Gość: Wa IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 17:03 Bo coś milczą w tej sprawie walbrzychfakty.pl/2011/06/02/byli-radni-wws-z-zarzutami/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spostrzegawczy a pamietacie to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 17:18 A pamiętacie jak to Kruczkowski zrobił aferę itd. zaraz Lubiński, Rosiaki latały po mediach i komentowały i zaraz na forum się pojawiły wpisy itd. A że w WSS afera się zrobiła to coś ich nie widać cichosza, także WSS też nie jest w porządku. Na Szelemeja też potrafią psy wieszać a swojego brudu w WSS nie widzą. Tu ludzie muszą w końcu przestać być tylko za polityką ale patrzeć na nasze miasto bo sami jak widzicie na PO i WSS i PiS i resztę nie możemy liczyć, oni tylko dbają o swoje interesy a nie o miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: a pamietacie to ? IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 18:36 o ile pamiętam, to jeszcze Lubiński wywalał młodego M z WWS, czy nie jestem na bieżąco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cholernik Re: a pamietacie to ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 23:49 > o ile pamiętam, to jeszcze Lubiński wywalał młodego M z WWS, czy nie jestem na > bieżąco? Wywalał. Publicznie na pokaz jaki to z niego prawy obywatel. I - jak twierdził - nie wiedział że oni tacy niedobrzy. A może wiedział, że są niedobrzy, a nie wiedział że są na ich listach. Już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAS Re: a pamietacie to ? IP: *.tktelekom.pl 17.05.12, 08:00 WWS to nie politycy wiec nie opowiadaj bzdur o zmęczeniu polityką. Najwięcej afer ma za sobą i tak PO i nikt ich nie przebije. Nie mam wątpliwości na kogo głosować obecnie i w Wałbrzychu i w całej w Polsce. Tylko jedne ugrupowanie może obecnie odsunąć obecną ekipę od władzy i na pewno nie są to "palikoty", które są przybudówką PO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a pamietacie to ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.12, 08:31 Tak jak Solidarna Polska jest z PiS-em. Kaczyński uczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tombaka Re: a pamietacie to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 16:45 Nikt JEDNAK nie przebije NIEDAWNEGO LIDERA WAŁBRZYSKIEJ PO - radnego Ireneusza Zarzeckiego i jego/ A RACZEJ NASZYCH BO PUBLICZNYCH/ KILKUSET TYSIAKÓW Z MPK-ON CZUJE SIĘ BARDZO DOBRZE-BO NIC NIE SŁYCHAĆ ABY ZWROTU TYCH PUBLICZNYCH PIENIĘDZY KTOKOLWIEK SIĘ DOMAGAŁ!!! CO TAM JAKIEŚ MROZY...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri jedyna opcja, mała mi łyknęła czy nie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.12, 16:51 Powiedzcie jak to jest że portale rozpisują się o radnych miejskich oskarżonych o "coś tam?" a o byłym prezesie mpk cisza i nikt nie wie publicznie czy dostał jakieś zarzuty czy też nie? A przecież MPK będące kiedyś w dość przyzwoitej kondycji finansowej teraz jest spółką w upadłości likwidacyjnej i ma syndyka. Co się dzieje obecnie z byłym prezesem bo parę miesięcy temu ale jeszcze w tym roku widziałem go w TESCO wałbrzyskim/szczawieńskim jak rozmawiał z jakimś panem przy stoliku i coś pili (nie pamiętam kawę czy kolę no coś tam). Widać że był w bardzo dobrym humorze. Teren sprawdzał ten co te "wycieczki prowadzi" i ten drugi miglanc po 60tce ze szczawna "korepetytor od angielskiego" tzn. chodzili wkółko po pasażu. Po jakieś 30, 40 minutowej rozmowie prezesik odszedł a ten drugi pan po kwadransie w drugą stronę. Obserwowałem ich i dla mnie to śmieszne było a raczej z nudów przyglądałem się pijąc kawę na całą tą akcję. Może wałbrzyskie media sprawą byłego prezesa by się zainteresowały? Czy spotkała tego pana jakaś kara? Czy odbyła się sprawa w sądzie? Czy oddał pieniądze? itd. A tu dziwna cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm winni? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.12, 17:08 Kasa miasta pusta. A czy Romuś L. oddal 138 tys? Nikt nic nie wie ..... i wszyscy sie dobrze mają. , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filut Re: winni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 10:48 Ciekawe ,czy przez ostatnie kilka miesięcy któryś ze wspaniałych radnych miejskich spytał się Pana R.Szełemeja - czy publiczna kasa MPK która "wziął sobie" radny ,były prezes Ireneusz Zarzecki niedawny lider PO została zwrócona? ... pewnie nie -lepiej udawać, że nic się nie stało, zamykać szkoły, podnosić stawki czynszów, opłat - niż starać sie odzyskać publiczne pieniądze od byłego prezesa MPK - /cóż są równi i równiejsi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: winni? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.12, 11:06 Wiosna przyszła więc mrozy poszły się yebać :) Odpowiedz Link Zgłoś