tomtr 30.10.11, 13:46 Odsprzedam bilet na koncert Jean Michel Jarre w Katowicach 13.11.2011 godz.20:00 sektor A rząd 7 miejsce 18 strefa Płyta. Cena jak na bilecie 200zł. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy tomtr1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 14:16 Wałbrzyskie skąpstwo... Nie może iść na wydarzenie, ale ceny biletu nie obniży. Gratuluję. Dla przykładu, w Radomiu spotkałem się już kilka razy, że ktoś odsprzedał bilet za 25% wartości, bo z przyczyn osobistych nie mógł pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtr Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 11:52 asd,jeśli nie jesteś zainteresowany to czego piszesz głupoty!! Na takie koncerty już dawno są wysprzedane bilety,mógłbym go sprzedać z zyskiem co Ty byś na pewno uczynił.Spokojnie go odsprzedam przed koncertem dla normalnego FANA.Koledzy na forum już Cię podsumowali to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jarre koncert bilety dostępne! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 13:25 Koledzy z forum? Chciałeś chyba powiedzieć jeden troll. Nie życzę Ci niepowodzenia ze sprzedaży, więc skąd ta zawiść? Z Wałbrzycha! 99,99999% ludzi w tym mieście takich jest. Jesteś jednym z nich. Poza tym ten Twój bilet jest trzeciej kategorii, a takie są jeszcze dostępne - www.ticketpro.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtr Re: Jarre koncert bilety dostępne! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 13:40 jestes chory,brak mi słów na twoja głupote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Bilety na ten koncert dostępne! Więcej w poście! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 14:01 Pogratulować sposobu bycia. Tutaj każdy może jeszcze nabyć bilet, który będzie pochodził z pewnego źródła. Bilety są dostępne! Już więcej się w tym temacie nie odezwę, bo szkoda mi czasu na takich ludzi jak Ty. Z mojej strony masz ostatnie podbicie tematu do góry. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 14:17 Aż za 25% wartości biletu. Ja Ci nie karzę w ogóle opuszczać ceny, sam zainteresowany nie jestem. Ot taki komentarz w stronę dziwnych wałbrzyszan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sal Machajek Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 17:36 asd, co żresz, żeś taki durny? Każę od kazać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 19:06 literufka, naj mocnjei psze praszam. niegnjewai sje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWDZIWYasd Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 19:39 Ten burak wyżej, to nie autor postu z literówką, którą rzeczywiście popełniłem. Oczywiście "każę", przez "zet" z kropką. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do asd Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 19:46 kogoś nazywasz burakiem, a sam nim jesteś co ci do tego, za ile ktoś sprzedaje bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jarre koncert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.10.11, 20:42 Statystyczna odpowiedź trolla. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tomrt i asd Re: Jarre koncert IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.11, 14:53 i co się kłócicie jak te cioty na bazarze... bilety za połowę ceny pod spodkiem przed koncertem można kupić , tutaj za dwie stówy nie sprzedaż w tej nędzy biletu zapomnij !!! Odpowiedz Link Zgłoś