IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 21:04
witam serdecznie poszukuje jakiejkolwiek pracy za minimalne wynagrodzenie wlasnie dowiedzialem sie ,ze po 20 latach pracy zus zabral mi rete jestem 54 letnim mezczyzna pracowitym ,bez nalogow moge strozowac, pilnowac palic nie musi to byc umowa bardzo prosze pomozcie mi w znalezieniu pracy i prosze nie kasujcie tego wpisu pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 21:14
      dwa tygodnie i zmienisz nika na pesymista :(
      • Gość: wojtek Re: optymista IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.11, 18:22
        dokladnie hehe tu dla mlodych bykow nie ma pracy a co dopiero dla ciebie. Jak miał bys jeszcze emeryture to by cię do marketu na ochronę przyjeli a tak to przykro mi
        • Gość: ewentualnie... Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:53
          w jakiej mieszkasz dzielnicy?
          • Gość: Wojtek Re: optymista IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.11, 18:55
            piaskowa a co
            • Gość: ewentualnie... Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 19:02
              a gowno.
              Kibic z dala niech się nie wpie.rdala
              • Gość: optymista Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 19:56
                Witam serdecznie dzieki za odpowiedzi ale czekam na taka ktora mnie troszeczke ucieszy [pragne pracy ] musze z czegos zyc jesc oplacic rachunki mieszkam sam ,mam druga grupe inwalidztwa [cukrzyca]i malo znajomosci a z tego co widze tylko prace mozna dostac z polecenia, ktos komus szkoda ja sie nie zale ja szukam pracy min.tez na forum mam psa moge komus wyprowadzac, opiekowac sie psami, cos zrobic w gospodarce ,itp dziekuje i pozdrawiam
                • Gość: ewentualnie... Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 20:34
                  Może wreszcie napiszesz z jakiej jesteś dzielnicy.
                  Chyba, ze nie liczysz się z kosztami dojazdu.
                  • Gość: optymista Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 20:52
                    przepraszam przegapilem mieszkam na dzielnicy Szczawienko mam tez telefon podam jakby co
                    • Gość: ewentualnie... Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 21:58
                      Zajęcie mam codziennie na 2-3 godz. Niestety po przeciwnej stronie miasta.
                      2 przesiadki plus czas przejazdu byłby dla ciebie nieopłacalny i uciążliwy. Dlatego pytałem o dzielnice.
                      • Gość: Wytrych Re: optymista IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.11, 22:15
                        Ty masz dla niego prace jak swinia niebo widziala ! Moze jeszcze za 2,50/godz ? Co ma piernik do wiatraka,skoro POtrzebuje kase.Ludzie smigaja PO kilkadziesiat km aby miec na chleb.Nie lansuj sie tu z tym twoim dobrym sercem sensacie ! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                        • Gość: ewentualnie... Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 22:38

Podaj namiar na siebie to zatrudnię cię na 2 godz za 30 zetów. Zobaczymy kozaku ile popracujesz płacąc codziennie ( jeśli mieszkasz w bunkrowcach na Podzamczu) dychę za przejazd i przyjeżdzając codziennie na godz. 8 rano.
                          Jeśli ci nie odpowiada, to zajmij się parchu własną dupą i nie wcinaj się w cudze sprawy.

• Gość: ewentualnie... Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 22:41
                            Poprawka --------2 dychy za przejazd ( dwie przesiadki)
                          • Gość: Wytrych Re: optymista IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.11, 22:55
                            Ciebie zlamasie kutany z wyobraznia bossa moge kupic razem z laczkami i tym twoim syfem ala buda dla kundla.Jestem w stanie ci placic 15 Euro na godzine,aby mozna bylo wyczyscic sobie lakierki na twoim Aschu debilu !
        • Gość: cc Re: optymista IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 22:33
          młode byki pieniądze maja z mopsu więc ich aspiracje sięgają wyżej niż te marne 2500 na rękę jakie możesz im zaproponować za 4 godziny pracy tygodniowo
          • Gość: ester Re: optymista IP: *.rev.netart.pl 21.08.11, 23:24
            Masakra jak sie czyta wypowiedzi takiego jak ten wytrych.
            Taki cham potrafi rozdeptać nawet najbardziej poważny wątek.
            Strach pomyśleć jacy wykolejeńcy żyją w tym mieście.
            • Gość: Do ester Re: optymista IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.11, 23:39
              Wiekszego/ej chama/ki niz ty raczej trudno znalesc w tym miescie i jestes ester tego najlepszym przykladem,lacznie z tym zlamasem kutanym za 2,50 zl.Dotarlo ?
              • Gość: ester ...............X IP: *.rev.netart.pl 22.08.11, 07:19
                Próżno repliki się spodziewasz.
                Nie dam ci pstryczka ani klapsa.
                Nie powiem nawet: "pies cię jebał",
                bo to mezalians byłby dla psa.
                • Gość: klucz Re: ...............X IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.11, 07:31
                  cytat dla wytrycha idealny. Jedyne co martwi to to, że nic z tego i tak nie zrozumie.
                  • Gość: Wytrych Re: ...............X IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.11, 08:26
                    Jestes prawie tak madry jak oslica Balaama nim pie.dolnela ratkami w futeral.Wiec moja rada : Nim cie nafaszeruja wiatykiem zrob sobie z mniszka dekokta,ktory jest idealnym antidotum na strabizm i porost wibrisuw koczkodanie.Moze wtedy cos zaskoczysz i zamkniesz tego parszywego ryja !
                  • Gość: polo Re: ...............X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 08:41
                    Zgadza się ale akurat tym; że nie zrozumie, ja bym się nie martwił.
                    Przecież wytrych to nie jakiś skomplikowany "yale" tylko prymitywny kawałek drutu.
                    • Gość: Do polo Re: ...............X IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.11, 09:01
                      Smiem twierdzic,ze masz zajebiste luki w edukacji i powinienes ponownie odwiedzic szkolke na Ogrodowej. Wiedz jedno sensacie,nazwy firm i uczelni PISze sie z duzej litery chlopski filozofie w syfiastym polo !
                • Gość: Wytrych Re: ...............X IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.11, 08:40
                  Jednak jest to szczera prawda ! Debili nie sieja,sami sie rodza ! Jestes ester tego najlepszym przykladem !!! PS. Wiesz,w szkole na Ogrodowej maja jeszcze wolne miejsca,wiec mysle,ze bedziesz tam prymusem sliniacym sie po same genitalia.
                  • Gość: polo Re: ...............X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 08:48
                    Dokopałaś baranowi, że jeszcze długo będzie szczekał jak wystraszony pies na własny cień.
                    Gratuluję.
                    • Gość: masakra Re: ...............X IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 11:37
                      chore miasto chorzy ludzie szkoda tylko tego człowieka który zaczął wątek bo chciał tylko znaleźć pracę.
                      • Gość: mm Re: ...............X IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.08.11, 11:39
                        chlopie to jest strefa wojny a nie normalne miasto
                      • Gość: miś Re: ...............X IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 12:24
                        Założyciel wątku grupę inwalidzką posiada, więc i szansę na pracę też. Może pracować w każdej firmie na każdym stanowisku, w końcu najważniejsze posiada. Godzi się też na pracę bez umowy, co u wałbrzyskich przedsiębiorców równie mile widziane jak grupa inwalidzka. Pytanie tylko czy za wykonaną pracę otrzyma zapłatę, bo unikanie płatności to ostatnio sport narodowy wśród lokalnych "biznesmenów".
                        • Gość: optymista Re: optymista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:00
                          witam Wszystkich z tego watku,chcialbym podziekowac ewentualnemu poniewaz On jeden jedyny myslal o tym jak mi pomoc Dziekuje, co do mojej pracy to nadal szukam, pytam ale niekazda prace moge dostac jestem osoba chora na cukrzyce i cale swoje zycie pracowalem jako osoba fizyczna w duzym zakladzie,w szkodliwych warunkach[ktorych nie uwzglednili na swiadectwie pracy wszystkim tam pracujacym] renta zabrana jak pisza ze wzgledu na wiek [54 lata] a ja tak mysle ,ze ze wzgledu na to iz nie stac mnie bylo na czekoladki i podlizywanie sie lekarzowi[dowody wdziecznosci] mimo to nie pojde krasc, nie pojde pic moze sam lub z pomoca dobrych ludzi znajde Ta prace pozdrawiam serdecznie.
                          • Gość: wojtek Re: optymista IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.08.11, 16:05
                            ludzie po dopóki bedziemy siedziec spokojnie w domu i wyżalać sie na forum zamiast sie zebrac i dac w morde tym w ratuszu to tak bedzie albo bedzie jeszcze gorzej
                          • Gość: pesymista Re: optymista IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 22.08.11, 18:33
                            Rentę dostałeś w okresie , gdy ją dawano każdemu kto się zgłosił,( kto nie pamięta gęba w kubeł ).
                            Mam nadzieję , że nie należysz do tej grupy. :-)
                            Sama cukrzyca jest słabym wskazaniem do renty, a jeszcze 20 lat temu gdy wystartowałeś jako rencista, zbytnich powikłań nie miałeś ?
                            Że szukasz pracy to OK, ale jak już zaczynasz pociskać o krzywdzie jaka cię spotkała ze strony lekarzy to przeginasz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka