Gość: kkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 18:38 Mam pytanie a mianowicie czy braliscie moze chwilówke w rynku ,jak to wyglada, jakie odsetki i ogólnie jakie macie zdanie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kredytygotowkowe.biz.pl Re: Chwilówki 27.06.13, 17:10 Temat stary, ale jeśli ktoś będzie szukał chwilówki - to całkiem nieźle prezentuje się oferta chwilówka Wonga. Czy są inne atrakcyjniejsze oferty od Wonga bez dodatkowych kosztów (ukrytych) ? Odpowiedz Link Zgłoś
vicotria Re: Chwilówki 19.09.13, 20:55 Pożyczki w Wonga to chwilówki dla bogatych seniorów- tak słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaeg1 Re: Chwilówki 22.09.13, 22:13 wonga ma duże odsetki. na pierwszy raz to vivus, via, net credit. przez net. ale nie daj sie wciągnąć, jak zaczniesz, ciężko skończyć... Odpowiedz Link Zgłoś
newtonesc Re: Chwilówki 29.06.16, 09:42 Wonga ma pierwszą prawie darmową pożyczkę. Za 10 zł pożyczysz 1500 zł na 60 dni bez dodatkowych opłat więc najkorzystniej ze wszystkich ofert jakie praktycznie tam są. Sprawdzałem bo sam brałem niedawno. Vivus się tak reklamuje, a widać, że mają chwilówkę tylko na 30 dni. To spora różnica. Niby tu 10 zł, a tam 0 zł, a 2 razy więcej czasu na oddanie pieniędzy. chwilowo.pl/ Jest wiele firm co ma te pożyczki darmowe, ale jak nie oddasz im w terminie to nalicza ci takie kary, że się nie pozbierasz. Porównaj sobie, przeanalizuj i będziesz widział co jest grane. Nie ma nic za darmo, a na pewno nie w parabankach. Odpowiedz Link Zgłoś
oewonga Re: Chwilówki 12.08.16, 13:29 Witam! Newtonesc, dziękuję za wspomnienie o ofercie pożyczki w naszej firmie. Pożyczając w wonga. com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga. com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej wonga. com. Podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga. pl/live_chat?utm_source=gazeta. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga. com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
beroniq5 Re: Chwilówki 05.10.13, 19:09 jeśli chodzi o chwilówki, polecam viasms - dobry, szybki sposób na pożyczkę, z każdą pożyczką można pożyczać coraz więcej, na ich stronie internetowej jest kalkulator, można wyliczyć ile i na jaki okres można pożyczyć Odpowiedz Link Zgłoś
maciejs-tepien Re: Chwilówki 21.10.13, 11:47 Dziękuję serdecznie za polecenie naszej firmy. Pierwsza pożyczka wynosi maksymalnie 500 zł, kolejne są oczywiście wyższe. To, po czym jesteśmy rozpoznawalni, to jedne z najniższych opłat. Aby je sprawdzić, zapraszam na naszą stronę internetową i zachęcam do skorzystania z suwaków służących obliczaniu opłat zgodnie z ilością dni, na jaką życzą sobie Państwo uzyskać pieniądze. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hartauer Re: Chwilówki 18.12.13, 16:20 Chwilówki są dla bogatych. Przykład mam od kolegi który pracuje w chwilówkach: kobiecina dostaje na rękę 600 pln, do spłacenia ma 1500 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
kredytygotowkowe.biz.pl Re: Chwilówki 27.12.13, 14:50 Napisałbym, że chwilówki są dla świadomych osób. Różne sytuacje są w życiu i jeśli ktoś potrzebuje pieniędzy od ręki, na bardzo krótki termin to jest jakieś rozwiązanie. Tylko trzeba wiedzieć o kosztach takiego rozwiązania, które mogą być bardzo wysokie (w stosunku do pożyczonych pieniędzy, w zależności od firmy). Korzystając z porównywarki chwilówek można coś wybrać. Niestety starając się o kredyt gotówkowy w banku to tylko na dłuższy termin i z większą kwotą. Odpowiedz Link Zgłoś
marikap0 Re: Chwilówki 20.11.14, 12:31 Firma eBANKNOT www.ebanknot.pl Świąteczna oferta Oferujemy pożyczki : do 1000 zł do 30 dni do 7000 zł do 12 miesięcy Wysoka skuteczność w uzyskaniu pożyczki. Ponadstandardowa oferta pieniężna. Rabat przy każdej Twojej pożyczce spłaconej terminowo! Oddział w Mińsku Mazowieckim Oddział 12 ul. Konstytucji 3 Maja 2 Oddziały w Warszawie: Oddział 18 ul.Grójecka 79 Oddział 22 ul.Grochowska 225 Godziny otwarcia: 9:00 - 17:00 pon.- piątek Szczegółowe informacje pod numerem tel. 600 234 800 , infolinia 22 730 00 40 Zapraszamy! Możesz wziąć pożyczkę, ale nie musisz. Mikołaj już pożyczył! A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
zul_swidnicki Re: Chwilówki 20.11.14, 13:24 Mikołaj już pożyczył i właśnie zaczął spłacać. W tym roku prezentów wobec tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam19771977 Re: Chwilówki 07.01.15, 14:20 Pożyczka dla każdego bez sprawdzania BIK i innych baz. Pożyczkę może również otrzymać osoba, posiadająca zajęcia komornicze na wynagrodzeniu. Wszystkie formalności związane z pożyczką online, bez wychodzenia z domu. - Kwoty pożyczek od 300 zł do 1500 zł. - okres kredytowania od 3 do 12 miesięcy. - spłaty miesięczne, (ratalne). Pożyczki nie mogą otrzymać klienci z województw: - Zachodniopomorskie - Lubuskie - Dolnośląskie - Opolskie - część wielkopolski ( Poznań) - miasto Warszawa - Ruda Śląska-Kochłowice Wniosek o pożyczkę należy złożyć na stronie internetowej: trzyw.pl/42db W ofercie pożyczek także pożyczka chwilówka od 300 zł do 3000 zł bez weryfikacji baz dłużników, także dla osób z zajęciami komorniczymi. Decyzja o przyznaniu pożyczki w ciągu 15 minut, pieniądze na koncie w ciągu 1 godziny !!! Adres do złożenia wniosku o pożyczkę chwilówkę:trzyw.pl/9ac5 Pożyczka do 10 tyś. złotych, bez weryfikacji baz, na sam dowód osobisty, bez sprawdzania zdolności kredytowej. Szybka decyzja, minimum formalności. Adres do złożenia wniosku: trzyw.pl/7826 Aby uzyskać największe szanse na otrzymanie pożyczki proponujemy złożyć wnioski pod wszystkimi trzema adresami stron www. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnababa Re: Chwilówki 15.01.15, 13:51 Zapraszam po chwilówkę na Rynek 20, Ipiętro. Pierwsza chwilówka do 1400zł "za darmo" tzn bez odsetek - oddajesz tyle co pożyczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lina_karo Re: Chwilówki 17.01.15, 10:04 Jeśli tylko masz taką możliwość to lepiej wybrac chwilówki przez internet mają według mnie lepsze oferty. Z własnego doświadczenia polecam Lenona. Wszystko załatwia sie szybko i sprawnie a co najważniejsze nic nie ukrywają wiesz wszystko przed wzięciem pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pavel0 Re: Chwilówki 19.02.15, 11:23 Jeśli przez internet to polecam Lendon. Wyrobiłem sobie o nich dobrą opinie po ostatniej pożyczce. Bezproblemowy kontakt, przejrzysta umowa, jasne warunki, pierwsza pożyczka za darmo. Polecam bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
marekfsad Re: Chwilówki 05.05.15, 11:05 Jak nie jesteś pewien gdzie masz szukać chwilówki to polecam sowę finansową. Tam jest wiele ofert na których możesz się oprzeć. Kilka ofert które można dokładnie sprawdzić. Widoczne jest oprocentowanie RSO, proponowaną ofertę można także sprawdzić pod kontem odsetek i ile trzeba będzie zapłacić za możliwą zwłokę. Odpowiedz Link Zgłoś
salmachajek Re: Chwilówki 07.05.15, 09:06 Czy wy potraficie liczyć? To już nie jest lichwa, to jest gangsterstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marekfsad Re: Chwilówki 25.05.15, 16:13 Gangsterka to jest tam gdzie ludzie nogi nam połamią za nie oddane pieniądze. A tam bierzesz kasę na procent w stulu 50%. I jak nie oddasz to nie masz kolan, w sowie przynajmniej masz porownaie co jak i ile. U gangstera masz tylko jedną ofertę. A potem placisz w naturze albo w kręgach. Jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto76 Re: Chwilówki 13.09.15, 17:46 a ja od kilku lat mam sprawdzonego Opiekuna finasowego na www.careww.pl. Zawsze jak chce wziąć kredyt , pozyczkę czy ubezpieczenie to mogę wybrać z dużej ilości produktów i porównać je, wiem że tam transakcje są bezpieczne a jak chcę o radę to zawsze online dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
kuukusia Re: Chwilówki 12.08.16, 17:09 Czasem szkoda pakować się w pożyczki i kredyty bankowe ,bo to może narobić w przyszłości niezłych szkód. Ja zarabiam sprzedając w lombardzie, bo to pewny zysk. Polecam zajrzeć na stronę Lombard na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
marekzawr Re: Chwilówki 02.09.16, 13:53 Zgadza się, jej wiele takich pożyczek które oferują pierwszą darmową chwilówkę, ostatnio brałem taką małą pożyczkę w Money Man i pierwsza jest za darmo do 1000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
askamolek Re: Chwilówki 01.11.16, 16:37 To to faktycznie, na rok za darmo tys zł ja jednak wzięłam jedną w money man na wypróbowanie i cała procedura przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Chwilówki 31.07.18, 08:26 Każda pożyczka, która jest przemyślana jest dobra. Artykuł cowidze.pl/chwilowka-dla-kogo-najlepiej-wziac-pozyczke-gotowkowa-chwilowke pokazuje, że chwilówki to nie totalne zło, tylko przed podpisaniem umowy trzeba zwrócić uwagę na wiele aspektów, w tym na wysoką prowizję. Odpowiedz Link Zgłoś