Dodaj do ulubionych

Wild nie sznuje mnia publicznego!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 08:37
Jak się pojawił miałam nadzieje, że można na nim polegać. Zagłosowałam jak startował na prezydenta i do sejmiku. Zagłosowałam jak ponownie ubiegał się o fotel prezydenta. Teraz jak ubiega się o fotel senatora już wiem, że nie chodziło mu o Wałbrzych tylko o swoją własną karierę. Czuje się oszukana jak pewnie wielu wałbrzyszan. Dzięki nam został radnym w sejmiku, nie wywiązał się ze swoich obietnic jako radny a już pcha się wyżej! czuje, że to nie jest uczciwy człowiek, bo gdyby nim był to pracował by na rzecz miasta w sejmiku. Nie wierze, że jako senator zrobi cokolwiek, jest za młody i nie ma doświadczeń. Tak naprawdę to pokazał jaki jest niszcząc mienie publiczne , nakleja plakaty gdzie popadnie. Niszczy skrzynki energetyczne, drzewa, budynki itd Mówił o tym, że władze zniszczyły Wałbrzych a sam co robi??? Panie Wild niech pan zębami teraz zrywa te swoje zółte plakaciki!!! Wałbrzych to nie śmietnik!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Wild nie sznuje mnia publicznego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 09:34
      O co by tu jeszcze czepić się Wilda?
      • Gość: mnia Re: Wild. sznuje mnia publicznego! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 10:40
        mnia .co to jest ???????
        • Gość: Tosza Re: Wild. sznuje mnia publicznego! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 14:26
          Fakt Wild pozalepiał sie na wszystkim a miał być nowoczesny;) Ja pytam gdzie są dziennikarze? gdzie jest straż miejska? Za takie chamstwo to kolegium i napiętnowanie społeczne. Ciekawe kto to teraz będzie skrobał te plakaty? czy we Wrocławiu Dutkiewicz tez tak pozwala po wszystkim kleić plakaty?
          • Gość: wałbrzyszanin Won z miasta ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 18:36
            Zawiodłem się na Wildzie.

Miał być szybki tramwaj - nie ma !
            Miał być wyciąg na Chełmiec - nie ma !!
            Miał być plac zabaw na Gaju - nie ma !!!
            Miało nie być Mobruku - JEST !!!!!

Tak więc ja i cała moja liczna rodzina tym razem nie oddamy głosu na Wilda !!!!
            • Gość: fral Re: do miasta ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 19:03
              Za to jesteś TY,a co on może teraz zrobić- przyciesz wyborów nie wygrał!!!!!
              • Gość: wałbrzyszanin Re: Na wieś ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 19:26
                Jak się przypadkiem dostanie do senatu, a będzie w opozycji, to też g.owno zrobi. Poniał?
            • Gość: szeryf Re: Won z miasta ! IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.11, 19:38
              ahaha i właśnie przez takie beznadziejne wpisy na forum przysparzacie wildowi więcej głosów. Do kogo wy adresujecie te żałosne wypociny? Głosowałam na wilda ale się zawiodłam, poobklejał skrzynki energetyczne, nie ma wyciągu na chełmiec? ja pie... traktujecie nas jak potencjalnych baranów. Pisałem już wcześniej, żadna półinteligentna kołacz leszczyńska ani jej kolesie nie dostaną mojego głosu mimo, że "promuje" ich Szełemej, na którego mimo wszystko głosowałem. To w ten sposób nie działa i niebawem się o tym przekonacie.
              • Gość: netowy szperacz Szeryf jest tylko jeden ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 19:52
                W tym mieście jest tylko jeden szeryf: obrazki.elektroda.net/87_1317664275.jpg
              • Gość: , Re: Won z miasta ! IP: *.range86-184.btcentralplus.com 03.10.11, 19:57
                To 'gratuluje' ci szeryf glosowania na szelemeja. Dalej slepcy wsrod walbrzyszan.
                Czy to naprawde tak trudno dostrzec co szelemej naprawde robi? Juz za samo to, ze dal Mobrukowi 'zielone swiatlo' i pierdzieli w publicznej TV, ze liny okretowe sie palily, mozna go skasowac jako odpowiedzialnego za zdrowie mieszkancow prezydenta. A moze jeszcze ktos pamieta jego obietnice wyborcze? 'Mobruk zamkniemy zgodnie z litera prawa' powiadal. A tu boom. Wydaje zezwolenie na trujacy granulat.
                Co do Wildz, nie wiem. Wiem natomiast, ze nie moze wielu rzeczy, ktore obiecywal zrobic, bo nie wybraliscie go.
                A ta omotona, ktora pisze o zalepianiu plakatami, skoro tak ci sie twarz Wilda nie podoba, napisz do niego, zeby posprzatal te plakaty. A do prezydenta napisz, zeby pozamiatal Mobruk. Zakup mu szczotke.
                • Gość: szeryf Re: zostań w mieście IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.11, 20:27
                  BRAWO,BRAWO,oto cała prawda!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: :) Re: zostań w mieście IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 20:46
                    E tam. Wild po totalnym retuszu jest nawet ładny . Zupełnie jak pozbawiona zmarszczek Zalewska. Nie wiecie kto ich POprawiał ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka