Gość: szok
IP: *.ssp.dialog.net.pl
23.07.12, 13:19
Ja mam już tego dość takiego Gezeli takiej Mińskiej , Rosiaków przecież oni jasno wprowadzają terror do miasta, oni są zwykłymi Terrorystami w Wałbrzychu.
Tymi słowami pan Gezela udowodnił że im nie zależy na mieście, że im nie zależy na innych, ale tylko i wyłącznie na ich interesach.
" I co z tego skoro większość z nas przenosi swoje dzieci do sąsiednich gmin. Zobaczymy ile oszczędności będzie miało miasto i ile straci w związku z subwencją oświatową, która zostanie przekazana do ościennych miejscowości - mówił Piotr Gezela,"
To jest czysty terroryzm i walka o swoje interesy, tylko za to wszystko przez takich jak p. Gezela płacimy my wałbrzyszanie, a pani Rosiak popiera tego typu akcje terrorystyczne i ugrupowanie terrorystyczne nazywające się " Obrońcami Szkół"
Grupka terrorystów z Rusinowej domaga się czegoś dla ich wygód i ich widzi misie, a my mieszkańcy mamy dopłacać do ich wygód oraz popierać ich, bo jak nie to jesteśmy zwyzywani na forach i opluwani, a jak nie to grożą że zabiorą dzieci do innych gmin. Takie działania to jest nic innego jak Akt Terroru wymierzony w Wałbrzych i mieszkańców.
www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/5022,aktualnosci.ave.cezar.ave.roman.laur.od.rodzicow.dla.prezydenta..html
Szkołę PSP 31 mają przenieś do PSP 22 kawałek dalej i mają wszyscy zachować miejsca pracy.
Ale Terroryści z Rysinowej na referendum i w kampanii mówili że chodzi też o nauczycieli tej szkoły, a p. Gezela mówi o przeniesieniu do innych gmin , teraz co z nauczycielami czy oni się już nie liczą , dla ugrupowania terrorystycznego " Obrońcy szkól" ?
Ja jako wałbrzyszanin mam już tych terrorystów dość jestem już tym wszystkim zmęczony, bo ciągle robią coś na przekór miastu, na przekór mieszkańcom, a osobą rządzącym w mieście notorycznie utrudniają pracowanie. Mało tego zastrasza się na forum opinie publiczną, jeżeli piszemy coś nie pomyśli terrorystów z Rusinowej, to zaraz pojawia się groźba , lub opluwanie i wyzwiska. I o tym trzeba mówić i nazywać rzeczy po imieniu. Są to terroryści a pani Rosiak to popiera.