Dodaj do ulubionych

Skandal z placami NIVEA

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 13:14
Nieuczciwość zwycięża:
bakalarzewo.hostit.pl/cms2/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=49
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea Re: Skandal z placami NIVEA IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 13:45
      Moja propozycja jest taka.Niech każdy z głosujących da 5 zł na ten szczytny cel i wybudujemy dzieciom przynajmniej kilka takich placów jak ten jeden.Bez promowania jakiegoś tam koncernu.
      • Gość: walbrzych to oni oszukali to jest nie ferr IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.11, 14:04
        to my tu walczymy a oni oszukują
    • Gość: analityk Re: Skandal z placami NIVEA IP: *.play-internet.pl 29.10.11, 14:07
      to nie skandal tylko ludzie w Wałbrzychu pie...ięci
    • Gość: endi Re: Skandal z placami NIVEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 17:18
      je... ten plac spadajcie z forum z tym placem juz ludzie maja tego dosc, chcecie plac to postawcie go za wlasne pieniadze a nie oczekujecie ze za frajer zawsze cos dostaniecie a jak sie nie uda to ludzie sa w walbrzychu zli. wynocha z tym placem !!!!!!!!!!!
    • Gość: Mała Mi no właśnie: skandal!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 15:07
      a u nas same aniołki uczciwe;
      zdesperowane mamusie na podzamczu zamiast zajmować się dziećmi (niby plac dla ich dobra ma być), to siedzą godzinami przed komputerem, pilnują nie dzieci ale miejsca w rankingu, logują po kilkadziesiąt kont oddając na każdym ten jeden jedyny ważny głos, molestują kolejnych już coraz dalszych znajomych przez telefon żebrząc o założenie konta na nivea; żebrzą nawet tutaj na forum, próbując poruszać sumienia kamienne bezdusznych ludzi, którym ten plac zabaw po prostu "wisi";
      a wszystko to, żeby powstał plac zabaw w miejscu, gdzie jest już plac zabaw; ale nie jest taki wymarzony, jaki się mamusiom śni;
      a dziecko zamiast placu zabaw wolałoby zabawę z mamusią;
      ale mamusia siedzi przy komputerze, albo "wisi na" telefonie;
      paranoja;
      a pieniądze zaoszczędzone na energii ( godziny przy kompie) i telefonach do znajomych można by przeznaczyć na szczytniejszy cel; chociażby na schronisko dla zwierząt;

• Gość: polak do mala mi i endi IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.11, 15:18
        Przez takich idiotów jak wy Polska i Wałbrzych właśnie tak wyglądają , 100 lat za murzynami
        • Gość: lol Re: do mala mi i endi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 15:44
          popieram w 200%
        • Gość: LS Re: do mala mi i endi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 12:36
          Oj polaku, polaku - gnój widłami przerzucaj a nie żebrzesz u Niemca o zabawki dla bachorów.
          • Gość: Mała Mi Re: do mala mi i endi IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.11.11, 08:41
            dokładnie;
            jednak cóż;
            takie towarzystwo woli żebrac, niż samemu zapracować;
            a nivea ma darmową reklamę jak sie patrzy;
            placyki zabaw odliczy sobie od podatku, a ceny na kosmetyki przez to nieadekwatne do ich jakości;
            no ale co tam Mała Mi wie - wszak idiotka;
            woli pomóc biednym zwierzakom, zapchlonym, brzydkim, warczącym niekiedy, niż uroczym dzieciaczkom histerycznych mamuś;

jeden plus - żadna z mamusiek nie wyparła się tego, co napisałam; czyli smiem twierdzić - prawdę napisałam :D
            a zwyzywała od idiotek :D
            cóż - każdy sądzi według siebie :D
            jak sie nie ma argumentów przeciw to pozostaje co??? naubliżać :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka