Dodaj do ulubionych

Kolejny dowód na to że

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.12, 13:23
Kolejny dowód na to że jest tu dobrze i ludzie tutaj przyjeżdżają

walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1296345,wybrali-walbrzych-pawel-kalinski-nie-zaluje-swojej-decyzji,id,t.html#5bf6c1359823f4ac,1,3,6
walbrzych.naszemiasto.pl/tag/mieszkancy-walbrzycha.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: Kolejny dowód na to że IP: 78.133.212.* 26.02.12, 16:44
      kolejny dowód na to ze Wałbrzych jest the best :)
    • Gość: do wch i ff Re: Kolejny dowód na to że IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.12, 16:52
      trzeba być wyjątkowym debilem i imbecylem żeby do tego syfiastego szamba przyjeżdżać i to jeszcze za pracą, porażka i dno dna widocznie ci ludzie z większego szamba pochodzą
      • Gość: walbrzych do do wch i ff IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.12, 17:12
        No i widzisz Pan Paweł Kaliński przyjechał do Wałbrzycha ma dobrą fuchę, jest osobą znaną na terenie powiatu i okolic, czasem wystąpi w ogólnopolskiej TV i mu się powodzi, reszcie osób tak samo dobrze idzie. Pan Wiłkomirski Józef również z Kalisza przyjechał i miał dobrą fuchę na wysokim stanowisku obecnie jest na emeryturze, i oni nie narzekają na Wałbrzych wrecz przeciwnie są zadowoleni. Podobnie Renata Dancewicz z serialu Na wspólnej , która przyjechała z Leszna też Wałbrzych sobie chwali jak tutaj mieszkała.
        • Gość: looker Re: do do wch i ff IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.12, 17:56
          mnie tylko jedno zastanawia i dziwi że tutaj jest taki syf nie ma pracy jedno z najgorszych miast w Polsce a z Poznania Krakowa i innych miast tu ludzie przyjeżdżają nie wiem czy tam jest taki syf z pracą czy co?? żeby dom albo mieszkanie sprzedać w Poznaniu albo Krakowie i tutaj przyjechać i kupić mieszkanie na sobiencinie ,może mi to ktoś wytłumaczyć bo mi się to w głowie nie mieści o co tu chodzi ???
          • Gość: ... Re: do do wch i ff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 18:08
            Jeżeli ludzie się tu osiedlają to na dobrze płatnych posadach i z zapleczem . Znam takie małżeństwo które przyjechało za pracą z Gdańska i dzisiaj mocno tego żałują , ale już za późno i siedzą bo co mają zrobić.
            • Gość: do ... Re: do do wch i ff IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.12, 21:39
              ha ha ha na dobrze płatnych posadach z zapleczem ha ha ha magistrzy za 1000 zł w marketach to nazywa się dobrze płatna posada z zapleczem teraz to żeś dojebał może powiesz mi po co tacy ludzie tutaj przyjechali z wyższym wykształceniem i pracują za 1000 zł bo takich znam i o nich mi chodzi ...
          • Gość: turysta Re: do do wch i ff IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.12, 18:34
            > mnie tylko jedno zastanawia i dziwi że tutaj jest taki syf nie ma pracy jedno z
            > najgorszych miast w Polsce a z Poznania Krakowa i innych miast tu ludzie przyj
            > eżdżają

Przyjeżdżamy obejrzeć sobie wpisy takich degeneratów jak ty. U nas nie ma czegoś takiego, a w pisaniu debilizmów i sraniu we własne gniazdo Wałbrzych przoduje w Polsce.
        • Gość: robol Re: do do wch i ff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 18:12
          Ja też przyjechałem do Wałbrzycha za pracą. Nie jestem artystą ani strażakiem dlatego
          chciałem zostać górnikiem ale niestety kopalnie poszły się jebać a znalezienie innej dobrze płatnej pracy graniczyło z cudem więc mało nie zdechłem z głodu.
          Teraz nie żałuje że tu przyjechałem, bo dochodowej roboty mam tu coraz więcej - zostałem grabarzem.
      • Gość: Wołok Re: Kolejny dowód na to że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 19:50
        Łajzą jesteś, łajzą umrzesz. Zdychaj fajo.
        • Gość: Aga Re: Kolejny dowód na to że IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.12, 20:33
          Ja jestem z Elbląga i zawsze jak jadę do Elbląga to się chwale że mieszkam w Wałbrzychu, Wałbrzych to cudowne miejsce.
          • Gość: żabojad Re: Kolejny dowód na to że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 20:48
            Ja jestem z Paryża i zawsze jak tam wracam to się chwalę, że mieszkam w Wałbrzychu przy najsłynniejszym składowisku trucizn i azbestu.
    • Gość: hehehe do żabojad IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.12, 20:56
      Pewnie jesteś jednym ze zazdrosnych cukrowych Świdniczan
      • Gość: hehe-dialog Re: do żabojad IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.02.12, 21:52
        gostek! czy ty uciekłeś z psychiatryka? Kto pożyczył Ci kompa? Twoje posty to pełna tragedia osoby chorej, której wszyscy współczujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka