Dodaj do ulubionych

Media Expert

IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 00:02
W koncu sklep z mila obsluga i niskimi cenami ;-). Kupowanie telewizora i zmywarki do nowego mieszkanka nie bylo dla mnie meczarnia jak u konkurencji. Wreszcie koniec z dziadostwem w tej dziurze :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Media Expert IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 01:31
      szajc
      • Gość: dobre Re:nie dla obs... Media Expert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.12, 01:38
        ta obsługa zajebista, zwłaszcza jeden jałop na aparatach fotograficznych . Do chlewu ze świniami pracować tam by pasował!!!!!!!!!
    • Gość: jestem na nie Re: Media Expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 08:07
      obsługa to była miła, jak gościnnie urzędowali sprzedawcy z innych miast.. mieli pojęcie o oferowanym sprzęcie, lecz goście wyjechali ,zabierając ze sobą fachowość i podejście do klienta.. byliśmy tam z żoną i aby łaskawie ktokolwiek podał nam wybrany sprzęt to musieliśmy czekać 30 min !! , w końcu Pani przyszła z odpowiednia miną łaskawie poszukał sprzętu, o przepraszam , ani nawet proszę to nie marzyliśmy , uciekając czym prędzej do kasy , ay Pani jeszcze nie rzuciła czymś w nas ...
      ot kolejny sklep, bez zadnych rewelacji, z nieciekawa obsługą (przynajmniej my na taką trafiliśmy)
    • Gość: klient Re: Media Expert IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.05.12, 12:30
      bardzo miła obsługa ale nie nadrobią tym braku wiedzy o oferowanym sprzęcie. Ludzie który tam pracują nie nadają sie do tego. Rewelacji cenowej też nie ma. W makro kupilem ten sam telewizor o 800 zł taniej
      • Gość: ;) Re: Media Expert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.12, 23:37
        Gdybyś Ty kliencie zapłacił np. 100zł więcej za sprzęt, a Ty pracodawco podzieliłbyś się uczciwie zyskiem z pracownikiem, to zapewniam, że ludzie na stanowiskach "sprzedawca" itp. przysłowiowo fruwali by przy Was i sami poszerzali swoją wiedzę. A tak minimalna krajowa potrafi zniechęcić do wszystkiego. Dlaczego idąc do dentysty nie żałujesz 100zł na wizytę w gabinecie prywatnym zamiast iść na fundusz? Profesjonalizm moi drodzy kosztuje! Wszyscy chcą dużo, ale tanio i profesjonalnie. Tak się nie da. Niskie ceny dla Was klienci, są uzyskiwane kosztem pracownika...a ten - nawet jeśli z początku stara się jak może, po jakimś czasie popadnie w rezygnację, bo niezależnie, czy sprzeda np. 1 telewizor dziennie, czy 10, to i tak zarobi "minimalną". Pozdrawiam.
        • Gość: kasia Re: Media Expert IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.12, 13:34
          Nie wiem na kogo wy trafialiście, ale my z mężem zostaliśmy bardzo szybko i fachowo obsłużeni. Pan który nas obsługiwał opowiedział nam wszystko, co chcieliśmy wiedzieć o sprzęcie. Może dlatego, że sami byliśmy mili i nie zgrywaliśmy wielkiego państwa jak to ma w zwyczaju większość osób? Chcecie być szanowani, to sami zacznijcie szanować drugiego człowieka, niezależnie od tego czy to sprzątaczka, sprzedawca, czy tzw. "VIP".

Pozdrawiam, Kasia
    • Gość: kurde molek Re: Media Expert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.12, 16:21
      Ja tam wolę sprzęt RTV kupować przez internet. Nawet głupia myszka do komputera razem z wysyłką wychodzi taniej niż w takim markecie. Jedynie podczas promocji można trafić na korzystną cenę, ale to też nie jest regułą.

A fachową obsługą w marketach proszę mnie nie rozmieszać. Prawdziwi fachowcy nie zgodzili by się pracować za takie śmieszne pieniądze. Równie dobrze o poradę można się pytać tutaj na forum :)
    • Gość: gość Re: Media Expert IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 14:30
      konkurencja nie śpi
      • Gość: ff Re: Media Expert IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.12, 15:31
        Akurat byłem ostatnio bo potrzebowałem kupić kabelek HDMI, ale ceny mnie przeraziły, coś ponad 40 zł najtańszy! (wcale nie jakiś tam porządny, zwyklak taki) Podszedłem kawałek do Auchana i tam były po 17 zł. Więc czy tanio?
        • Gość: do tommy Re: Media Expert IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.12, 17:09
          tanio ha ha ha ale dojebałeś !!!!
          • Gość: do ff Re: Media Expert IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.12, 17:11
            nie dajcie się w h u j a robić kable hdmi są po 6 zł do 10 góra maksymalnie więcej to już złodziejstwo i naciąganie klienta
            • Gość: hadeemi Re: Media Expert IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 22:44
              Pewnie, najtańsze od chińczyka tyle kosztują ;)
              • Gość: hrhr Re: Media Expert IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.05.12, 23:36
                no wiadomo, obsluga zajebista, wiekszosc zwolniona od konkurencji, haha dobra autoreklama ^^
                • Gość: rhrh Re: Media Expert IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.12, 16:48
                  zeby ta konkurencja znowu sie nie pozbyla polowy skladu bo obroty za niskie^^
    • Gość: ja Re: Media Expert IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 01:11
      aby tak dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka