Gość: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 17:23 jw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: opinie sylwestrowe IP: 195.117.22.* 03.01.12, 17:58 Sylwester w Gościncu Solickim No coz cena w miare przystepna,ale nie adekwatna do tego co tam bylo. Jedzenie zimne, mieso niczym z "wrobla"na slodkiej kapuscie, rezerwujac stolik zapewniano mnie,ze bede mial na gorze po czym przychodze i mam na dole.Jedyne co im sie udało to muzyka i duzo alkoholu choc malo zagrychy .Ogolnie jestem bardzo niezadowolony nie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 18:21 też jestem ciekawy, nigdzie nie byłem bo tam gdzie chciałem już miejsc nie było, ale poczytam chętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 20:14 hehe to zupełnie jak my :( też byliśmy w Gościncu solickim ale niestety zostaliśmy gorzej potraktowani przychodzimy na swój zarezerwowany stolik a tam siedzą obcy ludzie a nas skierowano do innego stolika przy którym siedzieli obcy dla nas ludzie!!!! po awanturze jaką zrobiliśmy rozłączyli nam stoliki ale po mimo wszystko nie siedzieliśmy przy tym który wybraliśmy rezerwując miejsce:( przy okazji musieliśmy wstawać bo osoby które siedziały obok nie miały możliwości przejścia co do jedzenia w pełni się zgadzam tragedia smaczna była jedynie sałatka grecka i chleb o który się upomnieliśmy!!!jesteśmy strasznie rozczarowani juz z pewnością tam moja noga nie powstanie! NIE POLECAM NIE WARTO!!!! tak naprawde to w W-ch nie ma gdzie iść i to jest smutne ! Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: opinie sylwestrowe 04.01.12, 13:48 To prawda,umieją tylko się ogłosić,ale nic fachowego pokazać.Maria też się nie popisała spęd na 350 osób,100 zł od osoby a tylko pokazem sztucznych ogni mogą się pochwalić,jedzenie byle co,a nawet dla wszystkich szampana brakło bo takie było zamieszanie widocznie teraz taka moda kto pierwszy to lepszy no i ciasnota ale czego się można za 100 zl domagać,ale gest pychy byłam w Marii.Toaleta też kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 18:34 byłam na andrzejkach w gościncu i też bardzo się zawiodłam, dlatego stwierdziliśmy ze znajomymi że sylwester spędzimy gdzie indziej. Jedzenie w Gościńcu zmieniło się na gorsze ogólnie popelina szkoda bo był to fajny lokal niestety BYŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemniak? Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 18:59 Toaleta też > kosztuje. Toaleta: masz na myśli kibelek czy odświętną odzież, bo nie bardzo zrozumiałem z treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 20:30 W Marii za tak duże pieniądze, a jedzenie totalnie nie do jedzenia. Bo był Sylwester tez w innych cenach niż 100zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinie sylwestrowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.12, 20:39 chyba mało gdzie Sylwester wyglądał tak jak powinien. Choć słyszałam,że w Legendzie wszystko było w jak najlepszym porządku. Myślę,że nadchodzą chudsze czasy dla właścicieli "restauracji" w Szczawnie. Niestety. A był ktoś "Pod Lwami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: opinie sylwestrowe IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.12, 00:17 Ja byłam i nie narzekam;] Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: opinie sylwestrowe 05.01.12, 12:54 Czy główka po tej szampańskiej zabawie jeszcze nie doszła do siebie?Odświętny garnitur to chyba garderoba,a toaleta to takie coś z kółkiem i trójkątem kiedyś panie siedziały i pytały dać papierek,a dać mydełko,teraz nie pytają wszystko jest w toalecie nawet suszarka do rak jAKI LUKSUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: opinie sylwestrowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 16:05 te hababa ja byłem na tym sylwestrze za 100zł i alkohol był tam we własnym zakresie to nie wiem jak mogło zabraknąć szampana chyba że chciałeś się napić na krzywego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: opinie sylwestrowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.12, 20:47 Kryształowa - pierwsza klasa. Choć może wystroju specjalnie sylwestrowego nie było (ale za to fajne balony wypełnione helem fruwające po całej sali:)), ale jedzonko spoko, praktycznie najedliśmy się tym co podano jako pierwszy posiłek, zespół spoko pogrywał, a obsługa śmigała, że hej (tu podziękowania dla obsługi). Butelka jeszcze z zawartością, już wymieniali na nową ze szronem. Kawka jedna niedopita, już była następna. Szampan na parę, jak obiecali i gorzałki do woli. Pięknie dziękuję za miłe przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinie sylwestrowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.01.12, 21:15 to miło z ich strony:) bardzo fajnie przeczytać,że ktoś jednak dobrze się bawił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legnda Legenda - było OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.12, 21:28 Byłem w restauracji Legenda na zabawie sylwestrowej. Bardzo dobra atmosfera, bardzo dobre jedzenie. Przy okazji - poproszę o przepis na ten schab w galarecie z dodatkami. Szampana wystrczyło dla wszystkich. W przerwach zespół muzyczny organizował konkursy. To co najważniejsze to ludzie, którzy tam się bawili - nikt się nie upił choć było czym. Ja bawiłem się świetnie - sił starczyło do 3 rano. Cena biletu -190 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkaa Re: opinie sylwestrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.12, 22:19 a jak w książu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 22:39 Pod lwami zabawa rewelacyjna,jedzenie bardzo dobre, atmosfera i ludzie którzy się bawili super, już dawno nie byliśmy na tak dobrze zorganizowanej imprezie. Bardzo fajna lokalizacja bo fajerwerki można było oglądać z okien, wódki jedzenia nie zabrakło.Dodatkowo był jeszcze stół wiejski z pysznościami gratis - super. Chętnie skorzystamy ponownie.:-)). Wyszliśmy o 4 :-) DJ dał radę bo ciężko było przerwać tańce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: opinie sylwestrowe IP: *.centertel.pl 05.01.12, 16:50 ja byłem w westernowej w marii i nie było za ciekawie; same snobki ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: opinie sylwestrowe 05.01.12, 17:32 Zależy kto jak to spostrzega,tak nie powinno być skoro Tobie się podobało no to ciesz się,ale nowego roku życzę Ci bardziej udanego jak tego sylwestra w Marii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: opinie sylwestrowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 19:02 habababa chodzi mi o to że ty specjalnie piszesz kłamstwa, przejrzałem twoje posty i widze że mącenie wody to twoja specjalność za dużo siedzisz w sieci w realu nie jesteś chyba zbyt lubiany(a) jak dla mnie jedzenie b.dobre Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: opinie sylwestrowe 06.01.12, 13:22 przejrzałem twoje po > sty i widze że mącenie wody to twoja specjalność\ to nie jest moja specjalność,po prostu wyrażam swoje myśli,bo fakt jest jeden nie ma u nas dobrych zakładów gastronomicznych,jak wystrój ładny to obsługa do niczego,lub kuchnia nie spełnia swoich wymogów.Jednak kiedyś zakłady dzieliły się na kategorie co różniło ich ceną,wystrojem i jakością,a teraz czym- jak kto potrafi to ubarwić.Moda na stół zrobiony ładnie na 100 osób na sali ,stół ten owszem zastawiony a co by było gdyby te 100 osób chcialo zjeść tą samą przekąskę,bo tak się zdarza jak ktoś coś zachwali to już brak,termos kawy i opinia kawy było do woli,nie będę wytykać bo mnie nerwy biorą,a obsługa słyszysz tylko zaraz,już,moment i czekasz.gdzie ta obsługa w eleganckich garniturach kelnerki w ładnych sukienkach z białym fartuszkiem,już fartuszek odpuśćmy ale żeby było schludnie a nie spodnie jeansowe zapaska czarna lub bordowa a właścicielka Marii jak upiór w kuchni no to czegoś mi brakuje.I nie dziw mi się że tak się wyrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do haba.baby Re: opinie sylwestrowe IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 16:28 doskonale wiem o czym piszesz i czuje ze pracowałas kiedys w Marii bo za bardzo sie orientujesz w ich rzeczywistosci np. to ze Pani B. straszy w kuchni bo to wiedzia pracownicy zaden gosc na imprezie nie ma pojecia ze włascicielka lokalu czesto siedzi w kuchni tylko mam rade jesli masz o cos żal to poprostu zadzwon do B. i jej nagadaj a nie oczerniaj na forum bo to zwyczajnie nie eleganckie i dziecinne zauważyłam ze za kazdym razem jak wychodzi temat Marii masz cos ciekawego do powiedzenia , osobiscie mogłabym wiele napisac na Marie ale szkoda mi na to czasu i radze tobie to samo WYLUZUJ Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: opinie sylwestrowe 06.01.12, 20:08 Ja nie pracowałam i nigdy bym sobie na to nie pozwoliła mam wyższe wymagania,a to co piszę to właśnie jest to opinia ludzi którzy pracowali i pracują w tym obozie szkoda mi ich,a szefową podziwiam za całokształt.przypomina mi się film "Zaklęte rewiry" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 23:43 sylwester w lwach I liga jedzenie obsługa wystrój super. Polecam ten lokal z czystym sumieniem bo dbają o jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: opinie sylwestrowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.12, 10:22 Ja byłam w Marii na sali westernowej i było super jedzenia dużo i bardzo dobre wódkę też było dużo :) dj tylko mógłby być fajniejszy a szampana dostałam :) nie zabrakło Polecam a ludzie byli super poprzebierania na sali z lat 20-30 -tych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 12:44 Byłem w Marii na westernowej.....powiem tak muzyka ok,współbiesiadnicy ok,zabawa ok, ale jedzenie to...porażka! dość powiedzieć ,że wyszedłem głodny mimo ,że pijany to głodny bo jedzenie było odpychające.......sprawdza się opinia co do właścicieli...jaka hurtownia i etyka biznesu takie jedzenie......kładą nacisk na ilość nie na jakość...nigdy więcej tej masówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krus Re: opinie sylwestrowe IP: *.centertel.pl 10.01.12, 14:15 a ktoś był pod wieżą w szczawnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 14:28 pod wierzą lipa, byli kawalerowie ajentki zmienili lokal i pusto Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: opinie sylwestrowe 10.01.12, 15:02 Kanapa, połowka czystej, głowizna w galarecie i bal pilotów, rewelacja! :))) ...i mogłem se w bokserkach samych siedzieć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie sylwestrowe IP: *.superkabel.de 10.01.12, 23:07 trzeci sylwester w marii i szok. W tym roku kompromitacja na całego,wszędzie widoczne cięcia kosztów, smętny DJ na sali westernowej ,jedzenia mało i bardzo fatalne ,ciepły alkohol ,zawiodłam się.Jeżeli tak będą działać dalej to tylko współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: opinie sylwestrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 01:08 Jak ktos był raz w Mari to wie ze tam jest spęd i jedna wielka lipa i ściema, ale dla wsi Wałbrzyskiej to szpan ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: para Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 02:10 Gość portalu: alka napisał(a): > Jak ktos był raz w Mari to wie ze tam jest spęd i jedna wielka lipa i ściema, a > le dla wsi Wałbrzyskiej to szpan ! Nieprawda, byliśmy rok temu na sylwestrze w Marii w nowej sali pałacyku i było świetnie, grał naprawdę super zespół i było pyszne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 07:10 widocznie rok w Wałbrzyskiej gastronomi to rok świetlny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna wożniak Re: opinie sylwestrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 10:28 Marie odradzam, mialam tam przyjecie wesele,ale się zawiodłam, jedzienie się zapsuło strasznie!!!!! a chyba najgorsze jest ze traktują wszystkich jak masę do jednego wora. czy urodziny czy wesele, czy studniowka, taki sam standart. miernota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: opinie sylwestrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 11:30 A byl ktos w restauracji parksmakow w tparku? Slyszalem ze bylo swietnie, ktos obiektywnie sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 17:57 park smakow hmmm sylwester dla odwaznych...nigdy bym nie zaryzykowała, mialam tam okazje byc 2 razy- nie z wlasnej woli...jedzenie fuj fuj, dobrze, ze nie ja placiłam:-)kieepska "restauracja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko chanel Re: opinie sylwestrowe IP: *.centertel.pl 12.01.12, 20:25 a ja byłem na sylwestra w gorcach w STODOLE. zarcie gorące do oporu wóda i mega zabawa:) i nie drogo. gościniec??? to jak titanic po zatonięciu. byłem tam na wódce to nawet tego nie potrafia podać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzik Re: opinie sylwestrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 19:49 dobre porównanie był piękny statek, kapitan odszedł statek zatonął Odpowiedz Link Zgłoś