Dodaj do ulubionych

Bunkrowanie klienta

IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 20:36
Problem w sumie błahy ale... jednak. Wchodzę sobie dziś do mediaexpert czy jak to się nazywa. Ledwie przekroczyłem próg drzwi i... "w czym pomóc" , "a może zmywarkę?" itd. itp. hehehe pomijam "panią" w dziale obsługi klienta (która kiedyś pracowała w punkcie pko na senatorskiej 19) i jej "miłe" podejście do kupujących ale naprawdę jedynę co chciałem zrobić to uciec stamtąd hehe może oni specjalnie to robią? Aby pozbywać się klientów hehe " bo jest klient jest problem a przecież nie mam płacone od klienta" obtaczającym mnie znafffcom tego czego mi potrzeba mówię stanowcze wypyerdalać
Obserwuj wątek
    • Gość: cc Re: Bunkrowanie klienta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.06.12, 20:39
      tak zle i tak nie dobrze...

mowi się nie dziekuje i po temacie :) słoma słoma z buta wystaje...
      • Gość: Obunkrowany Re: Bunkrowanie klienta IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 20:45
        Wyrażam swoją opinię i tyle... mam do tego prawo. Jeśli tobie to pasuję to ok. chodź tam i kupuj to co ci wcisnął
        • Gość: Adam Re: Bunkrowanie klienta IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 21:05
          Np. zmywarkę
        • Gość: . Do dzikusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 21:07
          Wyrażam swoją opinie , bo mam do tego prawo:

Złam pysk buraku.
          • Gość: do "do dzikusa" Re: Do dzikusa... IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 21:26
            "złam pysk buraku" pokazałeś, żeś nie dzikus
    • fuj_fuj Re: Bunkrowanie klienta 19.06.12, 21:06
      Ja nie w temacie, ale interesuje mnie znaczenie terminu "bunkrować" którego użyłeś w tytule.
      Pamiętam że dawniej - "za łebka", używało się tego terminu w odmiennym zupełnie znaczeniu.
      Bunkrować, zbunkrować - schować.
      • Gość: Figaro Re: Bunkrowanie klienta IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 21:31
        no bo "za łepka" byłeś jeszcze nie obeznany w temacie

"ten co się posługuję cytatami obcych ludzi to pi..."

Kaziu spod 5-tki

• Gość: kermit Re: Bunkrowanie klienta IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 21:43
          obrażasz sol 77 (podobno women) i lekarza (podobno specjalistę).
        • fuj_fuj Re: Bunkrowanie klienta 19.06.12, 21:44
          Kazio Kazio.... umyj nogi i idź spać.

> "ten co się posługuję cytatami obcych ludzi to pi..."

Dno.
          • Gość: Figarek Re: Bunkrowanie klienta IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.12, 22:03
            Fuj fuj leć tam gdzie twój gnój

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka