Dodaj do ulubionych

Remont dworca W-ch Miasto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 21:21
kto pozwolił na budowę chodnika z kostki granitowej przy dworcu, dlaczego nie wykorzystano starych płyt garnitowych? tandetne wykonawstwo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jajo Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 17:26
      no właśnie
      • Gość: nadinspektor Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 31.08.11, 17:30
        A co cię konusie to obchodzi, twój dworzec ?
        • Gość: DW Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 15:21
          jest godz.15.00 1.09.2011 r. szybko wywożą poniemieckie płyty granitowe, zamiast zabudować je ponownie w chodniku koło dworca, a nie tandetną nierówna kostką, co na to konserwator zabytków? Ciekawe dokąd te płyty jadą, może prokurator zainteresuje się tym?
          • Gość: krw.... Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 20:36
            jadą, jadą tam gdzie potrzeba
            • Gość: haha Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 16:10
              walizki na kółkach podróżnych się spierd....... na tej kostce
            • Gość: Szymek Krusz Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.11, 15:29
              Możliwe, że stare płyty chodnikowe jadą do Srebrnej Góry, bo Wałbrzych ma być nowoczesny ? Czy to plotka?
              • Gość: do szymka Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:04
                Wałbrzych już nie nowoczesny, przecież zrezygnował z wyborów, a może z niego? Miałeś jego na mysli?
    • 57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 03.09.11, 14:59
      Zgadzam się z opiniami forumowiczów , cos tu niegra mnie zaciekawilo do jakiej wysokości podniosą kostkęi i czy założą izolację na styku chodnika z murem kamienicy ,muszę to sobie obejrzeć , na starych fotkach widac jak wystają okienka piwniczne przy budynku Kalkomani dzisiaj ledwo je widac ito samo bę dzie z ta kamienicą grzyb murowany .
      • Gość: proboszcz Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 03.09.11, 15:09
        Wolę jak 57jurand walczysz z klerem, budowlankę zostaw fachowcom .
        • 57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 03.09.11, 23:33
          Brukarzem nie jestem, ale pamietam jak w Niemczech szef kazał mi zbroic beton stala grubą jak kij od miotły na moje zdziwienie odparł cyt. co myszlisz ze to u was w Polszcze.Kiedyś niebyło czym robic a teraz tylko liczy się szybko szybko czyli byle jak ,oczym przekonujemy się codziennie . Kler nie pęka czyli walczymy dalej.
          • Gość: POwiec Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 07:51
            prędzej się jurek zesra niż kler pęknie
        • Gość: nadinspektor Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 09:51
          do d...py ci fachwcy co tak budują chodniki
      • Gość: JACEK Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.11, 23:45
        POLAK MUSI ZAJ....................................................Ć hahahahahahh
    • 57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 04.09.11, 11:18
      Do proboszcza . Zrobiłem wizje lokalną izolacji nie widzałem,styl układania jeśli chodzi o płaszczyzne kostki w stosunku do muru typowe ,proszę zobaczyc chodniki w rejonie pl. Tuwima a Biedronki , sklepy parterowe zamienily sięw sutereny gdzies nawet widziałem w sklepie worki z piaskiem na wypadek gdyby znalazł sie kupiec he he żartowałem cały czas podnosi się poziom jezdnii i co zatem idzie chodnikow ,a to oznacza wilgoć w mieszkaniach parterowych czyli kłopoty dla MZB.
      • Gość: wikary Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 16:01
        a dlaczego kostki nie układa się w zakola, bo ta firma nie potrafi! hahaha!
      • Gość: turysta Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 16:10
        I co z tego, że poziom jezdni się podnosi? Widziałeś kościół św. Andrzeja w Krakowie?
        • 57jurand Re: Remont dworca W-ch Miasto 04.09.11, 21:10
          Do turysty. Na starowce wałbrzyskiej zachowano odpowiednie stare poziomy i aż miło popatrzec, idzie się po tych samych starych kostkach co i chadzali poprzedni mieszkańcy.Stary Zdrój jak sama nazwa wskazuje jest stary i tez remonty nawierzchni powinny oddawac tamten charakter. Proszę zauważyć że początek układanki przy narożniku kamienicy wychodzi grubo ponad poziom obecnej drogi co wyrażnie wskazuje na przypuszczalną wysokość całości.Czarno to widzę.
          • Gość: altwasser Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 21:10
            co racja to racja, a gdzie konserwator zabytków?
            • Gość: rampa Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 22:18
              a kogo to interesuje? nawet nowego prezydenta, ale jak bedzie koniec to pokażą go jak przecina wstegę, beeee
              • Gość: up Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:26
                up
          • Gość: hihichacha Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 08.09.11, 01:33
            >idzie się po tych samych starych kostkach
            Chyba 57jurand masz na myśli swoje kostki stopy.
            • Gość: budowniczy Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 20:57
              bzdura, idziesz po kostce ze Strzegomia, a może Kamjan dostarcza? hahaha
              • www.upgrade24.pl Re: Remont dworca W-ch Miasto 15.10.11, 19:59
                Gość portalu: budowniczy napisał(a):

> bzdura, idziesz po kostce ze Strzegomia, a może Kamjan dostarcza? hahaha

KAMJAN dalej "wymiata" same długi i sprawy. Mi winni są marne 218zł od dwóch lat. Ręce opadają, jak matka wychowała syna. W sumie to oni razem prowadzą firmę, więc czego się spodziewać.
          • Gość: pytacz Re: Remont dworca W-ch Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.11, 20:26
            57jurand napisał: Czarno to widzę

Jak bezręki dziad z wypalonymi ślepiami może cokolwiek widzieć, nawet na czarno?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka