Dodaj do ulubionych

obstawianko stanowisk :D

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 22:37
haha smiechu warte te konkursy z góry ustalone już było :D glupkow z nas nie zrobicie są tu tacy co wam pokarzą :D

Ruch Odrodzenia Wałbrzycha
Obserwuj wątek
    • Gość: ojtam ojtam Re: obstawianko stanowisk :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.11, 00:18
      Startowałeś?
      Nie - to morda w kubeł.
      Tak i miałeś wygrać. Opisz nieprawidłowości. Zgłoś do prokuratury.
      Ruch Odrodzenia Wałbrzycha - śmiechu warte. Prędzej Ruchanie = Pieprzenie.
      • Gość: o! Re: obstawianko stanowisk :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.11, 09:57
        Mordę to masz Ty, pędzlu Szełemeja...
      • Gość: ASD Do ojtam ojtam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 10:16
        Pisz tak dalej ojtam ojtam, a przeciwników władzy będzie przybywać w szybkim tempie.
        Mam wrażenie , że jesteś Artur T. , któremu puściły nerwy i tak sobie znalazł ujście na forum, bo nie potrafi ani merytorycznie, ani siarczyście "przemówić" do ludu.
        To niech się za POlitykę nie bierze. W POlityce umiejętna ściema to POdstawa. Niestety.
        A tak na marginesie to Twoim zdaniem ojtam, ojtam to te przesunięcia na stanowiskach prezesów miejskich spółek to mają być te obiecywane ZMIANY NIEKOMPETENTNYCH NA KOMPETENTNYCH? Za kogo Nas uważasz, za ułomnych, ciemnych jak tabaka i niepiśmiennych ? Przykro mi , ale mieszkańcy Wałbrzycha potrafią obserwować, myśleć i wyciągać wnioski. Przykro mi , że Cię rozczarowali, oczywiście nie na to liczyłeś.
        Jak ktoś był niekompetentny w MPK, upadającej spółce, to będzie kompetentny w WODOCIĄGACH ? Drugi "prezes" był niekompetentny w MZB a będzie kompetentny w "Zamku Książ" ? A co w międzyczasie Oxford skończył ? Chyba na Młynarskiej .Obal to "miszczu" jak POtrafisz.
        • Gość: cud Re: Do ojtam ojtam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 10:35
          Ciekawe te kryteria "konkursu". Wygrywa ktoś kto w papierach musiał napisać, że był zastępcą prezydenta miasta, które zostało doprowadzone na skraj przepaści. Czyli im gorsze dokonania tym większe szanse na prezesurę. Miasto cudów!
        • Gość: figa Re: Do ojtam ojtam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 18:23
          Gość portalu: ASD napisał(a):

> Jak ktoś był niekompetentny w MPK, upadającej spółce, to będzie kompetentny w W
          > ODOCIĄGACH ? Drugi "prezes" był niekompetentny w MZB a będzie kompetentny w "Za
          > mku Książ" ? A co w międzyczasie Oxford skończył ? Chyba na Młynarskiej .Obal t
          > o "miszczu" jak POtrafisz.

no i zatkało ojtatamowi kakao
    • Gość: wyborca Re: obstawianko stanowisk :D IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.11, 18:55
      Wszyscy psioczą. Psioczyli też za czasów PRL, że stołki partyjniakami obsadzają. Rozwalił się PRL, władzę przejęli partyjniajcy z UW, potem to się przekształciło w PO. No i ci z PO robią dokładnie to samo, nawet bardziej na hama, bo nawet nieuków i skompromitowanych PO-wców ze stołka na stołek przesadzają. Tak to już będzie i nie łudźcie się, że kiedykolwiek to się zmieni.
      Dopóki naród nie zmądrzeje i będzie wybierał do władz politykierów a nie ludzi nauki tj. z konkretną wyuczoną wiedzą i przydatną na dany stołek, to tak będzie jak do tej pory.
      Gdyby Szełemej nie był z namaszczenia PO prezydentem miasta, to szukałby na stołki nie partyjniaków, tylko odpowoiednio wykształconych i sprawdzonych ludzi. Wówczas tacy Jak Urbański czy Małecki powinni zasilić szeregi bezrobotnych.
      • Gość: partyjniak Re: obstawianko stanowisk :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 09:11
        Jestem partyjny, nie ujawniam świadomie z jakiej opcji, bo byście mnie tu dopiero opluli i naubliżali. Ale muszę stwierdzić obiektywnie - wyborca ma świętą rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka