Gość: gość portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:02 Znikające wątki? Mam pytanie do administratora tego forum co zawierał niezgodnego z regulaminem wątek - "informatycy z UM - Wałbrzych" ze niestety został usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cenzor Re: Znikające wątki? IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 09:22 Pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator Re: Znikające wątki? IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 11:11 tu często i gęsto pomawia się wiele osób szkodząc ich dobru ale nikt tego nie usówa tak latwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rence opadajom Re: Znikające wątki? IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 11:30 >ale nikt tego nie usówa tak latwo Bo tamte usuwa sie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Znikające wątki? IP: *.opera-mini.net 17.05.12, 19:54 Właśnie. Mój wątek o tym że w wędlinie w Inter Marche znalazłam zmielone kawałki folii też został usunięty. Nie wiem który punkt regulaminu mógł naruszyć . Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Znikające wątki? 17.05.12, 20:31 Cóż nie tylko tutaj są "znikające" tematy "posty" na Wałbrzyszku też ... dzwoniłam nawet w tej sprawie do redakcji i dowiedziałam sie,ze odgórnie dostali "prykaz" aby .... bo inaczej zostaną pozwani do sądu. Przykre,że nie można już nawet słowem wspomnieć,że Pan Kruczkowski to kawał ... /tutaj wstawić odpowiednie wyrażenie jak i Pan Mokrzycki czy Zarzecki - najbardziej jednak ubawiło mnie gdy wspomniałam w jednym z postów,że ZUS to złodzieje /poniektórzy nie zdążą przejść na rentę lub emeryturę,a ZUS zatrzymuje cała odłożoną kasę zamiast oddać rodzinie/ że NFZ to tez banda złodziej,bo kroją nas co miesiąc na składki,a na lekarza specjalistę trzeba czekać miesiącami no a Urzędzie Skarbowym to już nie wspomnę,bo według mnie jakim prawem "podatek od deszczu" "podatek klimatyczny" przecież nikt z nas nie ma wpływu na opady /ja proszę przy okazji o zaprzestanie dostaw deszczu/ no i powietrze też nie jest niczyją własnością aby trzeba było za nie płacić,to też nie przeszło przez cenzurę !!! Przecież nie kłamie pisząc,że jesteśmy jebani przez władzę na każdym kroku ... - zastanawia mnie jednak dlaczego wszyscy sie na to godzą? pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diariusz Re: Znikające wątki? IP: *.play-internet.pl 17.05.12, 21:13 ruchani przez walbrzyszka, ru...i przez resztę barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Znikające wątki? IP: *.play-internet.pl 18.05.12, 22:26 Nowy geniusz forumowy nam się objawił Sol.77 . Facet z na się na wszystkim, powiem ci jedno gościu aby zobaczyć idiotę nie musisz wydawać kasy na internet. Spóż poprostu w lusterko Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Znikające wątki? 19.05.12, 09:30 Gość portalu: admin napisał(a): > Nowy geniusz forumowy nam się objawił Sol.77 . Facet z na się na wszystkim, pow > iem ci jedno gościu aby zobaczyć idiotę nie musisz wydawać kasy na internet. Sp > óż poprostu w lusterko :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s..h Re: Znikające wątki? IP: 80.50.148.* 20.05.12, 12:46 "Nowy geniusz forumowy nam się objawił Sol.77 . Facet z na się na wszystkim(...)" - w zasadzie to nie wiadomo kim ten ktoś jest, gdyż: 1. w treści własnego posta pisze: "najbardziej jednak ubawiło mnie gdy wspomniałam w jednym z postów(...)". 2. we własnym podpisie posiada: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu(...)". Czyżby babo-chłop ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broni i żywi Re: Znikające wątki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.12, 13:24 To w stopce to cytat Lema. Wypadało by wziąć w cudzysłów i dodać autora... Czyli kobieta. Takie drobiazgi im umykają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz m. Re: Znikające wątki? IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 13:57 kobietom nie umykają drobiazgi czyli to musi być pedał Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Znikające wątki? 20.05.12, 18:21 Gość portalu: s..h napisał(a): > "Nowy geniusz forumowy nam się objawił Sol.77 . Facet z na się na wszystkim(... > )" - w zasadzie to nie wiadomo kim ten ktoś jest, gdyż: > 1. w treści własnego posta pisze: "najbardziej jednak ubawiło mnie gdy wspom > niałam w jednym z postów(...)". > 2. we własnym podpisie posiada: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu(... > )". itp.itd na mój temat - wierzę,ze to wszystko co było do powiedzenia w moim temacie,bo przecież rozsądny człowiek nie rusza idiotów/psychicznie chorych/ pozdrawiam ... > Czyżby babo-chłop ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Znikające wątki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.12, 19:02 Pewnie to łono z palikociarni!. Tam to dziś chłop, jutro baba- za tydzień zmiana, słowem bez pół litra "nie razbierjosz" jak mawiali czerwoni. Ps. zastanawiam się czy poseł/anka Grodzka jest nudystką? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś