopu wyp. do tego flagę maske gazową i ruszyłem na ratusz tak że jak widzisz sprawa jest mi bliska. Chodzi oczywiscie o ten dzien słynnego protestu.
      • radcom Re: Paciepnik 28.07.11, 06:35
        Więc dziwię się, że teraz napi.erdalasz w Krzyśka. No chyba, że nie jesteś tym o kim myślę...
        Szkoda prądu na wojenki bratobójcze, bo siły należy zachować na główna bitwę. Ciemna strona mocy, szykuje kontratak. A ich piąta kolumna, dość sprawnie działa. Popatrz jak rozsypało się "antymobrukowe towarzystwo". Komitety, kandydaci, partyjki...

Pozdrawiam, radcom
        • Gość: kleryk Re: Paciepnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 08:14
          ty radcom stardkom za duzo seriali ogladasz zejdz na ziemie szczeniaki.
          • Gość: szkoda prądu Re: Paciepnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:03
            radcom napisał:

> Więc dziwię się, że teraz napi.erdalasz w Krzyśka. No chyba, że nie jesteś tym
            > o kim myślę...
            > Szkoda prądu na wojenki bratobójcze, bo siły należy zachować na główna bitwę.
            > Ciemna strona mocy, szykuje kontratak. A ich piąta kolumna, dość sprawnie działa.
            > Popatrz jak rozsypało się "antymobrukowe towarzystwo". Komitety, kandydaci, p
            > artyjki...

...i stanowisko za stulenie mordy.
            Według ciebie, całe antymobrukowe towarzystwo to SLD-owcy, którzy pracowali po to tylko, aby Paciepnika wsadzić do Sarostwa, a jak już osiągnęli swój cel to rozpadli się na czynniki pierwsze i nawet w sprawie znaku zakazu wjazdu na Mobruk głosowali przeciwko takiej inicjatywie?
            Może ty i fajny chłop radcom, ale chyba coś cię pojebało.
          • Gość: Lech Zimny Re: Paciepnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 09:04
            Radcom gada jak nawiedzony pojep. Buont celowy bo cenzura wskoczy.
            • radcom Re: Paciepnik 28.07.11, 14:00
              Jak zwykle, najgłośniej krzyczą ci, co nie maja nic do powiedzenia. Miernoty próbujące przypiąć sobie ordery za innych.

Boa, WaSz, Janusz i Krzysiek. To ludzie, którzy przelali "pierwszą krew". Oczywiście Ewa 10-0 i jeszcze parę osób (nie podam nicków, bo nie wiem czy sobie tego życzą). Oni doskonale wiedzą co zrobili dla sprawy. Nikt z nich nie wypina piersi do orderu.
              Więc bądźcie uprzejmi stulić ryje i spróbujcie w ciszy zrobić połowę tego co oni...

Pozdrawiam, radcom
              • Gość: do radcom Re: Paciepnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.07.11, 14:16
                Radcom wyjdź z stąd bo śmierdzi
                • Gość: wąchacz Re: Paciepnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 14:29
                  Wącham, wącham i nić nie czuje.
                  Jeśli tobie śmierdzi , to widocznie musisz koniecznie umyć dupsko.
              • ewa10-0 do radcom'a 28.07.11, 22:09
                Wydaje mi się,że "szkoda prądu"na potyczki z przyd*upasami mobrukowego syfi*lisa.
                Niech Mokrzyckiemu służą wiernie,a on za to im piernie.
                Zaczyna się znowu oblewanie szambem tych,co walczą i nowych,co chcą walczyć o Wałbrzych,a nie o STOŁKI.Ja mam fajne fotele,stołki mi są nie potrzebne.
                • Gość: klimek Re: do radcom'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 23:10
                  ewa z cyferkami kwiczysz jak stara świnia
                  • ewa10-0 Re: do klimka 28.07.11, 23:14
                    Może stara,ale nie jesteś w stanie parszywy prosiaku mnie obrazić.
                    • Gość: lokomo Re: do klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 07:59
                      hahaha ewa hipoorytka :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka