Dodaj do ulubionych

Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dzieci???

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.11, 15:23
demotywatory.pl/3593585/Walbrzych-miasto-o-ktorym-nawet-Bog-zapomnial
Czym one zawiniły że muszą żyć w tym mieście. To jakaś masakra:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Albercik Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.11, 17:47
      Niezła ustawka. Takie zdjęcia w 5 minut robię we Wrocławiu, Warszawie czy nawet Sandomierzu Ojca Mateusza.
      Ale tylko w Wałbrzychu są takie mendy które tak własne gniazdo kalają.
    • Gość: aleks Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 17:49
      na Podgórzu to normalne a wy ich nie znacie?!
      • Gość: pigol Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.play-internet.pl 08.12.11, 18:01
        Spytajcie ta panny co w mopsie pracują one wiedzą eszystko
    • Gość: ASD Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 18:22
      Też myślę, że to ziomek i krajan takie foty wrzucił. Jak tak bardzo się martwi, to powinien podpisać się z nazwiska. Taki społecznik i taki wrażliwy. Niech działa. Inaczej taka akcja foto nie ma sensu i jest zwykłą chałturą.
      • Gość: ! Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: 78.9.17.* 08.12.11, 18:31
        A sam napis Witamy w piekle wygląda na świeżutki, jakby specjalnie maźnięty na potrzeby wykonania zdjęcia. Poza tym dzieci nie są szczerbate czy brudne i wyglądają raczej na zadowolone. Jeszcze odnośnie samego napisu, a raczej treści, jaką przedstawia. Wskazuje ona na to, że autorami grafu są kibole Górnika. Ci sami, którzy takim samym hasełkiem upstrzyli świeżo wyremontowany dom na Andersa. Bydło trzeba tępić, a nie propagować na demotach i forach.
        • pozor_vlak Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec 08.12.11, 20:04
          > A sam napis Witamy w piekle wygląda na świeżutki,
          tja.... prosto z Photoshopa.
    • Gość: egon Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 18:31
      Grafomański komentarz do pseudoartystycznego zdjęcia. Miało być mocne a jest żałosne;/
    • Gość: ls Szkoda czasu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 20:33
      jaja sobie robisz?
      • Gość: wałbrzyszanin to tania prowokacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.11, 20:41
        to jest prowokacja inaczej pic na wodę fotomontaż
        • Gość: vb Re: to tania prowokacja IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 08.12.11, 20:42
          Żeby zaistnieć w necie, własną matkę sprzedadzą.
      • Gość: Dr.Rada Re: Szkoda czasu. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.11, 20:46
        Czy na Sobiecinie, czy B.Kamieniu, Podgórzu, Śródmieściu itd. są takie miejsca? SĄ! Są takie napisy na wałbrzyskich murach? I to ile! Biegają dzieciaki z gilami po pas zbierając puszki - Yes!.
        Wiec czy to ustawiane zdjecia czy nie- jest to wiarygodny obraz CZĘŚCI naszego miasta.
        • Gość: walbrzych do Dr.Rada IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.11, 20:52
          weź chłopcze wyjedź do innego miasta do innego państwa i zobacz jak ludzie żyją , a dopiero później porównuj Wałbrzych , ewentualnie ci polecam pobliską Świdnicę tam też jest sporo takich miejscówek albo nawet gorszych , więc wyluzuj.
          • Gość: ASD Te doktorek Rada- dużo gada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 21:00
            W Warszawie są identyczne podwórka i i dzieciaki z gilami po kolana i to grzebiące w śmietnikach. Jedź, rób zdjęcia i zamieszczaj w necie z oburzeniem, że jak to, stolica i takie rzeczy u nas w Polsce, a przecież my od dawna EUROPEJSKIE STANDARDY już mamy.
            Samo życie, a koleś który te zdjęcia opublikował, jak już ktoś pisał, jest prowokatorem mętnej wody. Ani to wiarygodne, ani "mocne". Bieda jest, nikt nie zaprzecza, ale wklejanie fotek jej nie zlikwiduje. Trzeba bogatym zabierać i dawać biednym :-)))
            • Gość: Dr.Rada Re: Te doktorek Rada- dużo gada. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.11, 22:02
              A gdzie napisałem, że w innych miastach jest inaczej? Lubie czasem (jak mam kaskę) tułać sie tu i tam. Syf w pewnych rejonach Katowic, Rio de Janeiro czy Kairu jest porównywalny. Ale do Q.nędzy mnie interesuje Wałbrzych gdzie się urodziłem i gdzie mieszkam.
            • Gość: Dr.Rada Re: Te doktorek Rada- dużo gada. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.11, 22:12
              Trzeba bogatym zabierać i dawać
              > biednym :-)))
              Janosik q. się znalazł! Zabierz bogatym wszystko o oddaj biednym. I teraz pomyśl jełopie co by to dało: bogaci stali by sie biednymi, biedni (jest ich znaczna większość-vide np.Palestyna) dostaliby sporo grosza. I co by z nim zrobili? Odpowiedz sobie sam
              • Gość: ASD Tylko bez wyzwisk. Ty tak wszystko na poważnie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 14:44
            • Gość: fan kina Re: Te doktorek Rada- dużo gada. IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.11, 20:22
              > W Warszawie są identyczne podwórka i i dzieciaki z gilami po kolana i to grzebi
              > ące w śmietnikach

Dokładnie. To po Warszawie biegają młodociane, niespełnione aktorki, chłoptasie wymierzający sprawiedliwość cegiełką, mali spekulanci sprzedający chomiki syryjskie czy grający po melinach na skrzypcach. Czasem próbuje ich wyprowadzić na prostą podszywany pod chuligana harcerzyk, ale warszawskiej biedy nie da się ukryć.
        • Gość: Marek to sa zdjecia z wystawy, bylem nawet na niej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.11, 20:55
          www.pora.pl/event/walbrzyszanie-niewalbrzyszan-waldenburg-obiektywnie
          zreszta jest link pod spodem
          wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,7063633,Zamkneli_wystawe___miasto_na_niej_za_brzydkie.html
          Nie pamietacie jaka afera było z tego rok czy dwa temu?
          • Gość: walbrzych do marka IP: 78.9.17.* 09.12.11, 16:23
            Bardzo dobrze że wystawa została zamknięta , bo to totalne kłamstwo było pokazane , co innego jak by to był tytuł o Polsce to się zgodze bo takich miejsc jest dużo w Polsce nawet i Wrocławiu a o Świdnicy już nie mówię .
    • Gość: dodo Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.11, 12:58
      Trochę przesadzone. W każdym mieście są takie dzielnice przepełnione patologią i biedą. Ale oczywiście frustraci muszą wyolbrzymić i podramatyzować. Mnie się żyje w tym mieście bardzo dobrze. I nie zrezygnowałabym z życia tutaj na rzecz np. Wrocławia. Zresztą pojedź i zobacz człowieku jak wyglądają takie dzielnice jak śródmieście, tuż przy Ostrowie Tumskim też są ulice np. Sępa, gdzie jak wchodzisz to trzymasz jedną rękę na portfelu, a drugą na gazie. Weź się więc do jakiejś pożytecznej roboty i może wspomóż te dzieci. A nie będziesz siedział i sączył jad na własne miasto.
    • Gość: Wrocławianin Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.e-wro.net.pl 09.12.11, 15:53
      Jestem Wrocławianinem, od niedawna jeżdżę do Wałbrzycha służbowo. Wasze miasto jest bardzo smutne, ale poza tym piękne! Zachwyciły mnie uliczki raz pnące się w górę, innym razem spadające stromo w dół. Dużo ładnych kamienic, gdyby je tak odnowić... Górskie widoczki, bardzo dużo lasów, zieleni...
      A co do dzieci - nie widziałem obdartych, zasmarkanych, raczej takie, jak wszędzie indziej! Zauważyłem jednak, ze w centrum nie ma placyków zabaw! Innych dzielnic nie znam, ale w śródmieściu ewidentnie tego brakuje, albo place są zakamuflowane.
      Walbrzyszanie też na pierwszy rzut oka jacyś smutni, ale jak juz z wieloma porozmawiałem, to byli to mądrzy i sympatyczni ludzie.
      • Gość: dd do Wrocławiak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.11, 16:34
        to załóż post na forum Wrocławia z tym demotywatorem i zapytaj tych co byli w Wałbrzychu co sądzą o tym mieście. Boje sie że właśnie taki wizerunek miasta by mieli jak na tym obrazku:(
      • Gość: walbrzych do wrocławianina IP: 78.9.17.* 09.12.11, 16:45
        Po pierwsze Wrocław też nie jest " uśmiechnięty" , wysiadając na dworcu głównym czuć smród widzi się żebraków , bezdomnych itd. sypiące się kamienice, w podwórkach też nie macie placyków zabaw, ulice też nie są jakieś superanckie, to samo mogę powiedzieć o Świdnicy niby piękna a w rzeczywistości to przereklamowana mieścina . Więc tak patrząc na inne miasta Wałbrzych nie wypada tak źle . A dodam ci drogi wrocławianinie że często bywam w różnych miastach miasteczkach i Wałbrzych się niczym nie różni od innych miast, no jedynie co to do ukształtowaniem terenu . A wg. ciebie co to oznacza wałbrzyszanie jacyś smutni ? czy uważasz że mają stać na ulicy i się śmiać sami do siebie, czy tańczyć ? . Ja we Wrocławiu nie spotkałem ludzi tańczących na ulicy i śmiejących się, ani w żadnym innym mieście nie spotkałem takich przypadków notorycznych , człowiek się śmieje kiedy jest okazja , wygłupia się kiedy na to pozwalają warunki , a ulica czy sklep mi się nie wydaje żeby to było odpowiednie miejsce do takich wybryków , chociaż zdarzają się takie sytuacje .Nie bierz tego jako atak na Wrocław czy na ciebie, ale próbuję uświadomić błędne rozumowanie pewnych spraw , gdybym nie znał innych miast pomyślał bym że to prawda .
        • Gość: Dr.Rada Re: do wrocławianina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.11, 21:00
          Nie tylko Ty Wałbrzychu "bywasz w różnych miastach". Masz w części rację pisząc o żebrakach, bezdomnych czy sypiacych sie budynkach. Zapewniam Cie jednak, ze tak jest nie tylko we W-iu, ale NJ.Paryżu czy Londynie. A ludzi smiejacy sie i tańczący na ulicach najczęściej spotkać mozna w gettach Johanesburga czy fawelach Rio. Chodzi o to,że miasta typu W-w, Świdnica rozwijają się a WAŁBRZYCH SIĘ ZWIJA! Argumenty? Demografia- katastrofa, inwestycje przemysłowe związane z miastem (Strefa to inna bajka) - padaka totalna, sport-śmiech na sali, rekreacja i turystyka-najbliższy basen w Świebodzicach, transport- obwodnice, dworce i PKS. Mogę tak dłuuuuuuuugo niestety choć jest moim rodzinnym i pieknie usytuowanym
    • Gość: michał Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 13:37
      znam tego jednego ale sie zdziwi:)
      • Gość: Filip Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 13:45
        przecież to nawet nie jest na głównej, nawet z poczekalni nie wyszło, także pewnie zrobił sobie demota i wysłał na forum by się pochwalić,,,,

debil jesteś że tak we własne gniazdo srasz, zdjęcia są przerysowane, jakby Irak a nie Wałbrzych
    • Gość: kijop Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.12.11, 14:33
      Kiedy poprawi się sytuacja w Wałbrzychu?
      - Kiedy bezdomni zjedzą bezrobotnych.
      • Gość: kwach Re: Wałbrzych na demotywatorach Ktos zna te dziec IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.12.11, 21:32
        "Kiedy poprawi się sytuacja w Wałbrzychu?
        Kiedy bezdomni zjedzą bezrobotnych"

Pewnego dnia biedni nie będą mieli do jedzenia nic oprócz bogatych - raczej te wersje obstawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka