Dodaj do ulubionych

Docieplenie domu

21.09.11, 13:29
Witam
Chciałbym docieplić dom Czy ktoś może zna kogoś lub firmy które to dobrze wykonują beż żadnej fuszerki?
Cena oczywiście też się liczy ale ja przede wszystkim chciałbym mieć to dobrze zrobione.
Będę zobowiązany za wszelką informację
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony Re: Docieplenie domu IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.11, 14:16
      Ostatnio w strudze docieplałem swój dom.Szukałem różnych fachowców,rozrzut cen był ogromny.W końcu znalazłem poprzez znajomego odpowiednią osobę.Gość niepijący,starannie wykonał wszystko a przede wszystkim zna się na robocie i jest niedrogi.Gdybyś chciał/a zobaczyć jak jest zrobione daj znać. Numer do tego Pana 787086687
      • Gość: xyz Re: Docieplenie domu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 14:39
        to czy praca została dobrze zrobiona przekonasz się po zimie
    • rodrygu Re: Docieplenie domu 21.09.11, 16:21
      Napisz do mnie na maila, to podeśle Ci namiary na solidną i sprawdzoną ekipę. Mój mail rodrygu@gazeta.pl. POzdrawiam
    • Gość: vw Re: Docieplenie domu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.11, 18:42
      Witam robimy z kolega remonty czy jest pan zainteresowany ociepleniem wata szklana czy steropianem prosze przemyslec ja polecam wate wiecej plusów niz minusów moje gg 3180730
      • irlandia1972 Re: Docieplenie domu 25.09.11, 12:27
        a dlaczego wata? z tego co wiem watę stosuje się raczej pod dach, stropy a styropian na elewację. Czy o to chodziło?
        • Gość: vw Re: Docieplenie domu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.09.11, 14:50
          ladnydom.pl/budowa/1,106570,2569869.html tu jest troche a na you tube wiecej plusów chodzi o ocieplenie scian
          • Gość: xxxx Re: Docieplenie domu IP: *.centertel.pl 26.09.11, 19:43
            Może i masz rację ale jest jeden wielki minus - Wata jest 3-4 razy droższa od styro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka