Gość: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.12, 11:39 Czy kos z was juz byl w nowo otwartej "Pierogarni" na Basztowej? Gdzie to konkretnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pirkesz Re: Pierogi IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 12:23 Nie . ale mega pyszne pierogi masz za 10zl za 1 KG pierogów w Garmażerii na Białym Kamieniu ( Mijanka) przepyszne i wiele smaków , ceny bardzo atrakcyjne ,wiec sami nie lepimy . Pewnie właściciel wątku otworzył pierogarnie :) powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.12, 12:53 ja byłem w piatek,tak zajebistych pierogów nie ma nigdzie,3 kobiety robia na oczach pierogi i ci gotuja,naprawde nie ma lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Pierogi 04.03.12, 14:10 Jeśli higiena utrzymana i farsze nie oszukane to na pewno są dobre,tylko w którym miejscu bo Basztowa to taka podzielona ulica na kilka wjazdów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.12, 14:44 Pierogarnia jest obok byłej poczty tej co była w barakach ( tych co sie niedawno paliły )obok jest zakład szklarski ,to jest przystanek za spółdzielnia mieszkaniowa w poblizu sa te budynki 4 pietrowe te najnowsze na basztowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierogi Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.12, 16:29 O dzieki wybiore sie i sprobuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funii Re: Pierogi IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 18:14 jeśli chodzi o pierogi to lepszych niż te w garmażerii na Poselskiej to nie jadłem. Ich sklep firmowy mieści się przy Poselskiej 11, w tym budynku zaraz przy starym Mini Malu, tam gdzie jest zarząd spółdzielni Poniatów. Ruskie maja za 9zł za kg a są mega pyszne. Mają taki ruch że czasem po 15:00 już towaru brakuje, polecam smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karas Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.12, 19:15 Moja babcia robi pyszne pierogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do karas Re: Pierogi IP: *.pools.arcor-ip.net 04.03.12, 19:24 Tfuuu.... pewnie sciska je miedzy udami i takie kapciowate wychodza !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewiator Re: Pierogi IP: *.ip.netia.com.pl 12.03.12, 15:45 a za pieroga dają potrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.03.12, 19:22 Pierogi są w pięciu smakach ze skwarkami lub bez. Wszystko robione na miejscu "na oczach" klientów. Dodatkowo codziennie inna, domowa zupa. Można szamać na miejscu lub brać na wynos lub zamówić telefonicznie na konkretną godzinę. Jeśli właściciele i ich urocze córki (zwłaszcza starsza !) utrzymają poziom, to sukces murowany. Uwaga obszczymury ! Tam nie ma piwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Pierogi 04.03.12, 19:46 A można tam "wciągnąć" pierogi z płuckami? Takie odsmażone na brąz? Bo mnie się nie chce w domu babrać... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: Pierogi IP: *.pools.arcor-ip.net 04.03.12, 19:58 Tez Ci sie przypomnialo !! Cos takiego jadlem ostatnio chyba przed 50-ciu laty i narobiles mi smaku jak diabli !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 16:46 Bogowie!!!Że też musieliście przypomnieć mi te pierogi! Jutro wysyłam Kaśkę na poszukiwania płucek!Heh-tylko czy ktoś to sprzedaje?Może wiecie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łomot Re: Pierogi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.12, 16:51 radcom ty pedale rowerowy Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Pierogi 05.03.12, 17:11 Gość portalu: jani napisał(a): > Bogowie!!!Że też musieliście przypomnieć mi te pierogi! Jutro wysyłam Kaśkę na > poszukiwania płucek!Heh-tylko czy ktoś to sprzedaje?Może wiecie? Pozdrawiam! To ja kupię płucka, Kaśka wyczyści i obgotuje, Ty zrobisz ciasto i zjemy razem... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wytrych Re: Pierogi IP: *.pools.arcor-ip.net 05.03.12, 17:22 Oby Wam zaszkodzily i koscia w gardle stanely za pominiecie mojej osoby do tej wyzerki !! :-))) Tfuuuuuu na urok psa !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z hetmanskiej Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.12, 18:15 a ja nie polecam niedobre twarde ciasto blee beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.12, 20:52 A kto cię o zdanie pytał ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Pierogi IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 21:01 TAK TAM PUSTY LOKAL JEST NIEMA KLIENTÓW ,CO ZA DEBIL OTWIERA INTERES W TAKIM MIEJSCU.PIEROGI MOZE DOBRE NIEWIEM .NIEDLUGO TO ZAMKNĄ ,A MOZE JUZ TO ZROBILI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pierogi IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.12, 18:37 Byłam tam dzisiaj kupiłam pierogi z mięsem i ruskie naprawdę super.A ty WIEM że g.....no wiesz to po co ten żenujący wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.03.12, 23:08 pierogi obrzydliwe gdzie wy sie stołujecie ze chwalicie takie zlepy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 23:18 Ola piszesz o swoich włosach czy pierogach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazanek Re: Pierogi IP: *.pools.arcor-ip.net 06.03.12, 23:27 Ola PISze o owlosionym pierogu !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.12, 21:04 Do podpisującego się "wiem" Po pierwsze, kretynie, to nie krzycz na forum. Po drugie, podciągnij się z gramatyki. Twój wrzaskliwy imbecylizm, aż razi głupotą i nie wolno ci zabierać głosu, dopóki nie zmądrzejesz. Nie obrażaj ludzi, którzy mają pomysł i jak na razie świetnie go realizują. Ciebie widać myślenie męczy a wyobraźnie jest nieosiągalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 18:37 Pusto to ty masz w głowie zawistna kreaturo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Pierogi IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.12, 14:49 Naprawdę nie jadłam nigdy smaczniejszych pierogów, obsługa przemiła, czyściutko że nawet w domu tak nie mamy. Ciasto się rozpływa w ustach, farsz rzeczowy. Pierogi ruskie po 6,80 porcja - 8 dużych pierogów. Miejsce faktycznie może niezbyt trafione (małżeństwo z Bielawy, nie bardzo znają Wałbrzych), ale na brak klientów nie narzekają, poczta pantoflowa zadowolonych klientów to najlepsza reklama. Codziennie robią więcej pierogów i wszystko im schodzi. Pychota naprawdę polecam. Koło Szklarza na Basztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 19:26 pierożki są bardzo dobre, ciasto mięciutkie, dużo farszu, palce lizać. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.12, 13:06 W koncu dzis wybralam sie po pierogi i potwierdzam sterylna czystosc, Panie kleja pierozki na oczach klientow kupilam tradycyjne "ruskie" i z miesem, jedne i drugie pyszne ciasto mieciutkie. Polozenie jest bardzo fajne bo poczatkowo myslalm, ze to w tych obskurnych barakach, a to jest doslownie za szklarzem czyli w tym ladnym pawiloniku. Mozna zjesc na miejscu dodatkowo kupic sobie zupe, maslanke i inne napoje. Bardzo mila obsluga:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 15:30 tania reklama....normalni ludzie jak kupią pierogi(nawet dobre) to nie siadają na komp i o tym piszą....właściciele się reklamują i tyle, pomysł fajny ale z miejscem nie trafili i sciścle piszą wskazówki jak tam dotrzeć...denerwuje mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.12, 17:41 ojoj idac twoim tokiem rozumowania to kazdy kto cos chwali musi byc wlascicielem. Jedyne co mnie laczy z ta firma to to, ze mieszkam na Basztowej kilkanascie domow dalej i nie mam zadnego interesu, zeby robic reklame. Lubie pierogi nie robie sama bo sa pracochlonne, a ja na to nie mama czasu zalozylam watek bo chcialam znac opinie w koncu sama tam dotarlam, kupowalam pierogi gdzie indziej po ostatnich bylam zawiedziona farszem i ciastem i dlatego szukalam nowych. Nie napisze gdzie m przestaly smakowac bo tobie czy innym maja prawo pasowac i gdbym napisala, ze tu i tu sa zle , a tu wysmienite moglbys mi rzeczywiscie zarzucic reklame. Miejsce uwazam bardzo dobre to nie jakis barak tylko porzadna czesc pawilonu. Malo tego dla tych co tak jak ja ,ktorzy nie maja czasu siedziec w kuchni sa zupy i mozna za doslownie 10 zl poprostu sie najesc naprawde smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE POLECAM Re: Pierogi IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 18:18 BYLEM NIE POLECAM PIEROGI OD WCZORAJ CHYBA ZAMROZONE BYLY,BO IM NIE IDĄ.I JESZCZE GLUPIO SZUKAJA TANIEJ DARMOWEJ REKLAMY .ALE NIE TU NIE TU .TUTAJ NIE ZAREKLAMUJECIE SIE ,I NIE UDAWAJ GLUPKA NIBY ZE JESTES KLIENTEM BO TAM PUSTO JEST NIKT NIE PRZYCHODZI I NIE GRAJ GŁUPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.12, 18:37 nastepny madrala niech wam bedzie bo i tak wy oczywiscie wiecie swoje, a moze konkurencja no wlasnie i dlatego krzyczysz, a ja polecam zjadlam polane buleczka tarta z maselkiem pychota:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 18:40 Ile jeszcze negatywnych wpisów dodasz zawistny głupku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 18:43 to oczywiście do tego imbecyla wiem i nie polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Pierogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.12, 18:58 Byłem ,kupiłem, zjadłem i są smaczne oby tylko się nie zmniejszyły i farsz był taki sam. Za tydzień pójdę tam znowu i kupię. JESTEM ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.szczurowski Pierogi 14.07.15, 20:43 Witam. Czy wie ktoś która pierogarnia pakuje próżniowo? Chcę zabrać w trasę, a inaczej się zepsują pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś