Dodaj do ulubionych

Telefon od Szełemeja

IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 19:28
Czy Wam też się to przytrafiło? Bo do mnie wczoraj w godzinach wieczornych zadzwoniła kobieta , która jak to powiedziała w imieniu Pana Szełemeja pragnie przypomniec o nadchodzących wyborach na Prezydenta Wałbrzycha. Czy człowiek po całym dniu pracy nie może przyjść do domu i się zrelaksować? To jak już dzwonią na telefon domowy to ja niedługo będę się bała wyjść do pracy zastanawiając się czy jak otworze drzwi od klatki schodowej to czy nie zastane za nimi Pana Szełemej. To w jaki sposób próbuje wymusić głosy wyborców jest nie do przyjęcia...
Obserwuj wątek
    • Gość: ls Re: Telefon od Szełemeja IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 19:39
      do mnie też dzwoniła ale ją zatkało jak jej powiedziałem: "zadzwoń tu ku... jeszcze raz to ci ryj kwasem spale"
      Biedna się rozłaczyła i tyle było rozmowy i namawiania do oddania głosu na złodzieja
      • Gość: wałbrzyszanin Re: Telefon od Szełemeja IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.11, 20:23
        > do mnie też dzwoniła ale ją zatkało jak jej powiedziałem: "zadzwoń tu ku... jes
        > zcze raz to ci ryj kwasem spale"

Sku...elu, tobą powinna zainteresować się prokuratura. Patrzcie państwo, jacy ludzie reprezentują wiadomo jakiego kandydata.
      • Gość: egon Re: Telefon od Szełemeja IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 20:53
        no nie posiadam się z podziwu dla twej elokwencji;]
    • Gość: luk Re: Telefon od Szełemeja IP: 89.174.99.* 02.08.11, 19:52
      Ja to się już boję, że jak otworzę lodówkę to znajdę w niej Szełemeja :d Do mnie nie dzwonił za to mnie wczoraj wieczorem odwiedził :)
    • Gość: m Re: Telefon od Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.08.11, 19:53
      Bedaczysko pewnie czuje już, że 7dmego dostanie kopa więc jako tonący brzytwy się chwyta i dzwoni po ludziach.
      • Gość: księgowy Re: Telefon od Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 20:05
        Swoją drogą niezłą kasiorę pakuje w wybory: dziesiątki bilbordów, tysiące telefonów, samochód kursujący po dzielnicach..... To wszystko kosztuje, czy aby nie jest przekraczany limit wydatków wyborczych?
        • Gość: m Re: Telefon od Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.08.11, 20:57
          Kasa się znajdzie. Szefowie spółek komunalnych nie będą dawali na waciki tylko będą się starali tak po pół bańki wybulić hehe
        • Gość: Jerzy Re: Telefon od Szełemeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 20:59
          Gość portalu: księgowy napisał(a):
          > Swoją drogą niezłą kasiorę pakuje w wybory: dziesiątki bilbordów, tysiące telef
          > onów, samochód kursujący po dzielnicach..... To wszystko kosztuje, czy aby nie
          > jest przekraczany limit wydatków wyborczych?

Wyborczych tak, ale od czego jest budżet miasta. Na waciki nikt nie zbiera, to będziemy bogatsi.

• Gość: roodypoo cany ass Re: Telefon od Szełemeja IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.08.11, 21:57
          Limit, może i jest, ale jak widać na przykładzie USA wszystko da się przesunąć w czasie i przestrzeni budżetowo - finansowej. Jak można i tam to można i tu.

Pamiętaj obywatelu kampania PO za twoje pieniądze jest prowadzona. Nie ważne, że Ty nie będziesz miał jak się dostać w ważne miejsce w tej dziurze. MPK likwiduje kursy, bo muszą znaleźć się oszczędności na kampanię Platformy. Nie ważne, że kawał gzymsu może Ci spaść na głowę, bo MZB ma w d**** kamienice i zasoby mieszkaniowe. Pieniądze na kampanię to priorytet. Nie ważne, że woda za którą płacisz w połowie idzie do gleby zamiast do twojego kranu - WPWiK zatrudni jeszcze kilku "specjalistów" bez matury by zajęli się tą sprawą. Na każdego specjalistę będzie przypadało jego dwóch zastępców, którzy będą mieli dwóch urzędników - pomocników itd. itd...

Sztuka Polska...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka